Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 46 tema

Apklausa: Šauniausias filmas/serialas apie vampyrus: (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Arti @ 2011 01 09, 19:33)
Nika, kaip "P.S I love you" filmas? patiko? smile.gif

QUOTE(style @ 2011 01 09, 19:46)
Man tai visai nieko, tik Hilary Swank kazkaip ne savo veziose, man ji Mergina verta milijono lotuliukas.gif Ir Butler'is kazkaip ne itin, man jis toks bajavyku aktorius  doh.gif , netinka jam tokiuose filmuose kaip sitas, ar bounty hunter vaidinti, man jam ant kaktos parasyta, kad stiprus ir kietas vyrukas  tongue.gif Galejo vaidinti kokia Scarlet Johanson su kokiu Kutcheriu ar Aflecu... Na issipleciau as cia. Siaip filmas idomus, verkiau beje, bet... Na ne tuos aktorius isivaizduoju...  schmoll.gif  tongue.gif

Zodziu, pats filmas patiko (knygos neskaicius ), irgi verkiau ax.gif O del aktoriu 100% sutinku drinks_cheers.gif Pries pradedant ziureti dar Arti pasake, kad labai prie aktoriu kabinejos, tai su tokiu nusistatymu isijungiau ir buvo wtf???? blink.gif Aktoriai parinkti lievai, o pati istorija labai liux smile.gif

Aj ir style aciu uz filmu sarasa, reiks praziuret bigsmile.gif Nes dazniausiai nezinau ka siustis unsure.gif

P.S. Man tai nerodo Partizanes avataro g.gif O taip idomu , ka ji ten uzsidejo biggrin.gif
-----
Daiva mirksiukas.gif oro_buckis.gif KELKIS mirksiukas.gif pramiegosi bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,

ar yra maciusiu naujo Catherine Hardwicke (twilight rezisieres) filmo anonsa? perziurejau visa tema ar kalbejot tai lyg neuzmaciau g.gif

as vis nesugalvoju kas paskatino ja statyti toki filma g.gif

red riding hood
Atsakyti
Labs ryts:)
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 09, 21:57)
Nu tai labas vakaras biggrin.gif Visi viską supratom biggrin.gif

Žiūriu per TV3 "Rytietiški pažadai" - iš atsiliepimų supratau, kad geras.

Nieks neaisku tongue.gif ..prasom prisistatyt biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 09, 23:57)
Vampyrų dienoraščius žiūriu, patinka man blogiukas wub.gif

Kokia paskutine serija ziurejai? g.gif Nes as po 11serijos...jau kuri laika 12 linkomanijoj nesulaukiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2011 01 10, 11:08)

Kokia paskutine serija ziurejai? g.gif Nes as po 11serijos...jau kuri laika 12 linkomanijoj nesulaukiu doh.gif

12 serija bus tik sausio 28 diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nolla* @ 2011 01 10, 09:41)
sveikos,

ar yra maciusiu naujo Catherine Hardwicke (twilight rezisieres) filmo anonsa? perziurejau visa tema ar kalbejot tai lyg neuzmaciau  g.gif 
as vis nesugalvoju kas paskatino ja statyti toki filma  g.gif 
red riding hood

Man atrodo ziurejom treileri g.gif na dabar paklausus visokie mistiniai/fantastiniai/apie meile, tad nieko stebetino kad toki filma susuko (cia tassu dear john aktore, jo? Ant telefono negaliu video paleist)
Atsakyti
QUOTE(*Nolla* @ 2011 01 10, 10:09)
12 serija bus tik sausio 28 diena  doh.gif

a sit kaip doh.gif aciu uz info..zinosiu ax.gif dabar tas melageles Style parekomenduotas siunciuos biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nika89 oro_buckis.gif
Anksti ryte ziurejau filma "Triušio urvas" (Rabbit Hole) su Nicole Kidman, o po filmo ( man kartais uzplaukia) norejau patyleti, pamastyti, pagalvoti ir issiverkti... smile.gif

Myliu Kristen ir Roberta ir savo vaikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 01 10, 11:12)
Man atrodo ziurejom treileri g.gif na dabar paklausus visokie mistiniai/fantastiniai/apie meile, tad nieko stebetino kad toki filma susuko (cia tassu dear john aktore, jo? Ant telefono negaliu video paleist)

nu as suprantu kad paklausus. tik siaip keista kad jinai rezisavo panasu filma. cia gal warners gerai sumokejo kad susuktu filma panasiu stilium kaip twilight, nes kad ir kaip megtume visus filmus pirmasis pats geriausias ir as buciau buvus nieko pries jei jinai butu ir visus kitus rezisavus biggrin.gif nors man sitas filmas labai jau kvepia komercija. penktadieni kino teatre maciau didziausia plakata su uzrasu naujausias twilight rezisieres darbas. nu tai viskas aisku kad taip bandoma prisivilioti visa ta mase twilight gerbeju. ir labai tikiuosi kad filmas bus geras ir tai nebus tik budas uzdirbti kruva pinigu pasinaudojus populiarumu.

o ta aktore siaip man nelabai schmoll.gif vaidina neblogai, bet yra ir grazesniu ax.gif

vz reiks paziuret. nieko pries uz dar viena meiles seiles filmuka biggrin.gif paziuresim
Atsakyti
MERGOS blink.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(*Nolla* @ 2011 01 10, 09:41)
sveikos,

ar yra maciusiu naujo Catherine Hardwicke (twilight rezisieres) filmo anonsa? 
red riding hood

Na man tai visai nieko tas filmas atrodo unsure.gif Na sasajos yra-raudonkepuraite, vilkas lotuliukas.gif

QUOTE(egliosha @ 2011 01 10, 10:12)
(cia tassu dear john aktore, jo?

Aha ta pati,man tai ji labiau istrigo filme- LAISKAI DZIULJETAI rolleyes.gif

QUOTE(Arti @ 2011 01 10, 10:15)
a sit kaip doh.gif aciu uz info..zinosiu ax.gif dabar tas melageles Style parekomenduotas siunciuos biggrin.gif

biggrin.gif na as tai jau 10 seriju paziurejau biggrin.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 10, 10:28)
o po filmo ( man kartais uzplaukia) norejau patyleti, pamastyti, pagalvoti ir issiverkti... smile.gif

unsure.gif man irgi taip buna, bet jau senai bebuvo... console.gif

QUOTE(*Nolla* @ 2011 01 10, 10:28)
nors man sitas filmas labai jau kvepia komercija. penktadieni kino teatre maciau didziausia plakata su uzrasu naujausias twilight rezisieres darbas. nu tai viskas aisku kad taip bandoma prisivilioti visa ta mase twilight gerbeju.

Daugelis filmu komerciniai... Bet ne visi komerciniai buna berysio... biggrin.gif Kazkaip tikiuosi,kadsitas bus nieko
QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 10, 11:28)
Labas rytas 4u.gif
Nika89 oro_buckis.gif
Anksti ryte ziurejau filma "Triušio urvas" (Rabbit Hole) su Nicole Kidman, o po filmo ( man kartais uzplaukia) norejau patyleti, pamastyti, pagalvoti ir issiverkti... smile.gif
Myliu Kristen ir Roberta ir savo vaikus 4u.gif

as jau is reklamos maciau kad zagruzas savaitei garantuotas verysad.gif tokie filmai labai daug visokiu minciu (geraja prasme) palieka, bet man bent jau sunku pasiryzti tokius ziuret. vat niekaip nepaziuriu remember me, nes zinau kad liudnai baigiasi. vis kaupiuosi paziuret filma numyletieji kaulai. jau knygos pradzia paskaicius neatsikvosejau kokias tris dienas, ir filmo vis nepaziuriu, nors labai megstu filmo rezisieriu. baisiai jautriai ziuriu filmus ir paskui galiu rankioti save ilgas savaites. po twilight jau pusantru metu vis rankioju lotuliukas.gif

filma P.S i love you prazliumbiau tragiskai visa filma vyrui i peti. dar nesu gyvenime tiek per filma zliumbus. nu vz esu sriubalas ax.gif

vienas isimintiniausiu filmu man dar ,,angelu miestas" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 10, 10:39)

tai gi cia jau paneigtas straipsnis smile.gif tas kur Wyshnia kalbejo smile.gif

labas rytas smile.gif

Atsakyti