Įkraunama...
Įkraunama...

Ieskom draugu-5

O dar man po tų visų avarijų mašina į šona klypt ir širdis piestu stojasi. Tai išpalėto išpalėto ir nuriedėjau.
Atsakyti
sveikos, jungiuosi ir as prie jusu burelio, zinoma, jeigu priimsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zebriuke33 @ 2011 01 09, 19:56)

zinoma, priimsim. Prasom prisistatyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebriuke33 @ 2011 01 09, 18:56)

sveika, prasom 4u.gif

ka veikiat? mes tai ledu kg suvalgem, tai tiek salta man pasidare doh.gif vaikas dabar vakarienes nenori, nes turbut tikisi dar ledu lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif
Turėjome svečių savaidgalį, tai net nebuvau prie neto. Labai noriu pasigirti, gaminau skanų patiekalą. Kuris labai visiems patiko, o ir man visai nieko.Jei kas norės, prašom rekomenduoju suktinukai su špinatais čia rasite receptą jei kam įdomu

O dabar einu paskaitinėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 09, 20:20)

ka veikiat?

as tai apie cepelinus svaigtu wub.gif kruvinoji mere vagal vage, taip asakojo, kokie skanus buvo, tai va sedziu seile riju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 09, 19:20)
sveika, prasom 4u.gif

ka veikiat? mes tai ledu kg suvalgem, tai tiek salta man pasidare doh.gif vaikas dabar vakarienes nenori, nes turbut tikisi dar ledu lotuliukas.gif

kaip saltai ir skaniai bigsmile.gif thumbup.gif

nutepiau nagus stiprikliu, reik priziuret nes apleidau truputi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke28 @ 2011 01 09, 19:23)
Jei kas norės, prašom rekomenduoju suktinukai su špinatais čia rasite receptą jei kam įdomu

mm, skaniai pavalget mirksiukas.gif as panasiai darau, bet is krutineles smile.gif

QUOTE(aciai @ 2011 01 09, 19:36)
as tai apie cepelinus svaigtu  wub.gif  kruvinoji mere vagal vage, taip asakojo, kokie skanus buvo, tai va sedziu seile riju smile.gif

noriu ir as cepelinu, niekad dar nedariau, vis vaziujam pas tevus ju valgyt, bet reikia atvirksciai padaryt, pati pagamint ir pasikviest smile.gif

QUOTE(Hunter @ 2011 01 09, 19:37)
kaip saltai ir skaniai  bigsmile.gif  thumbup.gif
nutepiau nagus stiprikliu, reik priziuret nes apleidau truputi  blush2.gif

jo, cia maniskis perka visad po kelias dezes, tai praktiskai kasdien ir suvalgo po vena, as retai kada ju, bet si karta norejau. bet po to ilgai tirtejau is salcio tongue.gif

koki stiprikli naudoji? 4u.gif siaip jei priziuri, zinoma tada ir auga ilgi nagai. mano uzauga visad, bet nuluzta pastoviai, neina ilgu islaikyt, tai tokius siek tiek paaugusius laikau, ne ilgi, ne trumpi, bet gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 09, 19:55)

jo, cia maniskis perka visad po kelias dezes, tai praktiskai kasdien ir suvalgo po vena, as retai kada ju, bet si karta norejau. bet po to ilgai tirtejau is salcio tongue.gif

koki stiprikli naudoji? 4u.gif siaip jei priziuri, zinoma tada ir auga ilgi nagai. mano uzauga visad, bet nuluzta pastoviai, neina ilgu islaikyt, tai tokius siek tiek paaugusius laikau, ne ilgi, ne trumpi, bet gerai smile.gif

jau ir as senokai ledu kapojau g.gif

turiu is rimel'io kazkoki,galima viena naudot, vos rausvas toks,arba kaip kito lako pagrinda smile.gif mano nagai visad (jauciu nuo kokiu 16-likos) buvo mano vizitine kortele, apleidau kazkaip doh.gif blush2.gif unsure.gif reik susiimt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hunter @ 2011 01 09, 20:00)
turiu is rimel'io kazkoki,galima viena naudot, vos rausvas toks,arba kaip kito lako pagrinda smile.gif mano nagai visad (jauciu nuo kokiu 16-likos) buvo mano vizitine kortele, apleidau kazkaip  doh.gif  blush2.gif  unsure.gif reik susiimt biggrin.gif

o as zinok is mamos ismokau, kad perpjauni citrina, ikisi nagus i ja, visus patrini gerai, labai gerai stiprina (ale as tingiu daznai taip zaisti) 4u.gif dar pasakyk, kad moki visokiu dailiu ant nagu daryt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 09, 20:04)
o as zinok is mamos ismokau, kad perpjauni citrina, ikisi nagus i ja, visus patrini gerai, labai gerai stiprina (ale as tingiu daznai taip zaisti) 4u.gif dar pasakyk, kad moki visokiu dailiu ant nagu daryt? bigsmile.gif

zinau ta triuka.. tik 'triukas' tinginyste irgi ima virsu biggrin.gif

ne, as ne dailiu fane mirksiukas.gif bet manikiura neprasta pasidarau biggrin.gif (nu ok-pasidarydavau blush2.gif biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Hunter @ 2011 01 09, 20:09)
ne, as ne dailiu fane mirksiukas.gif  bet manikiura neprasta pasidarau biggrin.gif (nu ok-pasidarydavau  blush2.gif biggrin.gif)

na as tu piesineliu irgi nelabai megstu, bet nelabai gaunasi man ir prancuziska pasidaryt, ta prasme lygiai balta krasta padaryt blush2.gif tai lakuoju tik viena spalva vis ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugiška: 09 sausio 2011 - 20:14