QUOTE(inezzza @ 2011 01 19, 17:12)
šiaip man irgi gydytojai nerekomendavo tu vaistu, nes po ju sako kazkas negerai buna....viskas išsibalansuoja....aš tai penkis kartus per dieną geriau mėtų tinktūrą (lašelis vandens, nes daug skysčių negalima, ir kokį 60 lašų mėtų tinktūros), tai žinok kaip ranka nuėmė pieną....mama pasakojo, kad taip ir anksčiau pieną mažindavo...man, kadangi buvo vasarą, tai labai padėjo gysločių lapai (tiesiog dėjau juos ant krūtinės)...
Tai va ir nebe gersiu ju, nors paskirta iki rytojaus gert nusprendziau nebe gert. Tai kaip pasakojo mama ir sake kad tai kopusto lapais,kad guzu neliktu, salyku apsiviniodavo trys dienas pavaiksciodavo sake skausmas buvo bet pakenciamas ir liovesi pienas gamintys. As is vis vaistu negerdavau gerdavau tik kai jau tikrai reikia o taip visa laika gydziausi viska su zolelem pati prisidziovinusi,geriausias vaistas,temperatura nusimusdavau su avieciu uogiene namine. O va i ligonine pirma karta atsigulliau ir tiek vaistu ir laseliniu man buvo kad uz visus gyvenimo metus kuriuos nesirgau ,mane turbut uzpumpavo . Raminamuju net negeriu o va pasidarau misinuka is zoleliu ir skanu man ir geriau.
Papildyta:
Ant balkono krasto tupi pas mane dabar paukstis ir ciulba toks jausmas lyg pavasaris ateina, siek tiek ir nuotaika pakele tas paukstukas, o kate duodasi kaip pas ji nori.