Įkraunama...
Įkraunama...

Milk shake

QUOTE(123OPA @ 2011 02 25, 08:58)
Sudetis:
Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum (Fragrance), CI 47000 (yellow 11), CI 26100 (Red 17), Alpha- Isomethyl lonone, Butylphenyl Methypropional, Coumarin,  Hydroxyisohexyl 3- Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool.
Ka manote?  ax.gif

Del sampuno, tai mano plauku saknys labai greitai susiriebaluoja, galiukai sausoki, ir siaip linke pustis.  doh.gif  Reiktu kokio drekinamojo sampuno,  teks  isigyti ta dazytiems plaukams, nes kita savaite kaip tik planuoju kirpykloje apsilankyti, dazyti plaukus ir galiukus pakirpti  flirt.gif

aciu labai Jums 4u.gif is tiesu tai nesu didele zinove ingredientu, tiesiog norejau paziuret ar daug tu sudetiniu medziagu ir ar yra silikono. blush2.gif kazkaip tikejausi, kad gal bus naturalesnis - o pasirodo ir su silikonu, ir dazikliais unsure.gif
del sampuno - pabandykit dazytiems nusipirkt 4u.gif man jis labai patiko, mano plaukai sausi ir garbanoti, linke pustis. tik tiek kad saknys nesiriebaluoja
Atsakyti
Aš argano aliejų turiu ir 100% natūralų ir milk shake. Palyginau ir galiu pasakyti:
milk shake kitaip nei natūralus man neriebalina plauko, galiu juo ne tik galiukus tepti.
Naudoju jį tiek ant sausų, tiek ant šlapių plaukų džiovindama džiovintuvu, kad ne tiek išsausintų, o su džiovintuvu giliau nuo šilumos ir pamaitina plauką. Man jis labai skaniai kvepia. Labai tinka su whipped cream putomis kartu naudoti, nes plaukas ne tik drėkinamas, bet ir glotnesnis kur tas tampa, nes po pirmos procedūros.

QUOTE(123OPA @ 2011 02 24, 22:22)
Va ka tik issiploviau galva ir pasitepiau tuo aliejuku, tikrai jauciasi, kad plaukai zymiai slidesni, svelnus, glotnus, ir kvapas man patinka  wub.gif net su sepeciu nereikejo sukuoti, bet matyt cia nuo visko toks efektas, ne tik nuo aliejuko, nes ir pieno kauke palaikiau 25 min. Daugiau ka ir sunku pasakyti ilgiau reikia panaudoti, bet esu patenkinta pirkiniais  thumbup.gif tik va niekaip neatrandu sampuno sau tinkamo, anksciau naudojau Milk shako kasdienini sampuna, zoleliu kazkokiu lygtais, tai man vistiek kazko nelabai jis  ax.gif
Gal kas galetu patarti koki sampuna pirkti, kuris patiko  rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(milkplaukai @ 2011 02 25, 12:08)
Aš argano aliejų turiu ir 100% natūralų ir milk shake. Palyginau ir galiu pasakyti:
milk shake kitaip nei natūralus man neriebalina plauko, galiu juo ne tik galiukus tepti.

Tiesa, jis neriebalina plauko, gerai isigeria. smile.gif
Atsakyti
Turiu milkshake firmos aliejuka plauku galiukams, labai gera poveiki jauciu, jie nebuna tokie sausi smile.gif
Atsakyti
Gal kas bandete kuno prieziuros priemones? Nejaugi toks pat wub.gif kvapas kaip ir plauku prieziuros priemoniu
Atsakyti
QUOTE(_Renata @ 2011 03 01, 20:55)
Gal kas bandete kuno prieziuros priemones? Nejaugi toks pat  wub.gif  kvapas kaip ir plauku prieziuros priemoniu

yra ir tokio kaip plauku prieziuros priemoniu , gal kiek svelnesnis
Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2011 03 02, 01:08)
yra ir tokio kaip plauku prieziuros priemoniu , gal kiek svelnesnis

O kaip drekinimas ir t.t.? ax.gif
Atsakyti
As nusipirkau milk-shake integrity booster-atkuriamaja priemone plaukams..Pas savo kirpeja uz ja mokejau 39 Lt.,prie jos prigriebiau ir pora tu naujuju ampoliu..Zodziu ta skysti reikia suplakti ir apipurksti plaukus,palaukti kol isdzius...tada plauti galva..geriausia po to ir uzdeti ta ampole..Isbandziau..nu plaukai tai pasaka..kaip silkas ax.gif Labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gryneja @ 2011 03 02, 12:34)
As nusipirkau milk-shake integrity booster-atkuriamaja priemone plaukams..Pas savo kirpeja uz ja mokejau 39 Lt.,prie jos prigriebiau ir pora tu naujuju ampoliu..Zodziu ta skysti reikia suplakti ir apipurksti plaukus,palaukti kol isdzius...tada plauti galva..geriausia po to ir uzdeti ta ampole..Isbandziau..nu plaukai tai pasaka..kaip silkas ax.gif Labai patiko thumbup.gif

Nu eina si..... As irgi noriu to Integrity boosterio!!!!!! doh.gif Tai jums pardave viena buteliuka, ane? Nereikejo triju pirkti? Kaip manot, kuria laikui uzteks tos priemones? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 02, 13:52)
Nu eina si..... As irgi noriu to Integrity boosterio!!!!!!  doh.gif  Tai jums pardave viena buteliuka, ane? Nereikejo triju pirkti? Kaip manot, kuria laikui uzteks tos priemones?  4u.gif

blink.gif blink.gif viena, net neuzsimine,kad po kitaip neparduotu g.gif Na kiek uzteks tai nezinau,bet kirpeja sake,kad jis labai skalsus,nes is tikro purskia tai tokia kaip migla..mano plaukai pusilgiai,tris kartus purskiau jau tai dar nelabai matosi ,kad naudota rolleyes.gif Dar aisku priklauso ar kiekviena karta pries plaunant galva naudosi..
Atsakyti
QUOTE(gryneja @ 2011 03 02, 13:15)
blink.gif  blink.gif viena, net neuzsimine,kad po kitaip neparduotu g.gif Na kiek uzteks tai nezinau,bet kirpeja sake,kad jis labai skalsus,nes is tikro purskia tai tokia kaip migla..mano plaukai pusilgiai,tris kartus purskiau jau tai dar nelabai matosi ,kad naudota rolleyes.gif Dar aisku priklauso ar kiekviena karta pries plaunant galva naudosi..

Na z-one.lt puslapyje ju kaina kosmine ir nurodyti trys buteliukai - 3x75 ml g.gif
Eisiu ir as pas savo kirpeja uzsisakyti siu priemoniu bigsmile.gif

O jus tas senesnes ampoles naudojot? Jei taip, gal galetumet palyginti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 02, 15:48)
Na z-one.lt puslapyje ju kaina kosmine ir nurodyti trys buteliukai - 3x75 ml  g.gif
Eisiu ir as pas savo kirpeja uzsisakyti siu priemoniu  bigsmile.gif

O jus tas senesnes ampoles naudojot? Jei taip, gal galetumet palyginti?  4u.gif

As ir dar ilindau pasiziureti kokia ten kaina uz 3 vnt. biggrin.gif Skirtumas yra, bet kitos priemones pigiau o-zone.lt nei salonuose..
Atsakyti