Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės - 3

Atidarau temą, kad išlietume savo pyktį, pradėsiu aš biggrin.gif

Pirkau akcijinius kiaušinius,pradariau dėžutę pažiūrėti ar nėra sudaužytų,viskas buvo gerai įsidėjau į krepšelį,susimokėjau prie kasos,grįžusi,ėjau plauti kiaušinių ir tai ką pamačiau mane labai papiktino bash.gif .Suprasčiau sudužęs kiaušinis,išbėgęs,bet ten tuščias ir net išdžiuvęs,o kevalo likutis prilipęs,tyčia nelupau jo,kad turėčiau ką, fotografuoti aš puikiai žinau kiaušinių realizavimo terminą,tai taip išeina kad tai buvo padaryta piktybiškai norint apmulkinti pirkėją,nes nėra tame kevale net trynio likučių doh.gif aišku parašiau viską ir pačiai poniai maximai iš to pykčio cool.gif ale ką tas pakeis doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

2 tema.
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 01 08, 22:38)
Atidarau temą, kad išlietume savo pyktį, pradėsiu aš biggrin.gif 

Pirkau akcijinius kiaušinius,pradariau dėžutę pažiūrėti ar nėra sudaužytų,viskas buvo gerai įsidėjau į krepšelį,susimokėjau prie kasos,grįžusi,ėjau plauti kiaušinių ir tai ką pamačiau mane labai papiktino bash.gif .Suprasčiau sudužęs kiaušinis,išbėgęs,bet ten tuščias ir net išdžiuvęs,o kevalo likutis prilipęs,tyčia nelupau jo,kad turėčiau ką, fotografuoti aš puikiai žinau kiaušinių realizavimo terminą,tai taip išeina kad tai buvo padaryta piktybiškai norint apmulkinti pirkėją,nes nėra tame kevale net trynio likučių doh.gif  aišku parašiau viską ir pačiai poniai maximai iš to pykčio cool.gif ale ką tas pakeis doh.gif

Bet ar čia parduotuvės apgaulė g.gif Čia tiekėjui reiktų reikšti priekaištus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2011 01 09, 14:00)
Bet ar čia parduotuvės apgaulė  g.gif Čia tiekėjui reiktų reikšti priekaištus  unsure.gif

kadangi logotipas maximos,tai ji lai ir išklauso mane biggrin.gif
Atsakyti
Seneliai Norfoj nusipirko nežymėtus kiaušinius, kai dabar jie vis turi būt žymėti, išskyrus C klasės, bet "Nuo 2004 m. sausio 1 d. sujungus B ir C klases, B klasės kiaušiniai gali būti parduodami tik pramonei."
Atsakyti
Pritariu mmergytei 4u.gif
Teko ir man tuščiavidurių kiaušinių nusipirkt, ir taip pat Maximoj, juk nekilnosi visos dėžutės kiaušinių pažiūrėt ar jie sveiki. Buvau pasipiktinus, britku ir tiek.
Atsakyti
ax.gif gavayu iš maximos du laiškus ax.gif vienas,kad laiškas bus perduotas atsakingam asmeniui,kitas kad susisieks telefonu biggrin.gif kaži ką pasakys biggrin.gif vieną kiaušinį pasiūlys moralinei žalai atlygint lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 10 sausio 2011 - 17:20
QUOTE(Ora @ 2011 01 10, 16:21)
Pritariu mmergytei  4u.gif
Teko ir man tuščiavidurių kiaušinių nusipirkt, ir taip pat Maximoj, juk nekilnosi visos dėžutės kiaušinių pažiūrėt ar jie sveiki. Buvau pasipiktinus, britku ir tiek.

As kilnoju. Kiekviena kiausini apziuriu. Moku uz sveikus kiausinius, o ne uz kiausiniene.
Atsakyti
taigi,šiandien sulaukiau skambučio iš vievio paukštyno bigsmile.gif norėjo kompensuodami atsiųsti kiaušinių,bet atsisakiau,sakiau,kad užteko jog atkreipė dėmesį ir atsiprašė už nesusipratimą 4u.gif tiesa,ant mačios maximos ir nelabai gražiai pasakė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 01 11, 15:13)
taigi,šiandien sulaukiau skambučio iš vievio paukštyno bigsmile.gif  norėjo kompensuodami atsiųsti kiaušinių,bet atsisakiau,sakiau,kad užteko jog atkreipė dėmesį ir atsiprašė už nesusipratimą 4u.gif  tiesa,ant mačios maximos ir nelabai gražiai pasakė biggrin.gif

Oho, cia tai thumbup.gif kad visi taip dirbtu doh.gif
o jeigu jau apie kiausinius - visada atidarau dezute ir apziuriu (ne kilnoju), nes LABAI daznai buna 1-2 iskyle arba jau isvarveje doh.gif ir dar pastebejau toki negeruma - buna dezeje skirtingu dydziu kiausiniai, pvz. parasyta XXL (dideli) o atidarai - 5 XXL o kiti 5 vos L dasekia doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 01 09, 14:16)
kadangi logotipas maximos,tai ji lai ir išklauso mane biggrin.gif

Tai nereiskia,kad maximos vistos deda kiausinius doh.gif Suprantu jei butu slapia dezute,ar pradarius matytusi akivaizdziai sudauzyti kiausiniai.Jei jus nepastebejote rinkdamasi ir atidariusi pries pirkdama,ar tai turejo pastebeti darbuotoja???Tiesa sakant cia nematau pc kaltes.Ir dar kaip pvz.XXX maxima tarkime parduoda per diena kiekvienos rusies kazkur 5 dezes kiausiniu.Deze sudaro 1440vnt.Rusiu?Na tarkime minimum 8 .Kiek laiko darbuotojai reiketu ne tik pakrauti lentynas,bet ir perciupineti 57600 kiausiniu??Logiskai-tai neimanoma schmoll.gif Todel ir ipratome viska tikrinti,bet butent tokiu atveju tikrai neieskociau slieku,kur jie nesiveisia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2011 01 11, 22:27)
Tai nereiskia,kad maximos vistos deda kiausinius doh.gif Suprantu jei butu slapia dezute,ar pradarius matytusi akivaizdziai sudauzyti kiausiniai.Jei jus nepastebejote rinkdamasi ir atidariusi pries pirkdama,ar tai turejo pastebeti darbuotoja???Tiesa sakant cia nematau pc kaltes.Ir dar kaip pvz.XXX maxima tarkime parduoda per diena kiekvienos rusies kazkur 5 dezes kiausiniu.Deze sudaro 1440vnt.Rusiu?Na tarkime minimum 8 .Kiek laiko darbuotojai reiketu ne tik pakrauti lentynas,bet ir perciupineti 57600 kiausiniu??Logiskai-tai neimanoma schmoll.gif Todel ir ipratome viska tikrinti,bet butent tokiu atveju tikrai neieskociau slieku,kur jie nesiveisia mirksiukas.gif

aš manau,kad jei man sugedo,netiko ar dar kažkas nutiko,kreipiuosi į ten kur pirkau,o ne ieškau kas gamino schmoll.gif juk nesikreipsiu į vištą,kad gal per plona lukštą sutvėrė schmoll.gif kur tada kreiptis jei koks netinkamas sakykim padažas įvežtinis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 01 11, 22:41)
aš manau,kad jei man sugedo,netiko ar dar kažkas nutiko,kreipiuosi į ten kur pirkau,o ne ieškau kas gamino schmoll.gif  juk nesikreipsiu į vištą,kad gal per plona lukštą sutvėrė schmoll.gif  kur tada kreiptis jei koks netinkamas sakykim padažas įvežtinis? g.gif

As visiskai sutinku,kad reikia kreiptis kur pirkai ir manau visada zala atlyginama.Bet kaltinti ,kad kalta maxima del tuscio kiausinio butent sioje situacijoje tikrai neteisinga mirksiukas.gif Galbut po jusu skundo buvo patikrinta visa partija siu kiausiniu ir manau rado dar nemazai tokiu mirksiukas.gif Jei taip nebutu,nebutu susisiekta su paukstynu.Va cia ir islenda yla.Turime akcija,pigia kaina ir....nukencia darbuotoja,kuri nepatikrino.Bet sliekai tai ne cia,ar ne? cool.gif
Atsakyti