Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

inkstirus gana gerai tirpdo noreva 'zeniac' prausiklis 4u.gif
Atsakyti
Pas mane gausu inkštiriuku ir poros gan dideles gal patartumete kokia gera priemone kad sutrauktu poras jai imanoma?
Atsakyti
Gal kas žino ar galima DOXYCYLINE gaut be receptio. Privaciai dermotologas pasiule pavartoti pora savaičiu. Bet vaistininke pasieme recepta. verysad.gif pas seimos gydytoja ne labai norisi eit, nes dar ne taip supras g.gif
Atsakyti
Ni, be recepto neduos.

aš jį vartojau nuo peroralinio dermatito. prie to pačio turiu ir spuogų, ir inkštirų bet man tabletės jų neveikė.

Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 09 03, 10:20)
Ni, be recepto neduos.

aš jį vartojau nuo peroralinio dermatito. prie to pačio turiu ir spuogų, ir inkštirų  bet man tabletės jų neveikė.

Aha aš ir gėriau nuo perioralinio, bent šį blogį jis įveikė smile.gif, o spuogų ar inkštirų tikrai nieko nuo jo nebus, negadinkit seikatos dėl spuogų su tokiais vaistais, jie labai stiprūs ir skirti tik rimtoms ligoms 4u.gif
Atsakyti
Pritariu kad su poromis labai sunku, jei is viso ka galima padaryti, susitraukia tam kartui ir vel issiplecia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2012 08 22, 12:59)
verta eiti pas dermatologa, jei tai nuolatine problema ir jeigu yra akne, o ne vien keli inkstirai. jeigu tik inkstirai- dermatologas gali arba pasiulyti kaip priziureti oda (nieko naujo nepasakys- tinkama kosmetika, kremai, veido valymas), arba paskirti gydyma (yra receptiniai komedonus tirpdantys kremai), kosmetologas tik pravalys veida tam kartui ir po kazkiek laiko (nelygu kaip greitai jums formuojasi inkstirai) reikes vel eiti ir valyti, arba dar gali rugstini pylinga daryt, po jo irgi issivalo inkstirai, bet kokiu atveju pas kosmetologa teks lankytis reguliariai ir daznai. Jeigu akne- yra gydymo schemos, pradedant odos uzdegima mazinanciais antibiotikais ir baigiant roakutanu (spec.vaistai aknei gydyti, naudojami kai yra stipresne akne arba didelis randejimas), cia jau dermatologo konsultacija butina ir su kosmetologais rekomenduoju neprasidet smile.gif .

O kokie yra receptiniai tirpdantys komedonus kremai?
Atsakyti
Na man tai padejo tik priemones su rugstimis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2012 10 06, 17:50)
Na man tai padejo tik priemones su rugstimis thumbup.gif

Kokias rūgštines priemones naudojate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2012 10 06, 18:25)
Kokias rūgštines priemones naudojate?  4u.gif

Naudojau bioderma sebium AKN kremuka dienai, taciau kazkaip manau, kad labiausiai padejo sis serumas nuo spuogu http://cleopatrabell...r-all-ages.html. Ji tepdavau nakciai. Dabar mano poros beveik visiskai svarios, bet ir toliau naudoju priemones su rugstimis. Tik dabar jau Paula's Choice meginsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2012 10 06, 22:50)
Tik dabar jau Paula's Choice meginsiu bigsmile.gif

Ačiukas. 4u.gif
Labai domins atsiliepimai apie paula's choice priemones drinks_cheers.gif
Atsakyti
Draugei nuo inkstiru padejo kosmetika su AHA+BHA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asara2 @ 2012 10 07, 19:50)
Draugei nuo inkstiru padejo kosmetika su AHA+BHA smile.gif

Kokia kosmetiką su rūgštimis Jūsų draugė naudojo? 4u.gif
Atsakyti