QUOTE(ingauk @ 2011 09 23, 14:30)
bandziau ir as antra karta iskrapscius vel kepti ale tas pats gavos, paskui jau ploviau ir vel kaitinau nieko gero is to irgi nebuvo

tai tiesiog padejau vel giliai i spintele ir nezinau ar kada ja pasiimsiu vel bandyti
NU tai taip - įpili į keptuvę druskos, kiek telpa, kad uždaryti. Kaitini, apverti, kaitini antrą pusę. Truputį pravėsini, tada druską iškratai. Sausai iššluostai. Tada pripili aliejaus - nu jau be gailesčio - kad bevei po pusę formelės. Tada pakaitini, greit apverti - antrą pusę pakaitini. Išpili. Joks velniaas nebekibs.
Aišku, terlionės yra ir aliejus pasilaisto. Bet būdas išbandytas. Jau galvojau - mirė mano grybukų keptuvė. O kad ne, iškaitinau, ir geriausiai kepa.
Sėkmės
Papildyta:
QUOTE(p Raganyte @ 2011 09 20, 22:36)
Kokio tirstumo turi buti grybuku tesla (kepant keptuveje)?
1 x) Ar skysta - su saukstu tiesiog ipilti i formele?
2 x) Ar tirstoka - lengvai ikabinti - ivarvinti su saukstu?
3 x) Ar tirsta ir lipni - is sauksto tesla istumti pirstu i formele?
4 x) Ar tokia, kad su pirstais reikia gumuliuka nulipdyti ir ideti i formele?
Kazkodel itariu, kad miltu per daug idejau - kietoki grybukai.

Arba truputi per daru perkepiau.
aš darau kaip 4. Formuoju drėgnom rankom ir dedu Ir mama taip darė, ir močiutės
Papildyta:
QUOTE(devolesa @ 2011 09 05, 19:31)
Sveikos merginos,
turiu toki klausima, as grybukus kepu tokius biskvitinius, minkstus.cia prisiminiau (nes teko kazkada ragauti) apie biskvitinius, bet tokius kaip medaus skonio meduoliukus.gal zinote toki recepta?

mano gaunasi paprasti, o noretus jau tu meduoliniu...
o pagal kokią biskvitinę tešlą kepate? Gal receptuką parašytumėte? Nes kaip tik biskvitiniai man skanesni. Nelabai meduoliniai