Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

kaip pravaziavimas per pusnis, miskus, trinkeles\nedarda, vaiko neprikels ? 4u.gif ax.gif

gal kas pakomentuos quinny moodd?
niekur enrandu ar ratai pripuciami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2012 07 26, 15:41)
gal kas pakomentuos quinny moodd?
niekur enrandu ar ratai pripuciami  ax.gif

man asmeniškai jo važiuoklė mažai kuo skiriasi nuo buzz'o tik kad sunkesnis ant daugiau nei 3kg doh.gif
Atsakyti
bet man jo modelis patinka labiau uz buzz
ypac tas baltas remas grazu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2012 07 27, 16:38)
bet man jo modelis patinka labiau uz buzz
ypac tas baltas remas grazu  blush2.gif

skonio reikalas aišku ax.gif balta gal ir gražu, bet labai jau nepraktiška ax.gif ir galėtų nesvert tiek daug doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 27 liepos 2012 - 16:01
Sveiki,

Turiu problemele del buzz'o. Manasis sunkiai issilanksto. Manau kazkas su hidraulika nutiko 4u.gif Ar kam yra taip buve? Kaip sprendete problema?
Atsakyti
QUOTE(Gerda_m @ 2012 08 04, 19:37)
Sveiki,

Turiu problemele del buzz'o. Manasis sunkiai issilanksto. Manau kazkas su hidraulika nutiko  4u.gif Ar kam yra taip buve?  Kaip sprendete problema?

pabandykite sutepti su WD 40 visą mechanizmą , turėtu pagerėti susilankstymas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 08 04, 23:40)
pabandykite sutepti su WD 40 visą mechanizmą , turėtu pagerėti susilankstymas wink.gif

Dėkoju už patarimą. Mėginsiu. Tikiuosi padės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerda_m @ 2012 08 05, 10:18)
Dėkoju už patarimą. Mėginsiu. Tikiuosi padės  smile.gif

kai sutepsit, kokius 5 kart išskleikit suskleiskit, kad viduje susiteptų, ir tepkit dagiau šonuose visus sujungimus :-)
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif Neturiu galimybės skaityt visą temą, gal kuri atsakysite, ar šių vežimėlių sėdimoji dalis tvirtinasi į vieną ar į abi puses (važiavimo kryptimi ir prieš)? Ir ar sportinėje dalyje yra visiškai gulima padėtis?
Ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inge1 @ 2012 08 07, 11:48)
Sveikos mamytės  4u.gif Neturiu galimybės skaityt visą temą, gal kuri atsakysite, ar šių vežimėlių sėdimoji dalis tvirtinasi į vieną ar į abi puses (važiavimo kryptimi ir prieš)? Ir ar sportinėje dalyje yra visiškai gulima padėtis?
Ačiū  blush2.gif

apie kurį būtent teiraujatės? rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti