Įkraunama...
Įkraunama...

Ieskom draugu-5

Su tais auskarais tai ir aš pernai manija pagavus buvau, tik gerai kad pinigėlių daug nebuvo o tai būčiau mares ju prisisakius, Dabar jau dauguma sutruko. O visai neseniai susigundziau ir užsisakiau auskariukus su savo mergiuko foto (dekupaziniai) tai iš pradžių visi atkreipė dėmesį, ka čia nešioji. 3 poras turėjau dekupažinių liko tik viena, dar vienus bandysiu taisyti, nes labai mieli.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 07, 22:35)
Su tais auskarais tai ir aš pernai manija pagavus buvau, tik gerai kad pinigėlių daug nebuvo o tai būčiau mares ju prisisakius, Dabar jau dauguma sutruko. O visai neseniai susigundziau ir užsisakiau auskariukus su savo mergiuko foto (dekupaziniai) tai iš pradžių visi atkreipė dėmesį, ka čia nešioji. 3 poras turėjau dekupažinių liko tik viena, dar vienus bandysiu taisyti, nes labai mieli.

mano auskarai silpnybe blush2.gif
kiek turiu vis per mazai doh.gif
kiek esu pirkus is auksarankiu, tai patenkinta likau, o siaip tai sidabra labiausiai megstu.

tai gal nelabai kokybiskai padaryti buvo? as visada perku,kad butu sidabriniai iverimai ir detales sidabruotos, akmenukai, ne plastmase. Tai pvz uz paskutinius mokejau 80lt kartu su pakabuku, bet labai visi gyre wub.gif
Atsakyti
Aš puse metų rinkausi kanors žalo biggrin.gif o kai galiausiai išsirinkau pagailėjau pinigėlių, kad dabar tų progu mažai pasitaiko kur pasipuošti,
Dabar noriu masyvaus žiedo, vakar mačiau vienoje parduotuvėje gražių sidabrinių su akimis, gal reiks ka po algos mastyti.
Papildyta:
Dabar man patinka visokie masyvūs auskarai, bet žiema su jais bėda. Kai liečiasi pastoviai i palta ar šalika, tai žiūrėk ima ir "išlipa" iš ausies, jau pora pamečiau tokių.
Atsakyti
as irgi masyvius megstu,bet ziema irgi kartais tenka apsiriboti mazesniais.
o kai i darba be auskaru ateinu, tai vis stebisi bendradarbes, kas cia man yra biggrin.gif

pas moonlight.lt labai daug graziu auskariuku yra, jei neziurejus uzmesk aki mirksiukas.gif kainos nera mazos, bet groziu nemazai blush2.gif
Atsakyti
na labos nakties ar labas rytas jau, net nezinau ax.gif
Atsakyti
O Ačiai ar bemiegė naktis ar ankstyvas rytas?
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Tyluma ramuma
Atsakyti
Labas mergaites!
Mes vakar gavom Kaledine dovanele- susirgom. Vaikui temperatura buvo 39.2 verysad.gif Siandien jau biski mazesne 38.5, bet vis numusineju zvakem ir ibufenu... Vargsiuke kankinasi. Dar ir iltinis dantukas lenda, tai viskas kartu doh.gif

QUOTE(Jolirta @ 2011 01 07, 19:00)
Man truputi pikta, kai zmones "atsisako" savo krasto. Isvaziuoja kitur,ir sneka kokia prasta ta Lietuvele, kokie netolerantiski cia zmones. Atrodo, kad kitose salyse musu laukia isskestom rankom.
Man Lietuva isliks gimtuoju krastu, nes cia gimiau ir uzaugau. Gal jos jau ir nebutu,jei nebutume issivadave is sovietu okupacijos.

Jolirta, noriu ir as tada pasisakyti. Nors ir gyvenu cia, nors tai mano gimtine kur gimiau ir uzaugau, bet irgi skaitau kad musu Lietuvele prasta. Bet tai nereiskia kad atsisakau Lietuvos kaip gimtines (cia toks pat pavyzdys kaip su tevais kuriu negalime atsisakyti kokie jie bebutu: alkogolikai, narkomai, zudikai ar pan. - jie vistiek islieka savo vaiku tevais) Ir nemanau kad esu netolerantiska... tiesiog tai mano nuomone. Nors kitose salyse musu ir nelaukia isskiestom rankom, bet ten bent yra visos salygos GYVENTI o NE EGZISTUOTI. Ne siaip sau zmones isvaziuoja ir net nenori galvoti apie grizima.
"Gal jos jau ir nebutu,jei nebutume issivadave is sovietu okupacijos." Bet gal taip pat jos ir nebebutu, jei Hitleris ja uzkariautu, ar nepagalvoai ir apie toki varianta? As tai skaitau, kad sovietai isvadavo Lietuva nuo fasizmo.
Papildyta:
Draugiska linkiu puikiai praleisti laika!!! 4u.gif
Aciai, ko tau nesimiega vel??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalija1984: 08 sausio 2011 - 13:04

lakykites ir sveikite greiciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leracka: 08 sausio 2011 - 13:32
QUOTE(leracka @ 2011 01 08, 14:24)
lakykites ir sveikite greiciau  smile.gif

Aciu 4u.gif
Siandien nekalbadienis kazkoks... pora zinuciu per diena... g.gif