sveiki sugrįžę aš tai nuolatinė jūsų tortų sekėja bet kaip smagu jus matyti čia
aš ir vieną atnešu žiauriai norėjau išbandyt tokią formą... aišku susimoviau (per savo tingėjimą) o snikeris pirmam aukštui jau antrą kartą mane paveda vis noriu grietinėlės nepagailėt ir vis ji man pakiša koją ir dabar į nuorauką žiūriu ir galvoju.. kodėl aš tūndra nenusipirkau pabarstukų normalių nu gyveni ir mokais draugės tėvams čia tai beveik savi... tai ir leidžia mokintis visas tortas baltas o detalės tai natūroj normaliau perliškai atrodo
perlinės vestuvės snikeris, rafaelo ir mmg
Labai gražu ..... tik ten kur raudona , man nesusidėlioja ( tavo mintys ) ... grietinėlė , tundra , normalūs pabarstukai , nerandu kuom juos surišti tuos sakinukus .
Pavedė grietinėlės gausa , nes tu tundra ten normalių pabarstukų neįpylei ? ....man taip susideda
Tortas Šypsenėlės Mergaitei 11 gimtadienio proga, 11 šypsenėlių, šviesus ir riešutiniai biskvitai, grietinėlės su filadelfijos sūriu kremas, į vieną dėta želė tarkuota, vienas traškus sluoksnis, svoris 2,5 kg. Torto spalvą parinkau violetinę, nes dovana mergaitei violetinės spalvos. Natūroje visai gražiai žiūrėjosi ta violetinė spalva. Nesiseka nepriekaištingai uždengti tortą mase.
Sveikos, Puse dienos prasedejau prie kompo, kol viska perskaiciau ir tokius grozius apziurejau Mano pasiekimai- saldytuve stovi meducio tortas su trupininiu apdengimu ir sokoladiniais papaisymais O jus tai saunuoles, lenkiu galva