Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai rudens/žiemos sezonui

QUOTE(egliuchiux @ 2011 11 30, 12:53)

taip pat tikiuosi senis atneš Dior addict nes atomaizerio neužteks man  biggrin.gif
dar žiemai gavau Silences Purple Jacomo atomaizeri  ax.gif

Jūsų manymu,panašūs jie į Addict'ą g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 11 30, 09:01)
nu nieko geriau nerandu rudeniui/žiemai kaip Coromandel ir dar... Shalimar rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Tik po dar...TF Tobacco Vanille smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2011 12 01, 15:24)
Jūsų manymu,panašūs jie į Addict'ą g.gif

ganėtinai panašūs ... rolleyes.gif tik truksta tos vanilės esancios addict'e g.gif

o jau laiko doh.gif ryte pasikvėpinu tai vakare dar oho kaip užsiuodžia .. g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 12 01, 18:36)
ganėtinai panašūs ...  rolleyes.gif  tik truksta tos vanilės esancios addict'e  g.gif

o jau laiko  doh.gif  ryte pasikvėpinu tai vakare dar oho kaip užsiuodžia ..  g.gif

Tada reiks bandyt smile.gif
Atsakyti
Ruduo man neatsiejamas nuo DIOR DUNE ax.gif
O žiemai dar neišsirinkau.. Kažkaip nei vienam nepriskyriau "žieminuko" etiketės schmoll.gif O visai būtų smagu, kad ir žiema turėtų savo kvapą.. biggrin.gif
Atsakyti
Ziemai issirikau Dior Addict wub.gif
Atsakyti
Lolita Lempicka L, Lancome Tresor Midnigt rose, Escada Magnetism, Lolita Lempicka Si, Nina Ricci Ricci ricci, DKNY delicious night ir gal i dienos sviesa issitrauksiu Paco Rabanne Ultraviolet ax.gif zodziu viska kas mano nosiai sunkesni is mano kvepalyno 4u.gif nors kartais man ziema norisi ir eina i trasa DG Light Blue o vasara kokie DKNY...
Atsakyti
O mano zieminukai, tai Dior Hypnotic Poison, TM Angel, GF Ferre E'ssence D'eau.
Ir dar Givenchy Hot Couture.
Atsakyti
Gal kuri bandet? Kiek skaiciau turetu buti saldus wub.gif I kokius butu panasus? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 12 15, 15:11)
Gal kuri bandet? Kiek skaiciau turetu buti saldus  wub.gif I kokius butu panasus?  4u.gif
user posted image

Ant mano odos nesaldūs - net panašūs į vyriškus, pačiuliniai/šokoladiniai/alkoholiniai. Labai neblogas kvapas, gerai laikosi, maža kaina.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 12 15, 14:18)
Ant mano odos nesaldūs - net panašūs į vyriškus, pačiuliniai/šokoladiniai/alkoholiniai. Labai neblogas kvapas, gerai laikosi, maža kaina.

Aciu, galvojau su vanile bus saldus 4u.gif

Man ziemos/rudens sezonui labai patinka
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 12 15, 15:33)
Aciu, galvojau su vanile bus saldus  4u.gif

Man ziemos/rudens sezonui labai patinka
user posted image

Kai kas lygina su jais, bet bent jau ant mano odos visai nepanašūs.
Atsakyti