QUOTE(shrekiuke @ 2011 03 15, 18:18)
Glajų tepu su teptuku

jis pas mane pakankamai tirštas būna

galvutės dengtos šiltu šokoladu, nes jjis tada būna skystas ir gražiai pasidengia. O receptukas, tai cipciuko guminių meduolių, esu jį atdiribusi

tai jei ne tik labai skanūs, bet dar ri pastovėti gali

kepta su keptuve.
Sveiki, ruošiuos ir aš grybukų kepimą šturmuoti
Kokiu šokoladu galvutes dengiat ir kokiu būdu, kad taip lygiai gaunasi? Kažkada aš bandžiau, bet terlionė gavosi...
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2011 03 15, 18:28)
Sveikos, taip noreciau nusipirkti grybukams kepti keptuve, bet neturiu kur kepti, ant
stiklo keramikos gi negalima

Tai vis paskaitau, seile nuryju ir ramiau

Bet vis tiek noriu
o kas sakė, kad negalima? Esu kepusi (sena sunki keptuvė), tik reikia pasaugoti pačią keramiką ir viskas bus čiki