QUOTE(vaivos juosta @ 2011 01 16, 21:38)
Tai gal jisai žino, ar galiu dar tikėtis tokio dalyko, kad kas nors man iš seno nugaišusio kompo iškels nuotraukas ir kitus dokumentus? Ne iš D disko, nes ne ten saugojau...
Su nauju kompu aš jau. Tuščias, švarus, be nuotraukų ir jokių dokumnetų

.
Vyras mano vis dar vykdo mano užduotis garaže

. Bet kiek aš pati žinau, tai priklauso labai nuo to, kokia tavo kompo "nugaišimo" priežastis. Jeigu jis tiesiog senas ir letas buvo, ir nusibaigė operacinė sistema, o kietasis siskas yra sveikas, tai jis jungiamas prie kito kompo (kietasis diskas turiu omeny) ir iš jo perkeliama info. Jeigu subedo pats kietasis diskas, tai priklauso nuo sugedimo lygio. Kartais "užsilenkia" ne visas diskas, bet tik tam tikri jo sektoriais. Tokiu atveju galima atstatyti nemažai buvusios info. Praktiškai prarandi tik tą, kurį sutapo su tomis išgadintomis sritimis. Na kartais, jeigu visam diskui smegenys susisuko, tai nieko atstatyti negali. Bet sakau, kad yra daug šansų iškrapštyti duomenis. Svarbu susirasti košės turintį kompiuteristą

.
Papildyta:
QUOTE(tanler @ 2011 01 16, 22:16)
Lairam nu tavo vyras saunuolis
O as mamytes naudoju isorini diska ir viska kraunu i ji 300GB...tik beda ta kad kada nors reikia prisiruosti pasidaryti nuotraukas

nes ten ikrauni ir pamirsti....
Taip taip, jis jau toks
O mes irgi turime išorinį diską. Vieną kopiją svarbių failų laikome kompe, o antrą tame išoriniame diske.