Įkraunama...
Įkraunama...

United Colours Of Benetton

ant mano korteles taip ir parasyta - VIP kortele mirksiukas.gif
del gavimo: perki - ir gauni, bet kadangi jos ten nuolat prisigalvoja, nuo kokios sumos isduoda tas korteles, tai geriau domekis pacioje pardeje, kai pirksi. o gedo pr ja gali beprocente nusipirkti uz 10 atrodo litu, ir kaupti nuolaida
Atsakyti
Nervuoja mane kaupimai, kol sukaupsi, jau korteles nebegalios.
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2011 11 16, 11:46)
Nervuoja mane kaupimai, kol sukaupsi, jau korteles nebegalios.

man nereikejo kaupti, iskart turejau -25% biggrin.gif bet pirkti reikia realiai daug, kad surinktum tuos 20 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 16, 12:51)
man nereikejo kaupti, iskart turejau -25% biggrin.gif  bet pirkti reikia realiai daug, kad surinktum tuos 20 rolleyes.gif

Pasiskambinau i Benettona, Gedo pr. tai sake reikia uz 350 lt. pirkti, tada gali VIP kortele nusipirkti uz 10 lt. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moliugyte: 16 lapkričio 2011 - 12:11
Puse temos apie korteles ir nuolaidas mad.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugyte @ 2011 11 16, 12:10)
Pasiskambinau i Benettona, Gedo pr. tai sake reikia uz 350 lt. pirkti, tada gali VIP kortele nusipirkti uz 10 lt.  verysad.gif

o tikrai taip supratot? amn atrodo perkant uz ta suma uz dyka duoda, o iki tos sumos - uz 10 lt
Atsakyti
O Kaune reikia isleisti 3000lt per puse metu perkant nenukainuotas prekes. Tai isvis utopija tureti ta kortele sad.gif Ai bet pasiperkam kai ukainuoja visko smile.gif
Atsakyti
Tik Lietuvoj turi isleisti tukstancius, kad gautum pora litu nuolaidas.
Atsakyti
ar galima UCB rubus pirkti on line ? Labai patiko ir tiko paltukas, tik gaila parduotuveje nera mano dydzio spalvos kurios noreciau. Gal galima siustis tiesiogai is ju puslapio ax.gif
Atsakyti
Mergaites, ar yra dar tokiu suknuciu parduotuvese?
user posted image
O gal kazkas jau isaugo netycia?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2011 12 04, 16:50)
Mergaites, ar yra dar tokiu suknuciu parduotuvese?
O gal kazkas jau isaugo netycia?? smile.gif

Kokia gražutė wub.gif wub.gif wub.gif Kažkaip nepastebėjau tokios mūsų parduotuvėse g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZYLĖ7: 05 gruodžio 2011 - 23:51
QUOTE(Ribbena @ 2011 12 04, 14:56)
ar galima UCB rubus pirkti on line ? Labai patiko ir tiko paltukas, tik gaila parduotuveje nera mano dydzio spalvos kurios noreciau.  Gal galima siustis tiesiogai is ju puslapio  ax.gif

ne
Atsakyti