QUOTE(grali @ 2011 04 07, 14:09)
Mamyte

, nebutina koteliu tepti baltiminiu glajumi, nors jis man asmeniskai skaniausias (kiausinio baltymo nereikia paniskai bijotis - nuplaukit luksta soda, apliekit actu....). O siaip gi galima virti cukriniu glaju, isplaktas cukraus sirupas lygiai toks pat baltas lieka kaip ir baltyminis glajus.
O meduoliniu grybuku teslos negadinciau su niekuo, net su migdolais - man daug skaniau pajusti tikra, naturalu medaus skoni

, bet cia jau skonio reikalas. As manau paprastume visgi slypi jega, nereikia isradineti kazko....
na man meduoliai skaniau orkaiteje kepti, nei meduoliniai grybukai

as turejau omeny, kad nededant pvz meduoliniu prieskoniu pakeiciant migdolais

na bet kas man skanu gali buti, tai nereiskia, kad visiems skanu bus

cia tik siaip tokia ideja kilo
o del medaus grybukuose, tai mociute man sake, kad senoveje visada dedavo medaus, bet neprisimena senojo recepto