Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Akimirkos @ 2011 01 10, 12:47)
Sveikos  4u.gif
As norejau pasitarti ar verta pirkti koldunine? Ar patogu su ja formuoti koldunus?  4u.gif

Turiu, naudoju, labai patenkinta thumbup.gif . Padarau daugiau -užsišaldau. smile.gif Naudoju tešlos receptą iš koldūninės receptų knygutės thumbup.gif . Kai jau apsispręsite pirkti- paprašykite savo konsultantės -užsakys. Jos kaina tik 3 litai. Ten yra visa instrukcija kaip ją naudoti mirksiukas.gif .

Aš šneku apie koldūninę kur išeina 40 vienetų iš karto mirksiukas.gif .

Noriu pasidžiaugti. Po 3 metų naudojimo plyšo plačioji silikoninė mentelė, tai iš karto pakeitė nauja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .

Dar truputėlį vasario naujienų mirksiukas.gif :
Vasaris su Tupperware 1-4 sav. šeimininkei:

1. Padėkos dovanėlė šeimininkei (vakarėlis >360 Lt.) spageti ir ne tik indas.
2. Dovanėlė šeimininkei, jei vakarėlis >1100 Lt. 440 ml indelis skysčiui (pienui, aliejui, sojai, grietinėlei, actui) + indas makaronams virti mokrobangėje+ dvi Manhatan lėkštės.
3. Dovanėlė šeimininkei, jei vakarėlis >850 Lt. 440 ml indelis skysčiui (pienui, aliejui, sojai, grietinėlei, actui) + indas makaronams virti mokrobangėje.
4. Dovanėlė šeimininkei, jei vakarėlis >600 Lt. indas makaronams virti mokrobangėje
5. Dovanėlė šeimininkei, jei vakarėlis >480 Lt. 440 ml indelis skysčiui (pienui, aliejui, sojai, grietinėlei, actui).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoska: 10 sausio 2011 - 13:31
QUOTE(Vilmoska @ 2011 01 10, 13:24)
Noriu pasidžiaugti. Po 3 metų naudojimo plyšo plačioji silikoninė mentelė, tai iš karto pakeitė nauja  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .
Dar truputėlį vasario naujienų  mirksiukas.gif :

Man irgi pakeite be problemu, tik spalva man nepatinka verysad.gif
Atsakyti
Merginos, apkalbame Micro Gourment. Ar draugaujate? Ar patinka? Tikrai nenaudoju jo, na gal du kartus pas mane jie dirbo, mastau, kad reikia jį parduoti. Ar verta jį reabilituoti?
Atsakyti
Aš nedraugauju schmoll.gif blush2.gif be galo jo norejau ir pirkau pilna kaina, tik, kad inedeliu dadejo..... Bet tuom viskas ir baiges, net neispakuotas jis pas mane ir net nezinau ar tiksliai tilptu i mikrobange doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 01 10, 17:51)
Aš nedraugauju schmoll.gif  blush2.gif be galo jo norejau ir pirkau pilna kaina, tik, kad inedeliu dadejo..... Bet tuom viskas ir baiges, net neispakuotas jis pas mane ir net nezinau ar tiksliai tilptu i mikrobange doh.gif

Ir aš jo nenaudoju schmoll.gif , man tai vienas iš pačių nereikalingiausių TW gaminių rolleyes.gif Geriau ant puodo kiauraindis ir garini, ką reikia ax.gif
Atsakyti
Aš jį tikrai naudočiau, bet mane nervina, kad jis mikrobangei skirtas, na nemėgstu aš tų bangų, tegu buria, kad ten viskas neutralizuojama, bet netikiu biggrin.gif Na ar yra gerbėjų šio daiktelio?
Atsakyti
As tai pagalvojau, kad mano garu puodas elektrinis tikrai maziau elektros naudoja. Gaminimo laikas toks pats doh.gif Nieko cia nesutaupysi, tai kam tada man jo reikia g.gif
Atsakyti
mildama, matyt taip turi būti, maniškis irgi slankioja.

Laurinde, aš jį užsidirbau, pirkti tikrai nebūčiau pirkusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 10 sausio 2011 - 19:33
QUOTE(diasaja @ 2011 01 10, 13:15)
su kuria? g.gif TW yra trys.

Kur gaunasi maziukai koldunukai apie 40 ju ten? O kokios dar yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akimirkos @ 2011 01 10, 19:40)
Kur gaunasi maziukai koldunukai apie 40 ju ten? O kokios dar yra?  ax.gif

Labai patogios, man asmeniskai visos 3 koldunines. Tie maziukai kolduniukai apie kuriuos Jus klausiate, ravioli forma idaro daugiau ir teslos aplink daug daugiau ir zinoma, forma saulyte, didelis koldunas arba mazas ceburekas biggrin.gif kaip pavadinsit, taip nepagadinsit... biggrin.gif iki tol kol neturejau siu kolduniniu negaminau jokiu panasiu gyviu wink.gif)))))) tingejau terliotis ir lipdyti juos po viena, su sia forma vienas juokas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 01 09, 19:04)
Tik tik isbandziau, dangtis kazkiek slankioja, net nekreipiau demesio i tai, bet jis vistiek niekur nenuslenka nes tie grioveliai jam neleidzia, man atrodo tai normalu, juk dangtis neturi sandariai uzsidaryt g.gif

aš taip pat turiu 2,8 L puodą ir dangtis šiek tiek slankioja, bet kol Mildama nepaklausė neatkreipiau dėmesio bigsmile.gif
Atsakyti
Tie dangciai tokie sunkus, kad tas slankiojimas jiems visai nekenkia schmoll.gif As irgi net nepastebejau g.gif
Atsakyti