Aš tai pirkau per joann.com, kai buvo šitam daikčiukui didelė nuolaida. Gavosi man gal apie 60 lt, nes kai perku per supermamoje surastas tarpininkes kaina su siuntimais išauga. Gal dabar, kai dolerio kursas mažesnis, mažiau kainuotų Bet žinoma nereik pamiršti, kad jam reikės vis pirkti peiliukus
Aš tai pirkau per joann.com, kai buvo šitam daikčiukui didelė nuolaida. Gavosi man gal apie 60 lt, nes kai perku per supermamoje surastas tarpininkes kaina su siuntimais išauga. Gal dabar, kai dolerio kursas mažesnis, mažiau kainuotų Bet žinoma nereik pamiršti, kad jam reikės vis pirkti peiliukus
Sveikos, gal galit pasufleruot kaip tiksliai vadinasi plonytis šlamantis popierius, kuris dar dažniausiai naudojamas įpakuojant batus dėžutėse.. Anksčiau galvojau, kad 'kreidinis', bet gi tikrai netaip Ai, dar iš jo daromi dangaus žibintai
Sveikos, gal galit pasufleruot kaip tiksliai vadinasi plonytis šlamantis popierius, kuris dar dažniausiai naudojamas įpakuojant batus dėžutėse.. Anksčiau galvojau, kad 'kreidinis', bet gi tikrai netaip
Ai, dar iš jo daromi dangaus žibintai
Merginos, gal kuri turit elektroninį kirtimo aparatą, ir galite pagelbėti? Man reikia išpjauti kelias dekoracijas gimtadieniui sūnaus, ir pjaustant peiliuku LABAI baisiai gaunasi. Skolinga nelikčiau.
Merginos, gal kuri turit elektroninį kirtimo aparatą, ir galite pagelbėti? Man reikia išpjauti kelias dekoracijas gimtadieniui sūnaus, ir pjaustant peiliuku LABAI baisiai gaunasi. Skolinga nelikčiau.
merginos, paaiškinkit visiškai tundrai apie tokį aparatėlį Use freehand and cut anything you want - tai čia ne konkreti forma, o kaip juo kirsti ką nori?
merginos, paaiškinkit visiškai tundrai apie tokį aparatėlį
Use freehand and cut anything you want - tai čia ne konkreti forma, o kaip juo kirsti ką nori?
aaaaaaaaaaaaaaaaa..............
po truputį akys veriasi tame tamsiame priemonių miške
tai jei man reikia etikečių, imu tokį aparatėlį, etikečių trafaretus ir išsikertu?