Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(fuksė @ 2011 03 06, 07:29)

taukmedis, kvapas -  doh.gif

Gal žinot ar vaistinėse parduoda taukmedį ar čia tik eko prekėse ieškot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 03 06, 13:35)
Tai priklauso nuo plauko- ar jis šiaip sausas ar ne. Pvz.pas mane patys plaukai labai sausi, bet prie šaknų riebūs- tenka plauti kasdien, bet išsitepus aliejumi plaukai greit "sugerdavo" tą aliejų. o pas mano draugę plaukai normalūs, užsitepus aliejinę kaukę ji savaitę bandė nuplaut jį. smile.gif

Na, o aš pasidariau penktadienį svogūno kaukę. Į tas svogūno sultis dar įdėjau medaus ir įpyliau ricinos aliejaus ir prilašinau rozmarinų eterinio aliejaus ir ylang ylang e.a. (čia tam kad numuštų tą kvapą), Triniau tik galvos odą, o likusius kanapių aliejumi išsitepiau. Laikiau porą valandų tai tikrai, išsiplovus kvapas truputėlį jautėsi, bet kai išdžiūvo nieko nesijautė. Vakar neploviau, tai šiandien išsiploviau, jau galvojau kvapas kaip pareis (anksčiau taip būdavo kad kai antrą kartą plaudavausi tai doh.gif ), bet nieko, tik vos vos juntamas kvapelis. Todėl nusprendžiau daryti kas savaitę  šią kaukę.  thumbup.gif

Kur pirkote kanapiu al.? Plaukams geras daikciukas. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Shelly @ 2011 03 06, 16:48)
Gal žinot ar vaistinėse parduoda taukmedį ar čia tik eko prekėse ieškot? blush2.gif

Vaistinese nemaciau, galiu gabaliuka perleisti. blush2.gif Jeigu noretumete parasykite i AZ.
Papildyta:
QUOTE(*Gutte @ 2011 03 06, 10:36)
galimas daiktas, nes kiekvienai aliejus skirtingai plaukus veikia. Man kokosų aliejus jokio efekto neduoda, atrodo netgi labiau sausesni plaukai. Mano favoritai - jojobos ir avokadų aliejai. Jojobos visada patiko, avokadų aliejų naudojau gal prieš porą metų, dabar vėl jį iš naujo atradau - duoda plaukams purumo ir tuo pačiu paglotnina

O as dabar ir dairausi i jojoba, avokadu bei migdolu al. Spelioju kuris patiktu mano seveliurai.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 06 kovo 2011 - 18:01
QUOTE(fuksė @ 2011 03 06, 20:03)
Kur pirkote kanapiu al.? Plaukams geras daikciukas.  thumbup.gif

pirkau rudugyje, pradžioj bandžiau gerti wacko.gif doh.gif bet neilgai tai truko... tada naudojau akims valyti, ir porą kartų dėjausi ant plaukų.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 03 06, 19:37)
pirkau rudugyje, pradžioj bandžiau gerti wacko.gif  doh.gif  bet neilgai tai truko... tada naudojau akims valyti, ir porą kartų dėjausi ant plaukų.. thumbup.gif

O sios pardes kokybe kazkokia itartina.... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 07 kovo 2011 - 19:37
QUOTE(fuksė @ 2011 03 07, 21:37)
O sios pardes kokybe kazkokia itartina.... schmoll.gif

Na nežinau, mane kokybė tenkina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 03 07, 21:08)
Na nežinau, mane kokybė tenkina. smile.gif

Radau ir as ten kanapiu al., sakykite, ar uzsakant pilstoma alieju reikia prideti taros kaina, ar kaip ten? Bandysiu ir as uzsisakyti.........
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 03 12, 20:32)
Radau ir as ten kanapiu al., sakykite, ar uzsakant pilstoma alieju reikia prideti taros kaina, ar kaip ten? Bandysiu ir as uzsisakyti.........

O jus internetu pirkti norit? Jei taip, tai žinokit net nežinau.. g.gif Aš tai pirkau parduotuėje, tai ten už tarą atskirai rekia mokėti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 03 12, 19:45)
O jus internetu pirkti norit? Jei taip, tai žinokit net nežinau.. g.gif  Aš tai pirkau parduotuėje, tai ten už tarą atskirai rekia mokėti. smile.gif

Na taip, kaip supratau, kad pati parde yra KLP, o as tai VLN
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 03 12, 18:47)
Na taip, kaip supratau, kad pati parde yra KLP, o as tai VLN

Aš pirkau Kaune. Bet matau, kad galima nusipirkti ir Vilniuje.
http://www.aliejus.com/kontaktai
Beje, tarą turėjau savo. mirksiukas.gif
Dar noriu įspėti, kad kvapas kanapių aliejaus labai nekoks doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 12 kovo 2011 - 21:08
QUOTE(baltagėlė @ 2011 03 12, 22:04)
Aš pirkau Kaune. Bet matau, kad galima nusipirkti ir Vilniuje.
http://www.aliejus.com/kontaktai
Beje, tarą turėjau savo. mirksiukas.gif
Dar noriu įspėti, kad kvapas kanapių aliejaus  labai nekoks doh.gif

Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringelee @ 2011 01 18, 00:54)
smile.gif
isbandykite majonezo kauke istepti gausiai plaukus visus tik prie saknu netepti,tada laikome siltai su kepurele ir ransluostciu,kokia1val tada 2kart perplauname sampuniuku,tinka ypatingai nualintiems blonduotiems plaukams mirksiukas.gif

o kokį majonezą naudoti? biggrin.gif nesvarbu..?
Papildyta:
QUOTE(milonyte @ 2011 01 07, 16:51)
Reikės: 1 kiaušinio, 1 šaukšto alyvuogių aliejaus, 1 šaukšto medaus ir 1 arb. šaukšt. cinamono. Viską sumaišyti ir ištepti plaukų galiukus arba visu plaukus iki pat šaknų. Palaikyti kiek galima ilgiau apvyniotus polietileniniu maišeliu ir rankšluosčiu. man rezultatas net po pirmo karto jaučiasi  smile.gif

ar viso kiaušinio, ar tik trynio...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2011 03 14, 18:23)
o kokį majonezą naudoti? biggrin.gif nesvarbu..?
Papildyta:
ar viso kiaušinio, ar tik trynio...? g.gif

Trynio,majonezą rinkitės kuo naturalesnį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shelly: 14 kovo 2011 - 17:45