Įkraunama...
Įkraunama...

Žiemužėle tu graži!

QUOTE(Laisvė @ 2011 01 14, 06:15)
Turbūt kiekvienas pamato tai, ką nori pamatyti... Bet anei vasaros, anei pavasario čia neįžiūrėsi...

Berods konkursas gilios žiemos buvo, sniego įprasminimui g.gif
Atsakyti
Kokia miela, nejučia privertė nusišypsot biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 01 14, 13:47)
Berods konkursas gilios žiemos buvo, sniego įprasminimui g.gif

Atsiprašau, kad nežinojau, jog šerkšnas gali būti kitų metų laikų požymis tongue.gif

Bet tuomet galima kabinėtis prie daugelio nuotraukų, kurios akcentuojama žiema (apšerkšniję medžiai, vaikai storais drabužiais ir t.t.), bet ne sniegas...
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 01 14, 14:42)
Bet tuomet galima kabinėtis prie daugelio nuotraukų, kurios akcentuojama žiema (apšerkšniję medžiai, vaikai storais drabužiais ir t.t.), bet ne sniegas...

Tai ir kabinėkimės, balsuojant atsižvelkim į temos išpildymą - tam juk ir konkursas bei jo aptarimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 01 14, 16:10)
Tai ir kabinėkimės, balsuojant atsižvelkim į temos išpildymą - tam juk ir konkursas bei jo aptarimas smile.gif

Ai aš geriau subjektyviai, savo nuožiūra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 01 14, 16:55)
Ai aš geriau subjektyviai, savo nuožiūra mirksiukas.gif

Ir aš savo nuožiūra mirksiukas.gif Esu visai laisva pasirinkime. Kažkokia instrukcijos raidė mano pasirinkimo nelemia. Jei konkursas žiemos tema, tai ir žiūriu, kurioje nuotraukoje man graži toji užfiksuota žiema, o ne kuris taisyklių žodis kieko traktuojamas kaip svarbiausias mirksiukas.gif
Atsakyti
Žavu
user posted image
Atsakyti
šitom tai pirma vieta garantuota wub.gif thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ir t.t nu superines tokios kliovos konkursines aš už jas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 14, 20:08)

šita ir man patinka smile.gif
Papildyta:
patinka ir ta su tuneliu (tikriausiai, labiau nei rudeninis variantas), bet nemielas tas pasikartojimas.
Atsakyti
QUOTE(A... @ 2011 01 14, 20:03)
šitom tai pirma vieta garantuota  wub.gif  thumbup.gif

ax.gif a kas gali užgarantuot?
Man tai pvz. asmeniškai nei viena iš jų nekabina, o ypač pirma ir antra, kitos - vaikai mieli, na tik tiek turbū, nes tos pačios žiemos, daug sniego nelabai ir matos, tik įsivaizduot gali ax.gif
nemanau kad bent viena iš jų bus trejetuke, drįsčiau ir net dėl penketuko sakyt cool.gif
Papildyta:
dabar galvoju, ar čia viską reikėjo kabutėse perskaityt cool.gif nu nes nemanau, kad TU tikrai taip galvotu,m biggrin.gif (nes nemačiau niko, kas rašo prieš tai )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 15 sausio 2011 - 00:16
grange, manau, kad kabučių trūko smile.gif

Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2011 01 14, 23:17)
grange, manau, kad kabučių trūko smile.gif

aha , pirmas įspūdis buvo klaidingas laugh.gif
Atsakyti