Aš labiausiai ir mėgstu UCB dėl vilnonių megztukų - jau n metų perkam tiek aš, tiek mama, ir džiaugiamės - šilti, nestori, negraužia.Tikrai nesu pedantė, bet va tris metus sąžiningai atnešiojau mėgiamą UCB grynos vilnos megztuką ir išmečiau tik todėl, kad nudilo, bet nė karto nesu nuo jo rinkusi "bumbuliukų". Turiu ne vieną ir nei vienas nesivelia, keista, kad kitoms jie veliasi
Tiesa, skalbti reikia atsargiai, nes nepataikius skalbimo programos gali negrįžtamai susitraukti iki lėlės dydžio
Apžiūrėjau vakar žiemos kolekciją, gražu
spalvos gražios, suknelę mačiau tokią fainą, marškinukus, megztukų, ech... reikia laukti nuolaidų
dar nemaciau ziemines, bet rudenine buvo nepatikus, nieko neissirinkau
Kaip nesiojasi megztiniai, kuriu sudetyje didesne dalis vilnos, po to dar kazko kito primaisyt? Greit nesiburbuluoja? Ar galima skalbti skalbykle svelniu rezimu, bet issukant (nelabai stipriai)?
QUOTE(Karickike @ 2012 10 17, 15:05)
Apžiūrėjau vakar žiemos kolekciją, gražu
spalvos gražios, suknelę mačiau tokią fainą, marškinukus, megztukų, ech... reikia laukti nuolaidų 
Aha, bet kaip liūdna, kad jie nedaro kokių tarpinių nuolaidų etapų ar pasiūlymų. Tik tą pagrindinį išpardavimą.
QUOTE(netobula @ 2012 09 30, 19:26)
Aš labiausiai ir mėgstu UCB dėl vilnonių megztukų - jau n metų perkam tiek aš, tiek mama, ir džiaugiamės - šilti, nestori, negraužia.
matyt busiu jautruole, nes man grauzia, negaliu net nesiot. ir kokybe tikrai neben ta kaip anksciau. tik plonas trikotazas gerai, megztukai is ko bebutu burbuliuojasi.
O as ir kiek turejau UCB vilnoniu megstuku,bumbuluojasi
Noriu paklaust, o kiek per kiek laiko galima grąžint UCB drabužį, ant pirkimo čekio nerašoma
?
QUOTE(Leonelle @ 2012 10 28, 21:51)
Noriu paklaust, o kiek per kiek laiko galima grąžint UCB drabužį, ant pirkimo čekio nerašoma
?
paprastai per 2 savaites.
Merginos,buvo vasara tokios suneles su bumbulais ir dryziais,nu kazkas tokio,nerandu jokios foto internete, dominavo ruda, oanzine,gal galetymet kuri nufotografuoti ja man,nes ieskau,o be foto niekas nesupras kokios
buciau labai dekinga
QUOTE(wife @ 2012 12 05, 16:42)
Merginos,buvo vasara tokios suneles su bumbulais ir dryziais,nu kazkas tokio,nerandu jokios foto internete, dominavo ruda, oanzine,gal galetymet kuri nufotografuoti ja man,nes ieskau,o be foto niekas nesupras kokios
buciau labai dekinga

Sitos suknutes ieskote?

Mergaites, gal zinot kada ziemos ispardavimas prasideda UCB parduotuvese?