QUOTE(grazina37 @ 2011 05 05, 10:13)
as gimdziau be artimuju,vyras buvo komandiruoteje,tai mane lydejo dukra,pagulde stebejimui,nes kaklelis dar nebuvo atsiveres ,bet saremiukus jau rode ,beskubedama pamirsau mobilu pasiimti,tai dukra paliko savo,bet as vakare bemaigydama ji isjungiau,o pin kodo nezinojau,telefonu num neatsiminiau,tai va likau visai be rysio su artimaisiais

,gimdyma prieme Kulikauskaite ,akusere Zuzeviciene,prieziura buvo puiki
as taip pat gimdziau ir visa nestuma lankiausi pas kulikauskaite,gimdziau viena nes taip gavosi,ir gimdymas nebuvo labai sklandus,bet jos deka mes abu su maziuku sveiki ir gyvi,puiki daktare,pagimdziau pries3men bet sukasi galveleje mano ir 3leliukas po kokiu 5metu noreciau,vyras labai pries tureti daugiau vaiku,nes sako kaip tada duosim kas geriausia,nu cia materialine prasme,bet dar gal laikai pageres ir abu nuspresime del dar vienos atzaleles,as visada galvojau kad daugiausia 2vaikus turesime,bet po sio nestumo ir gimdymo nuomone pakeiciau,kulikauskaite mane uzbure tuo naturalumu vaiku laukimu ir paleidimu i pasauli,as ir taip labai mylejau vaikus bet dabar tai pasidare kazkas svento,net nzn kaip tai apsakyti,noreciau kad Dievulis dar viena padovanotu