Įkraunama...
Įkraunama...

Laiškas dukrai

wub.gif
Atsakyti
Labai nuosirdziai ir graziai parasyta wub.gif Kai uzaugs tukryte, pavirs moterimi, tikrai susigraudins beskaitydama, jei net mes, nepazistami ir svetimi zmones susigraudinam wub.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija smile.gif Toks neapsakomas jausmas apeme skaitant. Aukit sveikos.
Atsakyti
asaros byra kaip pupos, negaliu suilaikyt wub.gif
Turbut todel, kad as taip pat mama ir ta istorija tokia pazistama...
Atsakyti
Net asaros susitvenke akyse beskaitant, labai grazu ir nuosirdu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif Aš ir pati dažnai atsiverčiu pasiskaityti blush2.gif Vėl ir vėl...
Atsakyti
Labai graži ir nuoširdi istorija wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
skaitydama pravirkau ,kokia jus sauni mama smile.gif wub.gif
Atsakyti
nuostabi istorija wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
cray.gif jaudinanti nuostabi istorija... skaitydama taip pat isgyvenau dvi savasias istorijas... wub.gif nepatyres - nesuprasi.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IndreZ @ 2011 08 25, 21:59)
cray.gif jaudinanti nuostabi istorija... skaitydama taip pat isgyvenau dvi savasias istorijas... wub.gif  nepatyres - nesuprasi....  wub.gif

Aš dar nepatyrusi, bet tokią istoriją perskaičius užsimanai tokios patirties blush2.gif
Fantastiška istorija, sėdžiu ašarotom akim (kaip ir visos smile.gif ) ir nuoširdžiai džiaugiuosi dėl jūsų wub.gif
Atsakyti
skaiciau,ir viskas taip artima atrode,taip grazu. 4u.gif akys sudreko, bet is laimes,kad viskas baigesi laimingai. Man buvo labai panasu, mazejantis tonusai,nesidarantis kaklelis. Tik aciu Dievui(iki siol dekoju), kad dukryte sveika kaip ridikas:)
Atsakyti