Įkraunama...
Įkraunama...

Ieskom draugu-5

QUOTE(Hunter @ 2011 01 09, 16:06)
sveika
2004 wink.gif

smagu  bigsmile.gif

As 2005m. reklamos vadyba. Matau reikai sia savaite butinai susibegti kavytes smile.gif sitiek kaunieciu prisijunge smile.gif Gal netycia dar ir atpazinciau smile.gif Aisku vyresniu kursu nelabai daug bendravom.

Draugiska, Leracka po jusu tokiu sauniu pasitusinimu, as kaip ant adatu pradejau spirget kaip sokti noriu lotuliukas.gif Paskutini karta sokau liepos men kai pa sbroli atostogavau. Sturmavom roko bara smile.gif Kur renkasi roko megejai ir ne aptys jauniausi, o kadangi ten manes niekas nepazysta tai daviau vaizdu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 09, 16:12)
o kadangi ten manes niekas nepazysta tai daviau vaizdu  blush2.gif

va kaip mergina pavaro, taip ir turi but thumbup.gif
Atsakyti
aciuks.gif
Atsakyti
o as paskutini karta sokau pries gerus 4 metus, gal 5 blush2.gif
Atsakyti
as vakar irgi is sirdies pasokau net negalvojau kas ka apie mane pamanys svarbu man buvo linksma lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 09, 17:18)
as vakar irgi is sirdies pasokau net negalvojau kas ka apie mane pamanys svarbu man buvo linksma  lotuliukas.gif  thumbup.gif

saunuole, tegul galvoja ka nori, tai ju problemos bigsmile.gif
Atsakyti
Hunter - sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(Bugutis @ 2011 01 09, 14:32)
Cia Liute,pamirsau, kad gi kad seka  :oh  Sunkus etapas, pas mane panasiai viskas  4u.gif Bet kazkaip laukiu pavasario, vakarai ilgesni, iseiti daugiau kazkur galima

Sveika prisijungus dar karta biggrin.gif man sitas nickas tavo primena filma "medziokles sezonas" - labai man tas meskinas patiko - as gi su vaiku kartu visus filmus ziuriu blush2.gif lotuliukas.gif

isivaizduokit, ejom su vyru i parduotuve, einu atsipalaidavus sau, tik staiga kaip slydau, griuvau ir dar vyra is paskui nusitempiau, nes i paranke buvau isikibus. gulime abu ir juokiames, nu vaizdas jauciu geras is salies doh.gif lotuliukas.gif dabar kaip uzpakali skauda biggrin.gif

Tai darom gal rytoj susibegima kaunieciu kavos puodeliui? bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 09, 16:16)
o as paskutini karta sokau pries gerus 4 metus, gal 5  blush2.gif

reikia pataisyti sita situacija lotuliukas.gif
pakratyti savo kauliukus seniai laikas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Darmin @ 2011 01 09, 16:22)
Hunter - sveika prisijungus  4u.gif
Sveika prisijungus dar karta  biggrin.gif  man sitas nickas tavo primena filma "medziokles sezonas"  - labai man tas meskinas patiko - as gi su vaiku kartu visus filmus ziuriu  blush2.gif  lotuliukas.gif

isivaizduokit, ejom su vyru i parduotuve, einu atsipalaidavus sau, tik staiga kaip slydau, griuvau ir dar vyra is paskui nusitempiau, nes i paranke buvau isikibus. gulime abu ir juokiames, nu vaizdas jauciu geras is salies  doh.gif  lotuliukas.gif  dabar kaip uzpakali skauda  biggrin.gif

Tai darom gal rytoj susibegima kaunieciu kavos puodeliui?  bigsmile.gif  ax.gif

bet uztat linksma kaip buvo pasijuoket jau turbut is sirdies lotuliukas.gif thumbup.gif
p.s kaip nugriuvot
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 09, 17:24)
reikia pataisyti sita situacija  lotuliukas.gif 
pakratyti savo kauliukus seniai laikas  thumbup.gif

reikia reikia ax.gif blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Hunter @ 2011 01 09, 15:48)
kalnieciai smile.gif
aciu  mirksiukas.gif

Dainava 4u.gif

QUOTE(Darmin @ 2011 01 09, 16:22)
Hunter - sveika prisijungus  4u.gif
Sveika prisijungus dar karta  biggrin.gif  man sitas nickas tavo primena filma "medziokles sezonas"  - labai man tas meskinas patiko - as gi su vaiku kartu visus filmus ziuriu  blush2.gif  lotuliukas.gif

Tai darom gal rytoj susibegima kaunieciu kavos puodeliui?  bigsmile.gif  ax.gif

Tai cia is tos serijos ir yra, nerealus filmas. Ziuredavom su grupiokais po 10kartu su vynu biggrin.gif
Tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 09, 16:27)
reikia reikia  ax.gif  blush2.gif

nieko gal po kokio pusmecio pataisysim kartu sita situacija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 09, 16:27)
bet uztat linksma kaip buvo pasijuoket jau turbut is sirdies  lotuliukas.gif  thumbup.gif
p.s kaip nugriuvot

taip, nuotaika gerai pataise biggrin.gif

QUOTE(Bugutis @ 2011 01 09, 16:28)
Dainava 4u.gif
Tai cia is tos serijos ir yra, nerealus filmas. Ziuredavom su grupiokais po 10kartu su vynu  biggrin.gif
Tinka 4u.gif

as su mazium irgi ne maziau kartu turbut macius biggrin.gif

o kelinta tau tiktu? as tai anksti jau laisva busiu ax.gif

ka kitos kaunietes manot? bigsmile.gif
Atsakyti