Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos..

QUOTE(inezzza @ 2011 01 19, 17:12)
šiaip man irgi gydytojai nerekomendavo tu vaistu, nes po ju sako kazkas negerai buna....viskas išsibalansuoja....aš tai penkis kartus per dieną geriau mėtų tinktūrą (lašelis vandens, nes daug skysčių negalima, ir kokį 60 lašų mėtų tinktūros), tai žinok kaip ranka nuėmė pieną....mama pasakojo, kad taip ir anksčiau pieną mažindavo...man, kadangi buvo vasarą, tai labai padėjo gysločių lapai (tiesiog dėjau juos ant krūtinės)...

Tai va ir nebe gersiu ju, nors paskirta iki rytojaus gert nusprendziau nebe gert. Tai kaip pasakojo mama ir sake kad tai kopusto lapais,kad guzu neliktu, salyku apsiviniodavo trys dienas pavaiksciodavo sake skausmas buvo bet pakenciamas ir liovesi pienas gamintys. As is vis vaistu negerdavau gerdavau tik kai jau tikrai reikia o taip visa laika gydziausi viska su zolelem pati prisidziovinusi,geriausias vaistas,temperatura nusimusdavau su avieciu uogiene namine. O va i ligonine pirma karta atsigulliau ir tiek vaistu ir laseliniu man buvo kad uz visus gyvenimo metus kuriuos nesirgau ,mane turbut uzpumpavo . Raminamuju net negeriu o va pasidarau misinuka is zoleliu ir skanu man ir geriau.
Papildyta:
Ant balkono krasto tupi pas mane dabar paukstis ir ciulba toks jausmas lyg pavasaris ateina, siek tiek ir nuotaika pakele tas paukstukas, o kate duodasi kaip pas ji nori.
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 19, 00:52)
Meskute naktineji  ax.gif as skumbre saltai rukytos privalgiau  tongue.gif dabar dar arbatikes ir mieguciu

Oi, Tanler, tu naktinėtoja mirksiukas.gif man viena pažįstama pasakojo, kad kai laukės savo dukros, tai ji naktimis visokius darbus dirbdavo, nes dieną nespėdavo, tai dabar jos dukra, jau suaugusi, irgi naktinėja pastoviai....sakė, jai net mokytis naktimis lengviau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 01 19, 14:40)
Su gimtadieniu VJ Miglute  4u.gif  happybday.gif

as irgi prisidedu prie sveikinimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Aniri* @ 2011 01 19, 10:22)

Zydrut
, galetum kada savo princeses parodyt ugtelejusias  ax.gif

idejau i albumeli pora nuotraukyciu ax.gif dabar mazai fotografuojames blush2.gif nes jas nufotografuot tai toks darbas doh.gif abi kartu niekad nepagaunu,o dar ir fotikas fotografuoja tik tamsoj-mergos smegenis sukrete biggrin.gif
Atsakyti
labukas visom ,nespėju su naujienom doh.gif džiaugiuosi už nėštukes ir už Eglec thumbup.gif
aš turbūt kažkur ikritau kad atrodo nebenoriu ir vėl to pergyvent,bijau pamatyt nauju liudnu mamyčiu verysad.gif
Miglutei 4u.gif
Atsakyti
VJ Miglutę su gimtadieniu!!!!!

user posted image
Atsakyti
Su gimtadieniu Miglute 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
VJ tavo mergytę su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
VJ sveikinam tavo mazaja princesyte su gimtadieniu wub.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(inezzza @ 2011 01 19, 16:38)
Oi, Tanler, tu naktinėtoja  mirksiukas.gif man viena pažįstama pasakojo, kad kai laukės savo dukros, tai ji naktimis visokius darbus dirbdavo, nes dieną nespėdavo, tai dabar jos dukra, jau suaugusi, irgi naktinėja pastoviai....sakė, jai net mokytis naktimis lengviau  lotuliukas.gif

as anksciau ir gi labai daug ka darydavau suguldzius vaikus...bet dabar nebera jegu...nakti pavalgau ir einu mieguciu...
Papildyta:
Rugseje labai grazus darbelis wub.gif O as zinokit pagalvojau reikia mn ant rankslosciu issiuvineti inicialus....nes pas mus kokie 20ir visi vienodi doh.gif Tai dabar kai tik su maze namuose tai atskyriu kur kieno...o kai namuose daugiau seimininku tai nieko neiseina... doh.gif
Atsakyti
Labutis....

Nuoširdūs sveikinimai Eglutei sulaukus savo svajonės wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

VJ, su Gimtadieniu Tavo gražuolytę happybday.gif

prisiduodu kad esu gyva, sveika, tik turėjau be galo daug rūpesčių... dabar viskas stojasi į vėžes, tikiuos aplankysiu jus dažniau. mes taip pat šiandien šventėm Matuko tortadienį, tai dar laukia krūva indų smile.gif

sėkmės visoms likimo draugėms 4u.gif
Atsakyti
Tai kristulee ir tavo Matuka su gimtadeiniu happybday.gif

user posted image
Atsakyti
Kas su manim arbatikes isgers ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2011 01 19, 12:50)
mano baigtas darbelis, gal pakels kam nuotaika... sviesa...ziedai... smelis.... jura... lengvas vejelis plaukuose... ir viltis - as busiu laiminga smile.gif
user posted image

Nuostabūs tavo darbeliai, rugsėje 4u.gif čia rankom viskas siuvinėta ar kokių mašinų pagalba blush2.gif tavo kantrybė ir kruopštumas neišpasakytas thumbup.gif

O mums rytoj būtų 9 mėnesiukai verysad.gif
visas gyvenimas dabar dalinasi "iki ir po "...
Papildyta:
QUOTE(tanler @ 2011 01 20, 00:21)
Kas su manim arbatikes isgers  ax.gif

Aš išgersiu su tavim 4u.gif tik aš gal ko nors stipresnio įkalsiu, jei tu nieko prieš lotuliukas.gif
Atsakyti