Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika

QUOTE(marianela @ 2012 06 22, 10:38)
Kokia tu šaunuolė ir kokia stipria valia turi, thumbup.gif  o as nesugebu islaikyti ta pastovuma
verysad.gif man labai sunku sportuot kiekviena diena!

Ne šiaip sau svorį metu, kepenys pradėjo ožius rodyt biggrin.gif be to yra ir kitas, malonesnis dalykas, kuris dar labiau motyvuoja.. blush2.gif
Kilogramų nukrito nemažai, bet greičiausiai krito pirmi 4 kol dar nesportavau ir valgiau po mažai kas tris valandas, neprisirydavau nakčiai, reguliuotis maistą iškart po Velykų pradėjau, o kalanetiką prijungiau jau tik balandžio pabaigoj. Kaip sunku pirmą kartą buvo padaryt visus pratimus... doh.gif Bet verta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murlyka: 22 birželio 2012 - 15:55
As su kalanetika daugiau nei pries pora menesiu susipazinau. 2-3 kartus per savaite darau. Ir ka rezultatas tikrai yra. Kilogramu nenukrito, gal net koks vienas prisidejo, bet apimtys tikrai sumazejo, labai jauciu ant rubu ir is komentaru, visi sako kad gerokai sukudau.
Gaila, tik kad niekaip nenustoju valgyt, jei dar sitoje vietoje pavyktu kazka pakeisti.... Bet is kur tos valios imt doh.gif
Bet kalanetika tai tikrai isimylejau, jei net vasara dar vis einu sportuoti.
Atsakyti
Sportuoju kalanetika sporto klube, patinka ziauriai.. thumbup.gif Pirmas sportas kuris taip uzkabino thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri turit naują knygą ,,Kalanetika"?? Domintų atsiliepimai...
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2012 07 02, 20:56)
Gal kuri turit naują knygą ,,Kalanetika"?? Domintų atsiliepimai...

Turiu, o kokie atsiliepimai domintų? 4u.gif

Šiaip knyga labai tinka susipažinimui tiems kas apie kalanetiką nieko neišmano, negirdėjo ir nežino kas tai yra, nes gan smulkiai paaiškinama kaip atsirado kalanetika, koks poveikis kūnui ir psichinei sveikatai, akcentuojami svarbiausi dalykai sportuojant. Pratimai parodyti gan aiškiai, parodyta ir kaip daryti negalima, bet man DVD viskas žymiai aiškiau matosi, todėl manau niekada nesportavusiam ir nežiūrėjusiam kalanetikos DVD pradėti sportuoti vien iš knygos būtų sunku ir tikėtina pratimai būtų atliekami nelabai teisingai.
Atsakyti
Bananamio, o iš kur gavot DVD? Buvo prie knygos ar iš kitur?
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2012 07 03, 13:14)
Bananamio, o iš kur gavot DVD? Buvo prie knygos ar iš kitur?

Ne, prie knygos nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, susidomejau ir as kalanetika. Gal zinot kur nebrangiai kaune vykstancias treniruotes?
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2012 06 21, 17:11)
pelvic rotations :DDD

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Dėl jų kažkaip gėda sportuot namie, kai ne viena būnu. biggrin.gif Bet šiaip labai smagu apie tokį poveikį skaityti, aš pati prisiverčiau tik kokią savaitę sportuot, po to vėl nusivažiavau... Bet po tos savaitės tai plasnodavau, toks lengvumas, tokia kieta jauties (čia visom prasmėm biggrin.gif).
O, valia, kur tu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gil: 09 liepos 2012 - 01:15
QUOTE(simoneta @ 2012 07 06, 16:40)
sveikos, susidomejau ir as kalanetika. Gal zinot kur nebrangiai kaune vykstancias treniruotes?

Aš pabandžiau "sveikatingumo terapijoj", ten kur neo kaunas. Ten ne kalanetika vadinasi, o giliųjų raumenų, bet treniruotės thumbup.gif Visi raumenukai kitą dieną jaučiasi. Gaila, kad radau darbą, tai baigėsi mano sportai verysad.gif Nėra ten labai pigiai. Kartas 20 Lt. Mėn 110 atrodo. Prieš tai lankiau Energy time. Ten dienos metu buvo l.pigiai, bet vasarą tik vakarais vyksta treniruotės
Atsakyti
Aciu Pookelis
kaip matau maziau nei 100 litu niekur nebus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 06 25, 22:16)
Sportuoju kalanetika sporto klube, patinka ziauriai.. thumbup.gif  Pirmas sportas kuris taip uzkabino  thumbup.gif

Mane irgi uzkabino KALANETIKA thumbup.gif
Atsakyti