QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 07 13, 19:15)
Pradejau ziuret Сердце Марии, pagalvojau, kad pasieksiu gala (per kelias bemieges naktis) ir tada jau busiu priversta ziuret tiek kiek ides nauju, maziau namiskiai nukentes, nei is karto visas ziuresiu
QUOTE(Ingaja @ 2011 07 16, 08:18)
Pradejau ziuret Сердце Марии, pagalvojau, kad pasieksiu gala (per kelias bemieges naktis) ir tada jau busiu priversta ziuret tiek kiek ides nauju, maziau namiskiai nukentes, nei is karto visas ziuresiu 
irgi ziuriu "Сердце Марии" jau 21 serija - "užsikabinau"
O man kažko Сердце Марии nelabai. Dar pažiūrėsiu kelias serijas ir daugiau neprievartausiu savęs
Gal pradžia nelabai įdomi, toliau gal bus įdomiau
QUOTE(TaGre @ 2011 07 16, 13:34)
O man kažko Сердце Марии nelabai. Dar pažiūrėsiu kelias serijas ir daugiau neprievartausiu savęs
Gal pradžia nelabai įdomi, toliau gal bus įdomiau
As ziuriu, bet man irgi kazkas lyg tokio nepaaiskinamo, gal per daug istemptas?
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 07 17, 09:22)
paieškojau online pažiūrėti tai 100 serijų
QUOTE(svelni @ 2011 07 17, 22:43)
paieškojau online pažiūrėti tai 100 serijų
neaptinka man tokie ilgi
nors pagal aprašymą tai ir neblogas turėtų būti 
10 seriju ziurejau su dideliu malonumu, paskui jau kelias parsisiunciau siaip , nes grazus vyras
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 07 17, 22:06)
10 seriju ziurejau su dideliu malonumu, paskui jau kelias parsisiunciau siaip , nes grazus vyras
, toooks vyriskas vaidino , o paskui labai jau istestas pasirode, tai parsisiunciau 100 -aja, paskutiniaja serija kad paziureciau kuo viskas baigesi.Tureciau daug laiko - ziureciau visas serijas 
Va čia tai idėja, pirmas pažiūri ir galą
nes manau, kad labai ištemtas, 100 serijų labai daug
As visai pamirsau parekomenduoti "Margosa", buvau labai uzsikabliavusi. Istemptas, bet man suejo virtuvej
"Белые розы надежды" - 4 daliu
http://www.lovekinoz...2011-02-26-6802