Įkraunama...
Įkraunama...

Viešbučiai

Na metropolio tikrai nerekomenduoju schmoll.gif laaaabai jau ten sena viskas smile.gif Turbūt kaip paliko nuo senų laikų, niekas ir neremontuota 4u.gif
Šiaip Kauno svečių apgyvendinimu teko savo laiku gan nemažai domėtis, bet dažniausia užsakydavom nakvynes Kauno ar danielos viešbučiuose, o jie brangoki smile.gif
Tai iš pigesnių galėčiau rekomenduoti labai superinius svečių namus Kauno arkivyskupijoje, jų internetinis puslapis Čia 4u.gif
Iš viešbučių ekonominės klasės yra apple hotel, bet man jis nelabai patiko ax.gif
Dar buvom nuvažiavę apsižiūrėti šito viešbutuko - http://www.solohotel.lt/index1.html. Iš išvaizdos man jis labai patiko, gaila, kad netinkama vieta buvo, todėl negliu pasakyti kažko konkrečiau apie jį 4u.gif

O čia, nežinau, matėt, ar ne, Kauno turizmo informacijos puslapis su įvairiausių rūšių apgyvendinimu - http://visit.kaunas....gyv_ist?lang=lt
Atsakyti
QUOTE(Guera @ 2008 06 08, 12:41)
Rugpucio menesi griztam atostogu i Lietuva, tiksliau i Kauna. Reikia nebrangaus viesbucio, kadangi jau gana ilgai nesu buvusi Lt ,nezinau kokia ten dabar situacija.
Internete pigiausia, ka pavyko rasti viesbutis '' Metropolis''. Gal kas turite atsiliepimu apie ji, ar labai ten viskas sena?

Mano klientai buvo praejusia vasara atsiunte nuotrauku is Metropolio. ojei, aptekejusios sienos, suluze dusai, nusilupe tapetai. Nors girdejau po Takiosios Neries uzdarymo jie gavo proga atsinaujinti, tai gal kazkiek svieziau atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2008 06 08, 17:58)
Mano klientai buvo praejusia vasara atsiunte nuotrauku is Metropolio. ojei, aptekejusios sienos, suluze dusai, nusilupe tapetai. Nors girdejau po Takiosios Neries uzdarymo jie gavo proga atsinaujinti, tai gal kazkiek svieziau atrodo...

Kad Takioji neris ir Metropolis nelabai susiję dalykai unsure.gif Dabar vietoj takiosios neries Reval'is atsidarė, o metropolis, buvau rudenį, buvo tikrai vis dar baisus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katuka @ 2008 06 08, 17:46)
Kad Takioji neris ir Metropolis nelabai susiję dalykai  unsure.gif Dabar vietoj takiosios neries Reval'is atsidarė, o metropolis, buvau rudenį, buvo tikrai vis dar baisus  smile.gif

O is kur jus zinote kad nesusije, nes as tikrai zinau kad susije ir kad vienam UAB priklause, tai vat butent todel kai TN buvo uzdaryta remontui jos lobiai (uzuolaidos, kilimeliai ir t.t.) ir iskeliavo i Metropoli... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mariposa: 08 birželio 2008 - 18:08
QUOTE(Guera @ 2008 06 08, 18:25)
blink.gif  na siaubas cia jau visai doh.gif

reikes ziuretis mazesni viesbuti, solo hotel man irgi patinka ir kaina patinka, tik vat vieta nelabai...

Kaunas "garseja" tuo kad visiskai neturi ekonomines klases viesbuciu. Taigi jums tikriausiai senamiestyje pigiausias variantas Apple Economy. Visi kiti 4 zvaigzdziu viesbuciai kurie savaime suprantama nebus pigus.
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2008 06 08, 20:36)
Kaunas "garseja" tuo kad visiskai neturi ekonomines klases viesbuciu. Taigi jums tikriausiai senamiestyje pigiausias variantas Apple Economy. Visi kiti 4 zvaigzdziu viesbuciai kurie savaime suprantama nebus pigus.

Tai kad ir Vilnius 3* viesbuciu kiekiu nelabai ziba schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 06 08, 20:44)
Tai kad ir Vilnius 3* viesbuciu kiekiu nelabai ziba  schmoll.gif

cia ziurint su kuo lyginsi biggrin.gif Jei su Kaunu tai ziba lotuliukas.gif Su Takiosios Neries perdarymu i Revali is esmes nebeliko nieko, Vilnius dar si ta turi...
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2008 06 08, 21:53)
cia ziurint su kuo lyginsi  biggrin.gif Jei su Kaunu tai ziba  lotuliukas.gif Su Takiosios Neries perdarymu i Revali is esmes nebeliko nieko, Vilnius dar si ta turi...

na jo, Revalis jau 4* biggrin.gif Nors ir 5* Vilniuje nelabai biggrin.gif dauguma 4* rolleyes.gif Bent jau kainos palyginus su Ryga normalios thumbup.gif kol kas..
Atsakyti
Dėl kauno viešbučių - pasižiūrėkite Sandija, dabar jie pasidarė į viešbutį. Ne centras, bet gerą kokybę ir žemą kainą turi. Pakolkas yra sitaucija tokia, kad nei Panevežyje nei Kaune viešbučių gerų už gerą kainą nerasta. Nepalyginsi su latvija, kur kiekvienas rajono centras turi neblogą viešbutuką.
Atsakyti
Viešbučių paieška visoje Lietuvoje 4u.gif http://go.plius.lt/nakvyne
Atsakyti
Ačiū už nuorodą, bet visgi ten ne visi viešbučiai, man rodos. unsure.gif

Gal kas gali man pagelbėt? help.gif Prieš kelis metus su draugais buvome apsistoję KLAIPĖDOJE tokiame nedidukame, bet labai labai fainame viešbutuke. Jis buvo netoli Akropolio (tuomet Akropolio dar nebuvo, tik Maxima). Ten dar buvo didelė automobilių saugojimo aikštelė. O pats viešbutukas įsikūręs buvusių bendrabučių patalpose. Toks kuklus, bet labai fainutis, o šeimininkai kokie mieli....
Gal kas padės man su info? Nei viešbučio pavadinimo, nei adreso nepamenu doh.gif

Gal klaipėdiečiai žino, apie ką kalbu?
Atsakyti
Nu va, ir pati vakar pusę nakties ieškojau info, ir dar pagalbos sulaukiau iš vienos žavios klaipėdietės, tai dabar galiu pareklamuoti tą puikų viešbutuką ir jums: RŪTA Debreceno g. 11, Klaipėda. wub.gif Nebrangus, bet labai jaukus.
Atsakyti