Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos..

QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 19, 00:02)
O tu nenori atskrist i LT porai dienu. Apsitikrintum normaliai. Mano drauge sake ir dabar labai pigiu bilietu.. gal ramiau butu.. g.gif

as kai buvau Lt po nelaimes, lankiaus pas gydytoju, tai kelios man pasake, kai kita karta pastosi neskraidyk. kai laukiaus sunelio, buvau gryzus i Lt pas daktaru pasitikrint viskas buvo gerai, o kai parskridau atgal, kita diena pradejo tepliot, tai iskart i ligonine, padare echo sake beibis gyvas, ir po penkiu savaiciu sustojo jam sirdele verysad.gif tai nzn ar cia sutapimas ar ne, bijau rizikuot, bandysiu cia konors ieskot...
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 01 18, 23:16)
as kai buvau Lt po nelaimes, lankiaus pas gydytoju, tai kelios man pasake, kai kita karta pastosi neskraidyk. kai laukiaus sunelio, buvau gryzus i Lt pas daktaru pasitikrint viskas buvo gerai, o kai parskridau atgal, kita diena pradejo tepliot, tai iskart i ligonine, padare echo sake beibis gyvas, ir po penkiu savaiciu sustojo jam sirdele  verysad.gif  tai nzn ar cia sutapimas ar ne, bijau rizikuot, bandysiu cia konors ieskot...

Aisku, kai atsitinka nelaime- tapatini su viskuo.. bet tikrai skraidymas visam pasaulyje yra uzdraustas stiuardesem nuo penkto berods menesio.. 4u.gif ar tai nuo kazkelintos savaites.. tiksliai nepamenu.
Atsakyti
Meskute naktineji ax.gif as skumbre saltai rukytos privalgiau tongue.gif dabar dar arbatikes ir mieguciu

Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 19, 00:27)
Aisku, kai atsitinka nelaime- tapatini su viskuo.. bet tikrai skraidymas visam pasaulyje yra uzdraustas stiuardesem nuo penkto berods menesio..  4u.gif ar tai nuo kazkelintos savaites.. tiksliai nepamenu.

as tai zinau kad negalima skraidyti pirma ir trecia trimestra
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Oho kiek prikalbejot bigsmile.gif
Net pamirsau ka pakomentuot norejau doh.gif

Ingridute =) del vaistuku - man ligoninei ju israse, as isgeriau viena tablete ir doh.gif man nuo ju buvo labai blogai, pasiskambinau savo ginei, kur privaciai vaisciojau, tai in labai negraziai apie tuos vaistus atsiliepe, kad jie duoda per sveikata, ir depresija sukelia, vien o, labai negeras vaistas. As vaiksciojau persiviniojus bintais, metu arbatas geriau litrais ir man padejo

Meskute5 nagai man nelabai ax.gif , per lilgi. O nuotraukytes labai grazios, pozuotoja ir mazasis pozotojas tai is vis wub.gif

Tanler 4u.gif kokia naktinetoja biggrin.gif visi postai tavo po 12 biggrin.gif . saunuole kad sveiksti, dabar tai jau saugok save nerealiai, lysk i koki kokona ir sedek tenais biggrin.gif Kiek tau dabar? iki 2 trimestro jau nedaug teliko.

Del skaidymo - tai zinau kad nerekomenduojama 1 trimestre nei skraidymas, nei keliones. Bet cia matyt vis del tos priezasties kad 1 trimestre siaip rizikos dideles.

Zydrut
, galetum kada savo princeses parodyt ugtelejusias ax.gif

Kazka dar norejau parasyt, ale pamirsau, prisiminsiu parasysiu
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif

QUOTE(tanler @ 2011 01 18, 23:52)

Matai kitos isvis lovoj guli, nes bijo pajudet tuos pirmus tris menesius. Kitos nesidazo ir plauku nedazo.. kas ko prisigalvoja, tas to ir bijo.. Kas galima kas ne - jau gaunasi kiekvienam individualus reikalas.. Kitos suzino apie nestuma tik kokioj 9 savaitej.. tai ir bijot lieka mazai laiko biggrin.gif As nieko nebijojau, viska dariau.. dbr jau bijosiu visko turbut..Nors senovej kaime noredamos atsikratyt vaisiaus, moterys ir nuo medzio sokinejo, ir kibirus tase ir ko tik nedare.. jei butu lektuvas ir kazkas pasakytu, kad negalima skraidyt- butu skraide i diena po tris kartus. tongue.gif Ir vistiek jei lemta tai lemta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 19 sausio 2011 - 09:52
QUOTE(tanler @ 2011 01 19, 00:52)

Aš irgi apie tai esu skaičius. Sakoma, kad tinkamiausias laikas nėštukėms, jeigu nėštumas sklandus, keliauti yra nuo 14 iki 26 savaitės.

Realų pvz žinau, kai nėštukė iš Amerikos skrido į Lietuvą atostogų, tai keliosms dienos po atvykimo praėjus atsidūrė ligoninėje ir atgal į Ameriką išskrido jau be leliuko verysad.gif .
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 19, 10:51)
  Ir vistiek jei lemta tai lemta..

na aš tikiu kažkiek likimu, bet dar labiau tikiu tuo, kad kiekvienas yra savo likimo kalvis. Nes išeitų taip, kad atsisėsiu ant bėgiu ir lauksiu, kas bus. Alia jeigu neskirta man mirti, tai gyvensiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 01 19, 09:55)

na aš tikiu kažkiek likimu, bet dar labiau tikiu tuo, kad kiekvienas yra savo likimo kalvis. Nes išeitų taip, kad atsisėsiu ant bėgiu ir lauksiu, kas bus. Alia jeigu neskirta man mirti, tai gyvensiu  doh.gif

O as tikiu likimu kitaip... jei tau nelemta- tu ant tu begiu niekada net neatsisesi...
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 18, 17:04)
Man tai ne.. noras neblesta.. nors dar tik du menesiai tuoj bus.. Tiesiog pirmom savaitem tas noras buo beprotiskas- neapgalvotas.. dabar jau pradedu ramiai apie viska galvoti.. pasiziuriu galimybes.. apgalvoju savijauta ir sveikata. Pasiruost reikia psichologiskai.. pirmiausia siek tiek numalsint skausma, tam kad turetum nauju jegu atlaikyt viska.. pastojima.. tyrimus.. nestuma.. viska. Bet noras nemazeja.. neisivaizduoju gyvenimo su vienu vaiku.. noriu tikrai dar bent vieno ar dvieju..

Sveikutes visos 4u.gif
Meskute, as sita suprantu.....ir as nesakau, kad nenoriu....Noriu, be proto noriu, tik labai bijau unsure.gif Tikiuosi, kad ta baime laikui begant mazes, ir po kokiu metu, dvieju, galesiu planuotis leliu be dideliu baimiu....
Atsakyti
QUOTE(Dona27 @ 2011 01 19, 10:32)
Sveikutes visos 4u.gif
Meskute, as sita suprantu.....ir as nesakau, kad nenoriu....Noriu, be proto noriu, tik labai bijau  unsure.gif  Tikiuosi, kad ta baime laikui begant mazes, ir po kokiu metu, dvieju, galesiu planuotis leliu be dideliu baimiu....

O as noriu turbut kuo greiciau, kad ta baime neisivaziuotu.. nes jei praeis daugiau laiko- dar labiau pradesiu bijot. doh.gif
Atsakyti
Baimės niekur nesidės ir nedings, nei laikas jas sumažins. Manau mums visoms pastojus jų bus ir nemažai, reikės tik išmokti su jom gyventi. Va čia didžiausias darbas, nes saugojimas ir bijojimas visko gali virsti į paranoją (dar viena užduotis, kad nenupušt ir kiekvienam žingsnyje neįžvelgt grėsmės).
Atsakyti
[quote=Ingridute =),2011 01 18, 17:10]
[quote=Dona27,2011 01 18, 19:04]
Sveikos mergaites,
Ingridute, pazistamas jausmas....Kokias geras 2 savaites mane kankino toks didelis noras greit pastoti. Kad pati nelabai supratau kas darosi doh.gif Atrode, kad tada vel bus viskas kaip buvo. Bet patikek manim, tai praeis....Dabar noras vis pamazu blesta, o baime......dideja. Na bent jau man taip verysad.gif
Papildyta:

Laba. Na tikiuosi nebijosiu as ir baimes nebus, o gal su laiku ir bijosiu, bijosiu patirt ta pati ka dabar... bet ne salin sitas mintys blogas,sita baime, nereikia bijoti nebijok ir tu, bijodami mes parodom kokie esam mes silpni
[/quote]
Sveika, cia manau, ne silpnumas, o atsargumas....Musu visu istorijos skirtingos, todel ir baimes skiriasi....Tu zinai, kad pastosi, isnesiosi...O as zinau, kad greiciausiai taip nebus verysad.gif Pastoti galiu greitai, bet....jau 2 kartus praradau leliuka todel, kad atsidare kaklelis...Blogiausiai, kad po siai dienai, niekas nepasako kodel taip nutiko.....todel ta nezinia, baime mane zudo verysad.gif
Atsakyti
[quote=tanler,2011 01 18, 22:01]
Turbut bromkriptina geri ax.gif nu aisku nera jie labai sveika bet piena labai gerai uztraukia....As negalejau perbintota vaikscioti...O mano situacija tokia pat kaip ir tavo 4u.gif

Aga juos ir geriu as , tai man paskirta iki rytojaus pagert pabaigsiu del sventos ramybes.
Atsakyti