Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Saga @ 2011 02 06, 13:20)
yra toks dalykas kaip stalo serviravimas, etiketas ir pan......... nors jeigu indai plastikiniai tai ir treningai dera manau, svarbu zmogus ne nuogas ane wink.gif

taip ir buna prisiperka brangaus plastiko ir tinka jis jau visur

ne, ne ANE, as manau... bet net nesiruosiu daugiau diskutuoti apie tai, nes treningai cia buvo visai ne i tema doh.gif turejau omeny graziai suderintus TW indus, tada, kada aplinka ir padetis nereikalauja 3 komplektu irankiu ir dar 2 kartus juos pakeisti...tada jie tinka ir per gimtadieni, o ne visur, taip kaip Jus cia rasote.. bet pagal Jus arba kristolas arba treningai.. yra siaip aukso vidurys dar ir nebutina zmoniu zeminti ir vadinti ju treninguotais jei jie TW indais stala pasipuosia...juk niekas nekalba kad maista serviruoja dideliuose teslos dubenyse, arba Fridgesmartuose kvadratiniuose ir sako kas cia tokio, juk tiek kainavo...kalba buvo apie tam skirtus grazius, elegantiskus i stikla panasius indus... galima graziai issakyti savo nuomone nezeminant kitu..

apie stalo etiketa kalbant reiktu zinoti ir bendravimo etiketa.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 02 06, 16:03)
ne, ne ANE, as manau... bet net nesiruosiu daugiau diskutuoti apie tai, nes treningai cia buvo visai ne i tema doh.gif  turejau omeny graziai suderintus TW indus, tada, kada aplinka ir padetis nereikalauja 3 komplektu irankiu ir dar 2 kartus juos pakeisti...tada jie tinka ir per gimtadieni, o ne visur, taip kaip Jus cia rasote.. bet pagal Jus arba kristolas arba treningai.. yra siaip aukso vidurys dar ir nebutina zmoniu zeminti ir vadinti ju treninguotais jei jie TW indais stala pasipuosia...juk niekas nekalba kad maista serviruoja dideliuose teslos dubenyse, arba Fridgesmartuose kvadratiniuose ir sako kas cia tokio, juk tiek kainavo...kalba buvo apie tam skirtus grazius, elegantiskus i stikla panasius indus... galima graziai issakyti savo nuomone nezeminant kitu..

apie stalo etiketa kalbant reiktu zinoti ir bendravimo etiketa..  4u.gif

nuomone sutampanti su jusu ir yra bendravimo etiketas? nuomone nesutampa etiketo nera? lotuliukas.gif

tema apie plastika, kokio grozio jis bebutu, man serviruotas stalas plastiku, taip pat kaip ir sveciai treningais apsirenge...... tiktai suderintais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 02 06, 13:37)
Na cia tai man truksta zodziu  doh.gif paciu gaminiu kainos tikrai nezemos, o dar zurnaliuka apie prieziura reikia pirkti  doh.gif  jau toki dalyka tai manau turetu duoti nemokamai, instrukciju juk atskirai neperkame, jei isigyjame koki prietaisa  lotuliukas.gif

Prie daugelio indu ir yra instrukcija, kaip priziureti ar naudoti irankius, apie tokia as nekalbu. O Show How zurnaliuko deja ir demonstruotojos veltui negauna, kaip beje ir receptu knyguciu, tvarka spinteleje ir silikonu prieziuros bukleteliu, bei smulkmenu. Cia jau pacios demonstruotojos reikalas ar dovanoti geram zmogui ar parduoti g.gif
Atsakyti
Sakykit merginos,kaip jus darote tuos virtinukus su ta forma? Siandien patyriau visiska fiasko,nors virtuveje tikrai ne pradziamoksle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 02 06, 13:37)
Na cia tai man truksta zodziu  doh.gif paciu gaminiu kainos tikrai nezemos, o dar zurnaliuka apie prieziura reikia pirkti  doh.gif  jau toki dalyka tai manau turetu duoti nemokamai, instrukciju juk atskirai neperkame, jei isigyjame koki prietaisa  lotuliukas.gif

Jūsų demonstruotoja turėtų Jums papasakoti apie indų naudojimą juos parduodama, prie sudėtingesnių būna instrucijos, o šis žurnaliukas tikrai nėra būtinas, jis skirtas daugiau demonstruotojoms.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 02 06, 18:02)
Jūsų demonstruotoja turėtų Jums papasakoti apie indų naudojimą juos parduodama, prie sudėtingesnių būna instrucijos, o šis žurnaliukas tikrai nėra būtinas, jis skirtas daugiau demonstruotojoms.

Taip pat pilnas internetas informacijos apie Tupperware indu panaudojimo, Show how nera skirtas pirkejams, jis reikalingas demonstruotojams, nes jame tikslus gaminiu ismatavimai, talpos ir t.t. O kaip naudoti viena ar kita daikta jus turi informuoti pardaveja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 06 vasario 2011 - 17:34
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2011 02 06, 16:57)
Sakykit merginos,kaip jus darote tuos virtinukus su ta forma? Siandien patyriau visiska fiasko,nors virtuveje tikrai ne pradziamoksle biggrin.gif

Su kuria forma? Koldunu, ravioli ar ta ale ceburekine biggrin.gif
Yra filmuku Youtube, as berods laurindres paskutini maciau, tai praejo noras paziurejus, nes 1) sudeliot 40 vnt mazu sauksciuku 2) aptept visus krasciukus vandenuku man nervai nelaiko biggrin.gif laurindrei pagarba 4u.gif
Ravioline tai mano nervams kaip tik. O su ceburekine tai net mano vaikiukas mamai KOLDUNA pagamintu 4u.gif
raviolines filmukas cia: http://www.youtube.c...h?v=3_queiUDBco
O koldunu ir siaip ravioli aprasyma su paveiksliukais dokumentu, galite rasti irase google - ravioli tupperware, tereiks parsisiusti faila.
Gal konsultantes dar kokiu geresniu aprasu zino, as kaip paprasta vartotoja, tai man uztenka.
Atsakyti
Kiekvienos teslos vandeniu patepti nereikia, ten tesla sausa, tai todel ir reikejo blush2.gif
Atsakyti
Nu man zabova tai juoda su ta ravioli - vakar iš sluoksniuotos pirktinės gaminau... g.gif nu ilgai ilgai užtrukau, žymiai ilgiau, nei prieš tai vyniodama rankom. Žinoma, gaminio forma graži, nepalyginsi, bet nežinau ar ta ravioli man patinka.... verysad.gif
Atsakyti
as su ta ravioli forma,vargau gal valanda gera kol ta tesla pasidariau ir kol viska padariau doh.gif daug greiciau man budavo be formu.Bet nusipirkau,reikia sakau isbandyti.As kai su kocelu kocioju visas idaras islipa.Nors tikrai dejau po labai labai mazai schmoll.gif
Atsakyti
blink.gif tai kaip suprantu zurnaliuko "Show How" kodo niekas nezino? ar jo nebera?
esu naujoke - todel manau, man toks labai pravestu, nes informacijos tikrai truksta.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2011 02 06, 17:11)
nuomone sutampanti su jusu ir yra bendravimo etiketas? nuomone nesutampa etiketo nera?  lotuliukas.gif

tema apie plastika, kokio grozio jis bebutu, man serviruotas stalas plastiku, taip pat kaip ir sveciai treningais apsirenge...... tiktai suderintais  lotuliukas.gif

Net keista bigsmile.gif ,ir kas čia Jus taip vilioja vis užsukti pas plastmasės gerbėjas,vien tam,kad parodytumėt savo pranašumą ax.gif ?Intelektą ? Jau supratom viską ,ką norėjot pasakyt pašaipiu tonu ,bet mes visvien mylim savo TW tuos bliūdus(anot Jūsų )... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif neišgydys nei pašaipus tonas,nevarkit tongue.gif ...
Atsakyti