Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 46 tema

Apklausa: Šauniausias filmas/serialas apie vampyrus: (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mylinčioms ir tikinčioms biggrin.gif
Robsten wub.gif
http://www.youtube.c...h?v=aazKeNluCWc
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 07, 12:23)
Robsten wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Uzsispyrele27 mirksiukas.gif
Auksinius gaublius kazi kada LT laiku rodys ...gal zinai? g.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Labs ryts ax.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 07, 11:23)
Robsten wub.gif

Norit panervinsiu..Kai Kristen perbraukia Robui koja, tuo pat metu ir Taylorui per kojas su kita ranka (2:43min.) lotuliukas.gif ale fanai nemato ar nenori matyt..pakartojimas tik Kaip Robui uz kojos ciumpa lotuliukas.gif Daiva, nemusk biggrin.gif as tikiu Robsten tik siaip erzinu tongue.gif
Atsakyti
Laba diena ax.gif

QUOTE(Pliukšt @ 2011 01 07, 01:06)
Puiku! Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart prisipažino, kad jie – pora!

Ir vel kazka praleidau... doh.gif

QUOTE(antajo @ 2011 01 07, 03:01)
Uzsispyrele.. oho kad prirasei biggrin.gif  bet nemanau, kad kazkas rase kad Kristen nemyli Robo.. tik poroje siaip visada buna vienas, kuris buna  "labiau myli" - o tai reiskia tik kad labiau parodo.. ir tiek..  cool.gif

Parasiau savo nuomone ir tiek dry.gif
000054.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 07, 12:39)
Uzsispyrele27 mirksiukas.gif
Auksinius gaublius kazi kada LT laiku rodys ...gal zinai? g.gif  biggrin.gif  4u.gif

Neziuresim gaubliu... schmoll.gif ten nebus Kristen ir Tayloro... nebus i ka ziureti...dirol.gif

Siaip Auksiniai gaubliai bus sekmadieni 11 vakaro, tai musu laiku bus apie 8- 9 val ryte pirmadieni (sausio 17d) cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Arti @ 2011 01 07, 13:01)
Labs ryts ax.gif
Norit panervinsiu..Kai Kristen perbraukia Robui koja, tuo pat metu ir Taylorui per kojas su kita ranka (2:43min.) lotuliukas.gif ale fanai nemato ar nenori matyt..pakartojimas tik Kaip Robui uz kojos ciumpa lotuliukas.gif Daiva, nemusk biggrin.gif as tikiu Robsten tik siaip erzinu tongue.gif

Toks jausmas, kad mes vaiku darzelyje... doh.gif Tai tada dar paanalizuokim, kaip ji perbraukia Taylorui per kelia ir kaip Robertui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2011 01 07, 13:01)
Labs ryts ax.gif

Vėl sninga...vėl stogus reikės valyti... biggrin.gif

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 01 07, 13:07)
Neziuresim gaubliu... schmoll.gif  ten nebus Kristen ir Tayloro... nebus i ka ziureti...dirol.gif
Siaip Auksiniai gaubliai bus sekmadieni 11 vakaro, tai musu laiku  bus apie 8- 9 val ryte pirmadieni (sausio 17d)  cool.gif

lotuliukas.gif
Žiūrėsim žiūrėsim mirksiukas.gif Robertas bus. Kiek žinau, tai jis su kažkuo turi būti...gal su kolege iš filmo "Vanduo drambliams" g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labukas naujoje temoje 4u.gif Ačiū, Style 4u.gif Patiko apklausa, gaila, kad negalima už kelis balsuoti ax.gif Prabalsavau aišku už Twilight, nes jis man brangiausias bigsmile.gif nors ir dauguma išvardintų filmų/serialų man tikrai įdomūs ir žiūrimi thumbup.gif
Gaila, kad vakar negalėjau nieko parašyti, tik žvilgtelėjau, kad daug prirašėt ir nuėjau gult. Neapsakomai blogai jaučiaus, tai tik šiandien ir pražiūrėjau.

QUOTE(kosmanaftikiene @ 2011 01 06, 12:56)
wub.gif  jie tikrai myli vienas kita, ir niekas man neirodys, kad yra kitaip

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 01 06, 13:28)
Verkia jis ten ar neverkia... koks skirtumas... 
Man dziugu, kad jis laimingas, kad jis dziaugiasi, kad jo mylima moteris laimi apdovanojima, jis yra jos gerbejas Nr. 1. Ir jis sia nakti buvo daug laimingesnis, kad apdovanojima gavo ne jis, o Kristen. Ji buvo ivertinta butent fanu ( o visi zino, kiek jai tenka visko perskaityti, isgirsti butent is ju del vaidybos, santykiu su Robertu ir pan). Jis nemoka slepti savo jausmu, ir tai dar karta irode, kad jis ja dievina. Jam net nebuvo reikalo dalyvauti siuose apdovanojimuose, bet jis cia vaziavo ne del Tayloro, o del jos...

Vienoms patinka istorija, kitoms aktoriai, dar kitoms kompanija... Juk tai normalu 

Labai jausmingai parašei ir tarsi mano mintis išdėstei tik gražiau, nei aš sugebėčiau biggrin.gif

Kaip gražiai mūsiškiai nuotraukose atrodo, net ir Teiloras paaugęs, suvyriškėjęs, o Kristen tai išvis wub.gif mūsų gražuolė thumbup.gif Robertas man irgi patiko, savo stiliuje bigsmile.gif

QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 07, 00:48)
Balsu užsižvengiau  Kažkas Teilorą paslėpė
user posted image

Robsten fanai, akurat lotuliukas.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 07, 06:27)
Twilight aktoriai ir Eclipse režisierius dėkoja fanams, balsavusiems už Eclipse

Ačiū, Daivute, už naujienas 4u.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 07, 12:23)
Mylinčioms ir tikinčioms
Robsten wub.gif

thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif visos. Nu vis tiek as manau kad ji kramto nagus, as paziurejau ta klipuka per apdovanojimus, net kelis kartus kai juos kazkokia aktore kalbino, tai kai Kristen atsakyt susiruose nusispjove gerai kad tai moteriskiai ne ant sukneles bet juokiausi va taip:lotuliukas:. Bet ji turbut jau nevalingai taip elgiasi, o nerviskai mirksiukas.gif Bet tu gaubliu apdovanojimu filmu, maciau vieninteli. Su dukra apie drakona visai patiko biggrin.gif Net neidomu ir ziureti tos sventes, nes aktoriai jau daug metu tie patys , jokiu nauju veidu g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 07, 12:18)
Vėl sninga...vėl stogus reikės valyti... biggrin.gif
lotuliukas.gif

nu as gi ir sakau...nenori matyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai kad nesninga, pusto blink.gif .O man dar ipasimatyma reik varyt su nuosavu vyru lotuliukas.gif . Kaip ir kiekviena penktadieni hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 07, 13:18)
lotuliukas.gif
Žiūrėsim žiūrėsim mirksiukas.gif Robertas bus. Kiek žinau, tai jis su kažkuo turi būti...gal su kolege iš filmo "Vanduo drambliams" g.gif  biggrin.gif

Sakai, reiks ziuret? g.gif Na, Robke bus... ax.gif Tik ir vel turbut raudonu kilimu neis verysad.gif
Na, kalbama, kad jis pristatys apdovanojima su Reese Witherspoon. Bet ir Garrett'as Hedlund ten bus... Tai gal jis su Kristen pristatines ax.gif
Ir gal abu juos ten tada isvysim smile.gif

QUOTE(Militukas @ 2011 01 07, 13:24)
Sveikos  4u.gif visos. Nu vis tiek as manau kad ji kramto nagus, as paziurejau ta klipuka per apdovanojimus, net kelis kartus kai juos kazkokia aktore kalbino, tai kai Kristen atsakyt susiruose nusispjove gerai kad tai moteriskiai ne ant sukneles bet juokiausi va taip:lotuliukas:. Bet ji turbut jau nevalingai taip elgiasi, o nerviskai mirksiukas.gif

Mes turbut skirtingus video ziurejom... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Militukas @ 2011 01 07, 13:24)
Nu vis tiek as manau kad ji kramto nagus, as paziurejau ta klipuka per apdovanojimus, net kelis kartus kai juos kazkokia aktore kalbino, tai kai Kristen atsakyt susiruose nusispjove gerai kad tai moteriskiai ne ant sukneles bet juokiausi va taip:lotuliukas

lotuliukas.gif
KRISTEN...NEKRAMTYK NAGŲ mirksiukas.gif
Kristen nagai trumpi, tai jei ji juos kramsnotų, tai turėtų pusę piršto į gerklę susikišti biggrin.gif
Bet...jei ir kramto, bent aš jai atleidžiu... biggrin.gif
O dabar kur ir kas spjovė...niekur nemačiau...prašome konkretizuoti, gal ne tą video 101 kartą žiūriu biggrin.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Arti @ 2011 01 07, 13:25)
nu as gi ir sakau...nenori matyt lotuliukas.gif

Nu o aš ką sakau...stogus reiks valyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 07 sausio 2011 - 12:42