QUOTE(Loveco @ 2012 09 12, 22:06)
kadangi lankiau dienos stacionarą 3 savaites, tada gimdžiau abu vaikus, ėjau nėštumo priežiūrą, ir dabar su trečiu einu, tai ir kilo klausimas, KUR tas liftas, nes jo dar nemačiau

KAd naują korpusą pastatė, girdėjau, bet irgi nemačiau. 2009 ir 2011 m buvo tik viena mokama palata- prie dienos stacionaro, kas man pasirodė labai nepatogu. Ir dėl dienomis ten vykstančių srautų už durų, ir šiaip...
Abiem gimdymais mum pasisekė gauti dvivietes palatas, kur buvom trise: aš, vyras ir leliukas visą laiką. Nemokamai
tas liftas yra jei isivaizduojat pereinat per gimdyklu koridoriu, ir tiesiai toje galineje sienoje, kaip cia pasakius

mano priesgimdyvine palata nr. 10 buvo prie pat lifto. Netoli yra dusai ir tualetas. Kadangi emiau mokama seimynine palata, tai mane su liftu i 4 auksta nuveze, bet gal ir i 2 auksta jis kelia
del nemokamos palatos, kur jus su vyru buvote - as paklausiau dar gimdykloje, ar butu galimybe buti paprastoje palatoje, bet tiesiog negauti kaimynes, man atsake, kad, deja, tai bus neimanoma, nes tiesiog yra daug gimdyviu ir nera garantijos, kad kaimynes negausiu. Tai nerizikavau, bet tikrai likau patenkinta ju viesbutuko kambariu nr. 408

O jau virtuvele - be zodziu.. Kadangi sekancia para po gimdymo vaziavau namo - tai brangiai nekastavo