Įkraunama...
Įkraunama...

Grantas

nesupykit, man Grantas taip pat suns vardas. mano sesuo turejo rotveileri Granta, tai dabar neiprasta butu zmogu vadinti siuo vardu. Mama pasakojo, kad kai gime mano vyriausia sesuo, seneliai pasiule pamadinti Alma, bet mama net pagalvot nenorejo apie si varda, nes seneliai augino karve Alma, kuri buvo labai pikta ir nesileido, kad mama ja melztu lotuliukas.gif . Sesuo gavo Vaivos varda
Atsakyti
QUOTE(Ledinė @ 2009 12 07, 08:55)
Tad garsiai, kieme, kviesdami augintini zmogaus vardu demonstruojate "auksta" savo intelekto lygi smile.gif) – mama``
thumbup.gif
My Webpage

drinks_cheers.gif
Ir nesutikciau,kad sis vardas suns ir jau senai...Bent jau as nezinau ne vieno gyvuno sio vardu schmoll.gif O mano kaimynas kuriam jau 40 metu turi si varda ir tikrai nemanau,kad si varda dedavo sunims anksciau,ne si vyra pavadino siuo vardu. g.gif
Tai grazus vardukas ir prasom cia neaiskint,kad tai gyvuno vardas.Eikit geriau knygu skaityt,nors protingesnes kai kurios tapsit ir ir neaiskinsit,kad tai gyvuno vardas biggrin.gif
Atsakyti
Mano drauges suo kuriam jau 10 metu vardu Grantas smile.gif Gal geriau Lordu pavadinti sunu:)
Atsakyti
Man Grantas labai grazus vardas. Tok vyriskas. Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oracle @ 2010 07 09, 19:23)
Mano drauges suo kuriam jau 10 metu vardu Grantas smile.gif Gal geriau Lordu pavadinti sunu:)

Ir vėl ta pati dainelė biggrin.gif
Atsakyti
Mano vienos drauges katinas Grantas, o kitos sunus Grantas doh.gif Tai man sitas vardas didziausia nesamone
Atsakyti
Oho kokios cia diskusijos verda.
Kai laukiausi, mano sarasiuke irgi buvo vardas Grantas. Galiu pasakyti, kad sis vardas yra kalendoriuose ir turi vardo diena.

Manau, kad intelekta zmones parodo tada, kai gyvunus pavadina zmoniu vardais. Pvz. Pazistu tikrai ne viena katina, vardu Martynas. Bet Martynas man asmeniskai tikrai labai grazus vardas. Arba dar zinau ne viena katina Rapola.
Taip, kad ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 21 rugpjūčio 2010 - 21:50
Esu tikrai girdėjusi, kaip gyvūniukus tokiu vardu vadina, bet pažįstu ir vieną žmogų vardu Grantas, nu man tikrai gražiai skamba rolleyes.gif Visai pagalvočiau apie tokį vardą savo kada nors būsimam leliukui, jei dievas duos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Odeta* @ 2010 07 11, 09:59)
Ir vėl ta pati dainelė biggrin.gif

na, tiesa akis dažnai bado, bet nuo to ne šuns vardu grantas netaps rolleyes.gif
Atsakyti
vyro brolis turejo vokieciu avigani granta...dabar kai praejo gal kokie 8m.kai suo zuvo kitas brolis dave sunui varda grantas doh.gif lotuliukas.gif tai labai juokingai gavosi,vienas suni pavadino,kitas vaika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oracle @ 2010 07 09, 20:23)

drinks_cheers.gif absoliučiai šuniškas vardas, ir ne vieną žinau ax.gif galima namie ir vaiką ir šunį tuo pačiu vardu pavadint, nepakenks mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arenga @ 2010 08 26, 02:32)
drinks_cheers.gif  absoliučiai šuniškas vardas, ir ne vieną žinau  ax.gif galima namie ir vaiką ir šunį tuo pačiu vardu pavadint, nepakenks  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Būtent.
surinkot čia visas mano mintais, tad nieko ir nerašysiu 4u.gif
Atsakyti