Įkraunama...
Įkraunama...

Sutrumpėjęs gimdos kaklelis

QUOTE(jauna nestuke @ 2007 11 21, 19:19)
manasis 2.8 cm, bet jau kaip pasake kaip baisiausia naujiena ta gine  blink.gif  del to labai nerimauju dabar  verysad.gif  dar man pirmas nestumas, tai bet kokia smulkmena mane isgasdina.

Maziau judek, nieko nenesk, daugiau ilsekis, vienu zodziu buk kaip kiausinis ir viskas bus gerai. mirksiukas.gif
Esu turejusi kaklelio apsiuvima, bet isnesiojau sekmingai. O dabar net nereikejo jo apsiuti, bet daug laiko praleidziu lovoj, nieko nedirbu, nieko nenesu, mazai net vaikscioju, bet jau galetu ir gimti nes jau 38 savaite ir leliukas yra issivystes.
Atsakyti
kaip jums gerai, kad viskas gerai ir jau greit supuosit savo leliuka smile.gif .
dar vienas klausimelis, mano maziukui matavo nosytes kauliuko ilgi, kam tai reikalinga? ir koks jis turetu but? gal pameni kaip tau buvo ax.gif ?
Atsakyti
man per echo matavo galvytės skersmenį,krūtinės skersmenį ir slaunikaulio ilgį smile.gif jei matosi,tai matuoja ir daugiau mirksiukas.gif bet kadangi pas mane mažius gerai vystosi tai užteko ir šių matmenų... o ir šiaip pagal nėštumą jis daug didesnis.... tikrai didesnis nei 15 cm.. sakė beveik 20 duotų biggrin.gif tokiu atveju man tikrai daugiau laiko yra bigsmile.gif

dėl kaklelio tai kaip ir kitos sakė,daug ilsėkis,netampyk svorio didelio... mirksiukas.gif
Papildyta:
ir pamatysi viskas bus gerai... dažnai tos gydytojos prigasdina bereikalo... papasakočiau ko man negalima daryti tai juokinga net biggrin.gif tiesiog mano ginė jau gana senyvo amžiaus tai ir mąsti kiek kitaip.... jei gerai jautiesi,tai ir mažiukui viskas bus gerai... beja kiek laiko laukies? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna nestuke @ 2007 11 22, 14:50)
kaip jums gerai, kad viskas gerai ir jau greit supuosit savo leliuka  smile.gif .
dar vienas klausimelis, mano maziukui matavo nosytes kauliuko ilgi, kam tai reikalinga? ir koks jis turetu but? gal pameni kaip tau buvo  ax.gif ?

Nosytes kauliuka matuoja del Dauno sindromo. Jei jis yra----vadinasi viskas gerai. Nezinau as kokio ilgio jis turi but. Man lape uzrase, kad jis yra ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(jauna nestuke @ 2007 11 21, 18:19)
manasis 2.8 cm, bet jau kaip pasake kaip baisiausia naujiena ta gine  blink.gif  del to labai nerimauju dabar  verysad.gif  dar man pirmas nestumas, tai bet kokia smulkmena mane isgasdina.

Nesigasdink del nieko..... Nors as pati del visko nerimauju. biggrin.gif Del kaklelio ilgio tai man gydytoja liepe daugiau ilsetis ir suletint gyvenimo ritma ir tiek.
Atsakyti
mano irgi trumpas, gal 2 cm, jau tiksliai net nepamenu. viskas gerai mirksiukas.gif tvarkingai dirbau iki dekreto, pagimdžiau pati smile.gif
o per nestuke.gif reikia saugotis ir su ilgu, ir su trumpu gimdos kakleliu mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu laba visoms uz atsakymus biggrin.gif kazkaip iskart geriau pasidaro.
beja, man 18 sav. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna nestuke @ 2007 11 22, 23:32)
aciu laba visoms uz atsakymus  biggrin.gif kazkaip iskart geriau pasidaro.
beja, man 18 sav. nestuke.gif

Su kuo tave labai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos:)

As ka tik is ligonines - irgi nustate, kad per trumpas kaklelis (2,1 cm) ir paleido tinginiavimui namuose - kaip ir kitoms, liepe daug guleti, nenesioti, nebegioti, nedibti, nekelti ir is lovos ristis per sona be staigiu judesiu:)
Is pradziu issigandau, paskui pagalvojau, kad as visai gerai jauciuosi, taigi viskas gerai ir turetu buti - tai dabar mokausi tinginiauti ir guleti, nes tai padaryti daug sunkiau, nei isivaizdavau, kai esi ipratusi visa laika buti aktyvi:)

Atsakyti
nu tavo dar trumpesnis blink.gif , o kiek laiko tau? nejauti jokiu dylgciojimu gimdoj? nes man tai buna kartais taip duria lengvai unsure.gif
Atsakyti
geriausias patarimas - daug guleti, ilsetis... tik sitaip isnesiosim savo vaikucius. man nustate, kad mano kaklelis 0,5 cm, nors turetu but apie 2cm, vadinas, vaikelis jau pasiruoses ateit, as tik guliu ir prasau jo, kad pabutu dar pas mane... verysad.gif
Atsakyti
Silvija, Vuke teisi, maziau panikuok,panika nepriveda prie gero! mano kaklelis irgi sutrumpejes, turetu but 2cm, o yra 0,5 cm, tad gydytoja liepe ilsetis, gulineti, gerti magni, jokio fizinio darbo, lytiniu santykiu etc. is pradziu kazkaip neatkreipiau i tai per daug demesio, bet daug girdejau apie neisnesiotus kudikius, tad nusprendziau nerizikuoti savo vaikelio sveikata- juk dabar gyvenam del savo leliuku, ne del saves, ir kiekviena menkiausia klaida gali labai daug kainuoti... taigi gulek, ilsekis, ir maziau rupinkis namu ruosa drinks_cheers.gif
Atsakyti
kas cia daros daug kam tos pacios bedos blink.gif man kaklelis irgi sutrumpejes 2.8cm, jau nustate padidejusi gimdos tonusa, nors man tik 19sav. patykekit naktim negaliu uzmigt kaip pergyvenu verysad.gif !! bet gyd.i ligonine nesiuncia, tik liepe gulet ir magni saujom gert ax.gif , ar buvo kam nors kad butent del tu paciu priezasciu praradot savo maziuka?
Atsakyti