Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(ShihTzu @ 2011 05 25, 20:16)
tai aisku kad ir paciai gaila ;/ biggrin.gif tai ji ir draugas ir patarejas viskas viename biggrin.gif labai net gaila,na bet geriau trumpesti ir sveiki nei ilgi ir susisiausia...tai dar gerai pagalvot man reik;[

Mano plaukai dabar permesti i prieki vos dengia krutis, ir man tokio ilgio pats tas smile.gif o pries tai buvau atsiauginus ilgesnius dar, tai jau nebepatiko paciai, ne ilgis o galai, net sukos strigo doh.gif
Tai nuejau pas viena kirpeja sakau kirpkit kiek reikia, nukirpo gal 3cm... po menesio vel tokie patys. Nuvariau pas pazistama kirpeja, sakau kirpk kiek reikia, tai ji man nepilna sprindi nuvare, bet jau praejo puse metu ir plaukai tik dabar tepradeda sakotis po truputi vel thumbup.gif

Tai jau turiu pamoka, geriau biski daugiau ir is karto pradeti puoseleti, nei zaisti po lasa, ir jokios naudos... smile.gif o ir tos kaukes, serumais, losjonai, gi nesuklijuos tu issisakojusiu galiuku, tai geriau dbr gal 8-10cm pagaileti bet atsiauginti sveikus ir grazius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 05 25, 19:31)
Mano plaukai dabar permesti i prieki vos dengia krutis, ir man tokio ilgio pats tas smile.gif o pries tai buvau atsiauginus ilgesnius dar, tai jau nebepatiko paciai, ne ilgis o galai, net sukos strigo  doh.gif
Tai nuejau pas viena kirpeja sakau kirpkit kiek reikia, nukirpo gal 3cm... po menesio vel tokie patys. Nuvariau pas pazistama kirpeja, sakau kirpk kiek reikia, tai ji man nepilna sprindi nuvare, bet jau praejo puse metu ir plaukai tik dabar tepradeda sakotis po truputi vel  thumbup.gif

Tai jau turiu pamoka, geriau biski daugiau ir is karto pradeti puoseleti, nei zaisti po lasa, ir jokios naudos... smile.gif o ir tos kaukes, serumais, losjonai, gi nesuklijuos tu issisakojusiu galiuku, tai geriau dbr gal 8-10cm pagaileti bet atsiauginti sveikus ir grazius smile.gif

tai jau turbut taip ir reiks daryt;/ jai idomu ikeliau foto i "musu plauku foto"...tai gali paziuret mano siaudukus;/ ;D kokie buvo visi blizgantys ir dabar;/
Atsakyti
Nu kas gero naminiu kaukiu fronte? ax.gif Kokiu naujoviu bandete?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 05 25, 20:05)
Nu kas gero naminiu kaukiu fronte?  ax.gif Kokiu naujoviu bandete?

pries valanda susiverciau cinamono medaus moliugu ir alyvuogiu aliejaus ir brendzio kauke....kas gausis parasysiu ....biggrin.gif biggrin.gif jai dar bus apie ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2011 05 25, 21:09)
pries valanda susiverciau  cinamono medaus moliugu ir alyvuogiu aliejaus ir brendzio kauke....kas gausis parasysiu ....biggrin.gif biggrin.gif jai dar bus apie ka biggrin.gif

sakai gali likt tokie mastau.gif ? biggrin.gifD
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif su manim tai visko gali but biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O kiek reikia to cinamono? Sakykim daryčiau - šaukštas medaus, kiaušinis, aliejus.. Kiek cinamono? Ir ar tiktų į avokado kaukes? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(waidu-te @ 2011 05 25, 22:05)
O kiek reikia to cinamono? Sakykim daryčiau - šaukštas medaus, kiaušinis, aliejus.. Kiek cinamono? Ir ar tiktų į avokado kaukes? bigsmile.gif

As i panasu kieki mases dejau apie 1,5a.s cinamono ir kvapas jauciasi smile.gif
del poveikio neisivaizduoju smile.gif bet kazkodel manau, kad pats tas
Atsakyti
O cinamonas tai cia tas prieskoninis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 05 26, 09:30)
O cinamonas tai cia tas prieskoninis? g.gif

As tai ta dejausi smile.gif
o buna kitokiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 05 26, 10:45)
As tai ta dejausi smile.gif
o buna kitokiu? g.gif

nu taip;] galima lazdelias malti tada dar aitresnis kvapas;] as dejau ant 2s medaus gerus 2saukstus malto cinamono ir dar ziupsni muskato;] (draugas prieskoniu firmoi dirba tai pilni namai visko biggrin.gif )
nuzinot nenuplikau ir plaukai tapo labai minksti ir glotnus;]] aisku papildomai dar poto parduotuvines kaukes naudojau;]bet kai paprastai isplauni tokie svelnus nebuna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2011 05 25, 19:04)
cinamonas isvis labai geria viskam,patartina spuogus tepti sumaisius su medum(pati bandziau lb padejo)

Suprantu, kad tema ne apie tai ax.gif , bet labai noriu sužinoti bent apytiksliai proporcijas (1:1 ar 1:2, o gal dar kitaip)
Atsakyti