Įkraunama...
Įkraunama...

Milk shake

QUOTE(Juoko ašara @ 2011 03 06, 19:25)
geras bigsmile.gif  mano irgi ziauriai veliasi, ypac ziema , kai istisai trinasi i palto apykakle doh.gif o plaukuciai svelnuciai buvo tik po nuskalaujamo kondicionieriaus?

Gavau ir as meginuka nuplaunama dazytu plauku kond. Tai galiu pasakyti, kvapas wub.gif , plaukai svelnuciai. Tikrai nebutinas nenuplaunamas kond. rolleyes.gif
Atsakyti
aciu merginos, pirksiu bigsmile.gif svarbiausia, kad svelnius plaukucius padaro ir tuos prakeiktus kaltunus isnarplioja
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 03 06, 18:20)
Beje.... turiu Alterna baltojo triufelio linija (sampunas + kondiske), taciau dabar net susimasciau, kas geriau........ rolleyes.gif

As ir turiu Alternos triufelius, bet Milk Shake simta kart geriau wub.gif

QUOTE(Juoko ašara @ 2011 03 06, 19:26)
aciu merginos, pirksiu bigsmile.gif svarbiausia, kad svelnius plaukucius padaro ir tuos prakeiktus kaltunus isnarplioja

Tikrai verta pirkti ir isbandyti drinks_cheers.gif Man tiek po Milk Shake kaukiu, tiek po kondicionieriu, segtukai nesilaiko ant plauku kol duse stoviu, slysta tiesiog - nu super duper priemones thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 06, 21:28)
Tikrai verta pirkti ir isbandyti  drinks_cheers.gif  Man tiek po Milk Shake kaukiu, tiek po kondicionieriu, segtukai nesilaiko ant plauku kol duse stoviu, slysta tiesiog - nu super duper priemones  thumbup.gif

lotuliukas.gif O man labai jau greitai pradeda riebaluotis, dvi dienas siaip ne taip istempiu. Naudoju dazytiems plaukams skirta sampuna.. Kondicionieriu tepu tik nuo puse plauku ilgio, stengiuosi kuo maziau priemoniu krauti ant saknu. Gal kam ir tokia pati problema? Gal su kutomis priemonemis issprendete sia problema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Renata: 06 kovo 2011 - 20:44
QUOTE(_Renata @ 2011 03 06, 20:43)
lotuliukas.gif  O man labai  jau greitai pradeda riebaluotis, dvi dienas siaip ne taip istempiu. Naudoju dazytiems plaukams skirta sampuna.. Kondicionieriu tepu tik nuo puse plauku ilgio, stengiuosi kuo maziau priemoniu krauti ant saknu. Gal kam ir tokia pati problema? Gal su kutomis priemonemis issprendete sia problema?

Kas taip juokingo? smile.gif

Siaip esu girdejus, jog skundziasi panos besiriebaluojanciais plaukais, kai naudoja Milk Shake, nes jie itin prisotina plauka. Todel as visada sakau, jog ju priemones yra sviesintu, issausejusiu plauku drauges ax.gif
Atsakyti
Tai va komentarai apie šiuos du:
http://www.z-one.lt/...s-plaukams.html

ir

http://www.z-one.lt/...s-plaukams.html

Tiesinančios priemonės garbanotiems plaukams, Esu negarbanė, tačiau plaukai linkę veltis ir kaip minėjot nuo apykalės labai susivelia..
Tad pamasčiau, kad niekad nebadžiau šių urban:tribe priemonių ir nenusivyliau, esu labai patenkinta, plaukai spindi, yra ypatingai tiesūs, malonūs, veliasi, bet tikrai ne tiek smile.gif + dar dedu ant galiukų aragano aliejuką biggrin.gif
ir dar vienas pastebėjimas - išplauti plaukai ypatingai lengvai iššukuojami smile.gif
Visumoj kolkas esu labai patenkinta tom priemonėm, verta 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 06, 21:55)
Siaip esu girdejus, jog skundziasi panos besiriebaluojanciais plaukais, kai naudoja Milk Shake, nes jie itin prisotina plauka. Todel as visada sakau, jog ju priemones yra sviesintu, issausejusiu plauku drauges  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ,nors pati esu tamsiaplauke,bet norint atgaivinti ir kaip pati sakei prisotinti plaukus pats tas thumbup.gif
Man irgi gana greitai riebaluojasi..O siaip tiek po kondiskes tiek po ampuliu ar po kaukes man plaukai buna kaip stiklas- blizgus,slidus,tiesuteliai...Visi kaltunai issileidzia biggrin.gif
Atsakyti
o kuri kauke geresne pieno ar jogurto sausiems plaukams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2011 03 07, 13:49)

Sausiems ir pazeistiems plaukams - pieno kauke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2011 03 07, 13:49)

tiesa sakant, man nei viena nepatiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 03 07, 15:45)
tiesa sakant, man nei viena nepatiko  4u.gif

Pirmas zmogus, kuriam nepatiko blink.gif Prasom detaliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 07, 16:45)
Pirmas zmogus, kuriam nepatiko  blink.gif  Prasom detaliau  smile.gif

tai kad man jos nieko nedare biggrin.gif ta prasme situacijos neblogino, bet tikrai ir negerino. man daug didesnis efektas buvo nuo kondicionieriaus dazytiems plaukams 4u.gif po jo plaukai svelnesni, paslankesni buna, ko tikrai negaliu pasakyt apie kaukes.
Atsakyti