Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

Na aš jau po kaukės, laikiau vis dėl to beveik keturias valandas smile.gif šiaip labai patiko, nieko blogo pasakyti negaliu, manau reikės dar pakartoti. Plaukai labai kvepia nuo cinamono wub.gif
Atsakyti
QUOTE(optical @ 2011 01 18, 23:48)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  sita kauke liuks pati darydavausi kai turejau sviesiu plaukus ir dar nuo majonezo patys plaukuciai pasvieseja

o sita kauke ne sviesiaplaukems tinka? ir siaip koki reiktu majoneza naudoti, ar nera skirtumo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringelee @ 2011 01 18, 00:54)
smile.gif
isbandykite majonezo kauke istepti gausiai plaukus visus tik prie saknu netepti,tada laikome siltai su kepurele ir ransluostciu,kokia1val tada 2kart perplauname sampuniuku,tinka ypatingai nualintiems blonduotiems plaukams mirksiukas.gif

Esu girdejusi, kad majonezo kaukes nebepatartinos, del dabartines majonezo sudeties... schmoll.gif ypac del sudetyje esancio acto... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwww @ 2011 01 24, 01:45)
Esu girdejusi, kad majonezo kaukes nebepatartinos, del dabartines majonezo sudeties...  schmoll.gif  ypac del sudetyje esancio acto...  unsure.gif

Jei ant pačio plauko tepti- tai manau nieko tokio, bet va, šaknų tai gal ir nereikėtų. ax.gif
Atsakyti
O kokių kaukių dar žinote? Nuo plaukų slinkimo, kad augtų greičiau. Mano plaukai tamsūs,tai labiau domina tamsių plaukų priežiūra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Love* @ 2011 01 24, 14:59)
O kokių kaukių dar žinote? Nuo plaukų slinkimo, kad augtų greičiau. Mano plaukai tamsūs,tai labiau domina tamsių plaukų priežiūra  mirksiukas.gif

Mano plaukams labai tinka alieju mix'ai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 01 24, 14:18)
Mano plaukams labai tinka alieju mix'ai  thumbup.gif

Gal galima plačiau? g.gif
Atsakyti
As parasysiu savaji ,nors temoje "naturalus aliejai"arba "kosmetika gaminame pacios" sukaupti tikri info lobiai . labai vertingas Palominos blog'as .
Mano kauke : sezamo, linu semenu, abrikosu, ricinos aliejai plius arbatmedzio ( arba rozmarino) EA keli lasiukai. Proporciju nesilaikau , po koki maza sauksteli kiekvieno aliejaus . Dukros plaukai ilgi, blonduoti, tai daugiau "uzmaisom". Laikau 2-3 val. Kitos merginos net per nakti..... Dar maiseli koki ant galvos gerai butu. Plaukai atsigauna. Galima eksperementuoti su ivairiais aliejais , tik pageidautina nerafinuotais , ekologiskais...
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 01 24, 14:31)
As parasysiu savaji ,nors temoje "naturalus aliejai"arba "kosmetika gaminame pacios"  sukaupti tikri info lobiai . labai vertingas Palominos blog'as .
Mano kauke : sezamo, linu semenu, abrikosu, ricinos aliejai plius arbatmedzio ( arba rozmarino) EA keli lasiukai. Proporciju nesilaikau , po koki maza sauksteli kiekvieno aliejaus . Dukros plaukai ilgi, blonduoti, tai daugiau "uzmaisom". Laikau 2-3 val. Kitos merginos net per nakti..... Dar maiseli koki ant galvos gerai butu. Plaukai atsigauna. Galima  eksperementuoti su ivairiais aliejais , tik pageidautina nerafinuotais , ekologiskais...

O brangūs tie aliejai? yra mažų kiekių pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Love* @ 2011 01 24, 15:32)
O brangūs tie aliejai? yra mažų kiekių pirkti?  g.gif

Truputi reikia investuoti, zinoma. Pasidairykit Aromanatural psl. prie baziniu ( cia ir bus mano pamineti) ir eteriniu alieju psl. Ten visos kainos aiskios. EA kiekiai , zinoma, mazi. Baziniu yra visokiu. As perku linu semenu 250 ml. uz 13 litu ( cia kulinarinio paveldo ). Gal namuose turite alyvuogiu gero ( extra virgin) nerafinuoto, irgi tinka i "kompanija". Bet ,kai darausi karta per savaite , tai ilgam uztenka.
Atsakyti
as tiesa sakant neturiu kantrybes darytis namines kaukes doh.gif bet jau jauciu, kad labai reikia.. ypac dabar, ziema, plaukai lengviau pradejo riebaluotis, elektrintis, nebesusitvarkau blink.gif
gal galit patart kokia labiau tiktu tokiu laikotarpiu? mano plaukai gana ploni ir greitai riebaluoji, nenoreciau per daug ju apsunkinti, kad nepablogetu padetis g.gif
Atsakyti
va internete radau kad labai skatina augima lazdynu riesutu sutrinta kosele kaip kauke su vandenuku:) bet manau galima ir su aliejumi
Atsakyti