Na va, Laukine, vadinasi koliažai patinka, todėl juos darai, o ne šiaip sau. Man irgi jie labai patiko, kai pradėjau fotografuoti ,tiesą sakant, gerokai labiau nei šiaip fotografijos. Juose tenka suvaldyti spalvas, stilių, detales - ir visų pirma visa tai surežisuoti ir susidėlioti natūroje arba tą pamatyti... Nežinau, kiek sekasi tą daryti, bet man patinka, esu ko gero visų pirma stilistė, o tik tada fotografė
Aš tadum palauksiu žibučių, neįvaldau jų nors tu ką
kopinsiu rarity
Tavo koliažai tobuli, bet čia ir esmė, kad esi stilistė.
Kažkaip turiu nuojautą, kad to koliažui labiausiai ir reikia
Ir dėl žalios...jetus aš prisipirkau šiandien žaliausių grožybių, jau ruošiuos velykoms
Linkėjimai visoms /-iems
QUOTE(Loretoidas @ 2011 01 11, 00:36)
Na va, Laukine, vadinasi koliažai patinka, todėl juos darai, o ne šiaip sau. Man irgi jie labai patiko, kai pradėjau fotografuoti ,tiesą sakant, gerokai labiau nei šiaip fotografijos. Juose tenka suvaldyti spalvas, stilių, detales - ir visų pirma visa tai surežisuoti ir susidėlioti natūroje arba tą pamatyti... Nežinau, kiek sekasi tą daryti, bet man patinka, esu ko gero visų pirma stilistė, o tik tada fotografė

Tavo koliažai tobuli, bet čia ir esmė, kad esi stilistė.
Kažkaip turiu nuojautą, kad to koliažui labiausiai ir reikia
Ir dėl žalios...jetus aš prisipirkau šiandien žaliausių grožybių, jau ruošiuos velykoms
Linkėjimai visoms /-iems
Saliut saliut
Jau jaučiu, kaip kaupiuosi naujai sesijai, tik reiktų greičiau mintį rutulioti, nes tas vien tik mąstymas apie kažkokią sesiją nebetinka.. bet pirma mąstau modelį susirasti ar išgeneruoti idėją...visai norėčiau į naktį išeit pafotografuoti...tik vakarais mane vis didėjantis pilvas traukia į lovą
Labai džiaugiuos, kad įitas forumas mane įkvepia
rarity, skaičiau visų komentarus apie bandeles, žiūrėjau tavus variantus ir pasakysiu taip: man labiausiai patiko antrasis variantas...o skaitydama vis audžiau mintį - bandelėms trūksta blizgesio
tą ir emigrantė parašė. Man nuotraukose bandelės, kurios tokios blizgios, tarsi nuteptos blizgiu skaniu lipnių saldėsiu niam kaip skaniai atrodo
Ačiū, nepykstu tikrai. Aš klonuoti nebandžius dar, nors turiu net susirašius info, kaip tą daryti. Man patiko tavo variantas. lengva palyginti, kai šalia sudėjai abi foto. Spalvų tikrai trūksta, pas mane kažkokia blankuma buvo
o aš iš tavo posto žvengiau
bet tikrai kažkoks sniego žmogus
Jau jaučiu, kaip kaupiuosi naujai sesijai, tik reiktų greičiau mintį rutulioti, nes tas vien tik mąstymas apie kažkokią sesiją nebetinka.. bet pirma mąstau modelį susirasti ar išgeneruoti idėją...visai norėčiau į naktį išeit pafotografuoti...tik vakarais mane vis didėjantis pilvas traukia į lovą
Labai džiaugiuos, kad įitas forumas mane įkvepia
rarity, skaičiau visų komentarus apie bandeles, žiūrėjau tavus variantus ir pasakysiu taip: man labiausiai patiko antrasis variantas...o skaitydama vis audžiau mintį - bandelėms trūksta blizgesio
QUOTE(<emigrante> @ 2011 01 10, 21:01)
gotte, as klonuoju su clonee. Jei neuzpyksi
, pabandziau nuklonuot. Va taip man gaunas. Lyg ir nesimato. Ir spalvu biski uzdejau, nes ji man blankoka pasirode.
Ačiū, nepykstu tikrai. Aš klonuoti nebandžius dar, nors turiu net susirašius info, kaip tą daryti. Man patiko tavo variantas. lengva palyginti, kai šalia sudėjai abi foto. Spalvų tikrai trūksta, pas mane kažkokia blankuma buvo
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 10, 22:21)
Oi blyn, vos į kenles neprileidau iš juoko
Čia, pirmam plane, šunes, kaip iš kokio vaikų filmuko... Viskas gražu, linksmi labradorai.. O ten- back plane- kažkokia giltinė žengia per pusnynus... Blem, kad kvatojau pamačius. Vapše nepadielu ji ten, kažkaip kaip iš kito kokio siužeto nukritusi
Ir dar kai užvadinai taip taikliai- "žmogysta" nu tai iš vis vamzdec 
o aš iš tavo posto žvengiau
bet tikrai kažkoks sniego žmogus
QUOTE(Mustachio @ 2011 01 11, 09:47)
...O aš gėlių nefotografuosiu,todėl jūs visos esat saugios:D
niekada nesakyk niekada
Juoko delei..
1996 metai, Praha.Zenitas, as perfotografavau, kad cia idet su muiline, tai sorry uz nekokia kokybe.

1996 metai, Praha.Zenitas, as perfotografavau, kad cia idet su muiline, tai sorry uz nekokia kokybe.

QUOTE(Alabama @ 2011 01 11, 12:36)
Juoko delei..
man antra faina. nors kazko truksta, kad butu vau
QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 11, 13:21)
tai koks cia vau, baik tu.Cia tie namukai, kur filmavo "Astunkojus is antro auskto", buvo toks fainas filmas:)
QUOTE(Alabama @ 2011 01 11, 13:23)
tai koks cia vau, baik tu.Cia tie namukai, kur filmavo "Astunkojus is antro auskto", buvo toks fainas filmas:)
o, geras
QUOTE(Alabama @ 2011 01 11, 13:23)
kas čia rašė, kad tik 5 mėnesius domisi fotografuoja?
QUOTE(airv @ 2011 01 11, 13:31)
Kalbejau ne apie pamaciau, pakeliau fotika ir nufotkinau bele kaip.Paprase Brum idet butiaka juostini, as ka, as idejau