Įkraunama...
Įkraunama...

E. parduotuvė

vakar kaip tik ieskojausi kaip susikurti savo tinklalapi, tai va cia pasiziurekit nemokama ir visai neblogai man atrodo smile.gif
Internetinis tinklalapis
Atsakyti
Paskatinta merginų iš http://www.supermama...howtopic=618284 temos kuriu naują temą apie e-parduotuvių "gamybą". biggrin.gif

Aš pati galiu padėti/patarti/pakonsultuoti apie visas sritis, pradedant pačia parduotuvės idėja ir baigiant jos reklamavimu. Tačiau daugiausia išmanau apie patį sukūrimą - instaliavimą/programavimą. Tikiuosi eigoje prisijungs kitos mamos, kurios galės daugiau papasakoti apie mokesčius, buhalteriją, tiekėjų paiešką ir kitas sritis, kuriose mano žinios tik bendros.

Kad tema būtų naudinga ir lengviau sekama, siūlau ją "struktūrizuoti", t.y. kalbėti apie viską iš eilės, ir visoms dalintis tuo, ką žinome apie kiekvieną punktą. Mano siūlomas eiliškumas būtų toks:
- E-parduotuvės idėja: ką, kaip ir kodėl prekiauti
- Rinkos ir konkurentų tyrimas
- Tiekėjų paieška
- Pavadinimas ir domenas
- Dizainas
- Populiariausios turinio valdymo sistemos
- Hostingas
- Apmokėjimo ir pristatymo organizavimas
- Apie įteisinimą, mokesčusi, buhalteriją kalbama čia
- Reklama, online ir offline marketingas

Gal ką praleidau? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 10 sausio 2011 - 20:54
klausimas kuriantiems e.parduotuves- svetainės pagrindinė versija yra lietuvių kalba,sakykim užsimaniau kad būtų galima pasirinkti kitą kalbą,anglų , rusų,vokiečių(čia pvz).ar techniškai labai sudėtinga įgyvendinti?ar paprasčiausiai naudojama kažkokia automatinio vertimo programa(tipo google translater) ir koks vertimo tikslumas?ar kuriamas tas pats puslapis,tik kitos kalbos versija?
Atsakyti
gal ir juokinga, bet aš su vyro pagalba esu sukūrus iš http://www.oscommerce.com/ čia su krepšeliu e-parduotuvę. Bet praėjus 3,5 metų ničnieko nebeatsimenu verysad.gif Žinau, kad labai sunku buvo.

Galvoju apie e-paduotuvę, idėjų turiu, bet gromuluoju ir viskas. Pastebėsiu kol kas blush2.gif

Labiausiai domina:

įmonės ar privataus žmogaus, kaip čia reikia, statusas
mokesčiai
tiekėjai (užmokesčio būdai)
sandėliavimas wacko.gif

Padėti galiu:
+ - Pavadinimas ir domenas
+ - Dizainas
+ - Hostingas
Reklama, online ir offline marketingas

hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Transcendens: 11 sausio 2011 - 00:09
Sauni temele thumbup.gif o mane domina skaiciai.. labiausiai drabuziu e-parduotuviu.. kazkodel visos lietuviskos parduotuves labai pasyvios ir su tokiu paciu asortimentu g.gif gal jos visiskai nepopuliarios??
kazkuri mamyte turi moterisku sukneliu parduotuve, gal pasidalintu klienciu pirkimo ipatumais???? mirksiukas.gif Pavyzdziui, kokie dydziai perkamiausi, prekiu pateikimas ir panasus dalykai bigsmile.gif
Atsakyti
Čia daug informacijos.

Aš irgi domiuosi internetinės parduotuvės įkūrimu, tai puslapyje daug atsakymų į klausimus.Visgi informacijos srautas jau pradeda norui blėsti biggrin.gif

Berazume, labai naudinga info ir aš tokios norėčiau, bet jaučiu tik baigusios verslą tokiais skaičiais pasidaliins biggrin.gif
Atsakyti
Mums pradėjo tvarkyti el. parduotuvę (PrestaShop pagrindu), tačiau žmogutis užstrigo ties smulkmenomis - tipo mygtukų spalvos ar šrifto dydžio pakeitimu. Gal yra koks forumas kur apie tai lietuviškai kalbama? ax.gif
NamDa, Jūsų až pilna ir neįmanoma susisiekti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidurnaktis @ 2011 01 13, 16:05)
Mums pradėjo tvarkyti el. parduotuvę (PrestaShop pagrindu), tačiau žmogutis užstrigo ties smulkmenomis - tipo mygtukų spalvos ar šrifto dydžio pakeitimu. Gal yra koks forumas kur apie tai lietuviškai kalbama?  ax.gif
NamDa, Jūsų až pilna ir neįmanoma susisiekti  blush2.gif

Kuo prekiausite? 4u.gif

NamDa matomai užversta darbais, aš irgi negaliu išsiųsti klausimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Donja @ 2011 01 13, 17:25)
Kuo prekiausite? 4u.gif

Gyvūnu prekėm blush2.gif Labai populiari tema dabat cool.gif blush2.gif Baisu kažką daryti, kai žmonės isgasdinti tuo skandalu dėl nupirktų ir negautų prekių fiktyvioj internetinėj parduotuvėj, ale internetinėj parduotuvėj bent jau nereikia tiek investuoti į prekes, kaip perkant realioje erdvėje, tik darbo savo daug reikia. O laiko dabar biski turiu, galiu tvarkytis. Tik žmogiuką reikia rasti, kas padėtų smulkmensa išsprest programines. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidurnaktis @ 2011 01 15, 21:57)
Gyvūnu prekėm  blush2.gif Labai populiari tema dabat  cool.gif blush2.gif Baisu kažką daryti, kai žmonės isgasdinti tuo skandalu dėl nupirktų ir negautų prekių fiktyvioj internetinėj parduotuvėj, ale internetinėj parduotuvėj bent jau nereikia tiek investuoti į prekes, kaip perkant realioje erdvėje, tik darbo savo daug reikia. O laiko dabar biski turiu, galiu tvarkytis. Tik žmogiuką reikia rasti, kas padėtų smulkmensa išsprest programines.  blush2.gif

niša gera, nėra daug pasiūlos smile.gif Skandalo negirdėjusi, bet pradžia nebus lengva, bijos pirkti didesnėmis sumomis.Reiktų dar kažką sugalvoti, kas suteiktų saugumo jausmą pirkėjui.
Gerai, kad jums teliko programinės smulkmenos 4u.gif
Aš dar neapsisprendžiau, ar pačiai kurt, ar samdyt, kas kuria.Viskas į pinigus, aišku, bet bijau užstrigt kame, jei pati kursiu, ir tai bus brangaus laiko gaišatis doh.gif

Atsakyti
Sveikos,

Siuo metu pati kuriu elektronine parduotuve su Prestashop. Galiu pasakyti, kad neturiu jokios rimtos patirties su informacinemis technologijomis, bet ir Prestashop valdyti nesunku. Zinoma, dirbant iskyla poreikis kazkokiu funkciju, kurios gali buti suprogramuotos uz papildoma uzmokesti, taciau verslas - tai ne islaidavimas, bandau suktis su tuo ka turiu.
Kol kas dizaino naujo nekursiu ir neuzsisakinesiu, ziuresiu kaip prekyba eis. Jei viskas vyks sklandziai - bandysiu pirkti paprasciausia jau sukurta dizaina. Ju internete pilna, kainuoja irgi nedaug - iki 200 Lt Ir atrodo OHOHO.
Atsakyti
Man irgi PrestaShop labiausiai patiko, tikrai kad geras išvaizdas jos ax.gif
Su valdymu tai man viskas maždaug aišku, tik su kai kuriais šriftais norisi kad mažesni būtų ir mygtukai platesni (čia jau su Presta TVS nesusitvarkysi, reikia serveryje pakeitimus daryti ax.gif ) Bijau prisidirbti pati, būtų gerai nors kokios profesionalios pagalbos sulaukti blush2.gif
Atsakyti