Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Apklausa: Kokio atlyginimo tikitės naujame darbe? (netto) (100 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(protas99 @ 2011 01 27, 18:50)
Labas mergaites,

Ir as pradejau ieskoti darbo. Gal kas turite patirties su Preile? Esu kvieciama i pokalbi.

Vasarą teko netyčia ten užsukti. Man nepatiko. Bet gal kas turi kitokį potyrį... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 01 27, 17:26)
parašiau savo el.pašto adresą, tik ne į AŽ, o į el.paštą. ir pasiruoškite išgirsti griežtą nuomonę  bigsmile.gif

As jums parasiau AZ. ir lauksiu atsakymo. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzia007: 28 sausio 2011 - 08:53
QUOTE(Pookelis @ 2011 01 27, 12:47)
Sveikos, ryt keliauju į pokalbį.

Klausimas: gal kreipimosi laiške reiktų paminėti,kad priklausau DB remiamiems asmenims ir darbdavys gali gauti subsidijas? Manau mažoms įmonėms, tai aktualu

Klausimas Nr. 2: gal rekomendacinį laišką prisegti siunčiant CV?

gali man paaiskinti, ka reiskia?
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 01 27, 19:08)
ryt ryte turiu pokalbį labai didelėje bendrovėje  bigsmile.gif labai rimtoms pareigoms. va tokio darbo tai norėėėėčiau. einu ruoštis smile.gif

Laukiam gerų rezultatų mirksiukas.gif

Išsiunčiau ir aš tau savo CV blush2.gif

Įdomu, kur mūsų Dontstop pradingo ax.gif

Deganti, dėkui už peržiūrėtą CV 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 28 sausio 2011 - 09:21
QUOTE(aysel @ 2011 01 27, 18:08)
ryt ryte turiu pokalbį labai didelėje bendrovėje  bigsmile.gif labai rimtoms pareigoms. va tokio darbo tai norėėėėčiau. einu ruoštis smile.gif

Sėkmės, laikom kumščius 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gal Dontstop gavo darba? bigsmile.gif Ir idomu kaip Aysel sekesi smile.gif

As siandien skambinau i viena firma, issiaiskinau kad zmogaus dar neatsirinko, issiunciau cv ir lauksiu ziniu rolleyes.gif

Kolkas tik Biovela mane atakuoja, vakar vel skambino, si kart jau pora kartu, bet jie skambina vakare o as pastoviai pramazinu doh.gif

Vakar dar pora cv issiunciau, i senukus ir i kita, i senius nelabai noriu doh.gif O i ta kita labai wub.gif Bet senukau jau ziurejo cv, tai mazu nebeskambins. Girdejau kad pas juos labai dideli reikalavimai...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti