mano drauges dukters vardas- Grantė (ir kad nepameluociau jai jau 9 m)
kolkas granto varda girdejau tik pas arkli ar pas suni

dar kartą primenu
SM tema apie šunų vardus
SM tema apie kačių vardus
apie kačių vardus yra ir dar 2 temos, apie arklių, deja, nėra - nepopuliarūs Lietuvoje, kad atskira tema būtų.
SM tema apie šunų vardus
SM tema apie kačių vardus
apie kačių vardus yra ir dar 2 temos, apie arklių, deja, nėra - nepopuliarūs Lietuvoje, kad atskira tema būtų.
o man Grantas...vyriškas-toks stiprus vardas....
ir galų gale žmonės patys vardus renkas,nematau jokio panašumo į gyvunų vardus...nei kiek nėra man jis panašus į džerį,pupsių ar bičą.
ir galų gale žmonės patys vardus renkas,nematau jokio panašumo į gyvunų vardus...nei kiek nėra man jis panašus į džerį,pupsių ar bičą.
Vardas kaip vardas....
Bet tik ne vaikui
Bet tik ne vaikui

QUOTE(sirdelle @ 2007 10 13, 19:57)

beje, SM 8 Grantai užsiregistravę

QUOTE(eveneir @ 2007 10 13, 19:53)

Grantas-man vardas kaip vardas.Nei keistas ,nei dar koks tai...Tvirtas ir vyriškas.
Galvot turėtu ,kai žmogaus vardą šuniukui suteikia

Patiktu jai išgirstumėt, kad kalaitė kviečiama Onos vardu?Arba -arklys Petras?
Mano vardas ne lietuviškas,mano mamos vardas visai iš retesniu,tai ką dabar ?Turim pult keistis vardus?Kad SM mamytes ko negero nepasakytu !!!Ir su šuniuko pravarde nelygintu

Ir kaip suprast,ar mes išrinktajai "grietinėlei" priklausom,ar "kaimiečiams" su arkliašunių vardais???

o lotynų kalbą -kaimiečiams ar išrinktiesiems

QUOTE(gozė @ 2007 10 13, 19:18)

Grantas-man vardas kaip vardas.Nei keistas ,nei dar koks tai...Tvirtas ir vyriškas.
Galvot turėtu ,kai žmogaus vardą šuniukui suteikia

Patiktu jai išgirstumėt, kad kalaitė kviečiama Onos vardu?Arba -arklys Petras?
Mano vardas ne lietuviškas,mano mamos vardas visai iš retesniu,tai ką dabar ?Turim pult keistis vardus?Kad SM mamytes ko negero nepasakytu !!!Ir su šuniuko pravarde nelygintu

Ir kaip suprast,ar mes išrinktajai "grietinėlei" priklausom,ar "kaimiečiams" su arkliašunių vardais???

o lotynų kalbą -kaimiečiams ar išrinktiesiems

QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2007 10 13, 17:50)
tamsta labai klaidingai supratai. lietuviski vardai ne Lietuvoje apskritai,o lietuviskose seimose,pvz. viena butu grant smit,o visai kas kita grantas povilaitis,tarkim. manau ,renkant varda reiketu daugiau atsizvelgt i tautybe ir kartais i socialine grupe,t.y. palikti kaikuriuos vardus ir ju kieki tiems,kuriems tai dera prie geneologinio medzio.
tada tamsta jūs aplamai nesupratote temos pavadininmo ir aplamai jos esmės tik atėjot mestelėjot savo nuomone ir dabar tesiat,o nežinot ką.
Mano sūnaus vardas GRANTAS ir aš tuo didžiuojuosi,jei jam nepatiks galės pasikeisti.beje turi antra krikšto varda GABRIELIUS tai jau žymiai geriau GRANTAS nei GABRIELIUS,nes jų laksto daug daugiau kiemuose.Gal po poros metų bus ivesta mada šunis GABRIELIAIS vadinti,va tada aš atidarysiu tema''KAIP JUMS ŠUNS VARDAS GABRIELIUS''galėsime ten ir susitikti.beje pavardė mūsū ne lietuviška

QUOTE(muminukas @ 2007 10 13, 18:46)

QUOTE(nesuper @ 2007 10 13, 18:51)
. Man renkant vardą savo vaikui net minčių nekilo konsultuotis forume ar dar kur nors 

na aš tai tikrai neatsižvelgiu i vardo rinkima savo vaikui,o jei jūs taip galvojate tada aplamai kodėl tokiose temose apie vardų diskutavima lankotės

QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2007 10 13, 18:56)
ka padarysi, ne visi esam leninai-svieto lygintojai.man kazkaip del to visai neskaudu.ir vaiko tikrai nevadinciau pvz. Maiklu Prudensijum Kandeliabru Pirmuoju Petraiciu.
taip ir tikrai nevadinčiau,bet toks pavizdys visiška nesamo tokioje temoje

QUOTE(Brigita0329 @ 2007 10 13, 19:07)
mano drauges dukters vardas- Grantė (ir kad nepameluociau jai jau 9 m)
Grantė pirma kart išgirdau

QUOTE(lera @ 2007 10 13, 19:13)
net pas arkli

QUOTE(eveneir @ 2007 10 13, 19:53)

QUOTE(sirdelle @ 2007 10 13, 19:57)
o kam tada?naujai mašinai?
ieškančioms arklių vardų arklių vardai
taip pat
taip pat
o čia kalbame apie vyrišką vardą Grantas, ar jis priimtinas lietuvio ausiai. SM mamytės įregistavusios net 8 Grantukus, galbūt tas vardas ateis ir įsitvirtins mūsų vardyne, kaip tai padarė Ilona ir Edgaras
taip pat
taip pat
o čia kalbame apie vyrišką vardą Grantas, ar jis priimtinas lietuvio ausiai. SM mamytės įregistavusios net 8 Grantukus, galbūt tas vardas ateis ir įsitvirtins mūsų vardyne, kaip tai padarė Ilona ir Edgaras

QUOTE(muminukas @ 2007 10 14, 12:35)
ieškančioms arklių vardų arklių vardai
taip pat
taip pat
taip pat
taip pat

nei pridėsi nei atimsi