sveikos, gal galetu kuri nors pasakyti ir kur siunciates video 10 years younger in 10 hours
, nes kur radau nuoroda, tai ji neveikia
QUOTE(eglluce @ 2012 11 20, 13:54)
sveikos, gal galetu kuri nors pasakyti ir kur siunciates video 10 years younger in 10 hours
, nes kur radau nuoroda, tai ji neveikia 
man atrodo ,kad yra torentuose visokiuose,bent jau rusiskuose tai tikrai yra:)
Susidomėjau ir aš ta knyga
Kiek kartų per savaite užsiimate kalanetika?
Kiek kartų per savaite užsiimate kalanetika?
Aš 1 kartą. Norėčiau daugiau-nelabai yra galimybių...
QUOTE(Mil@na @ 2012 11 26, 01:13)
Aš 1 kartą. Norėčiau daugiau-nelabai yra galimybių...
Manau, geriau ir tas vienas kartas nei nieko
QUOTE(agnite @ 2012 11 26, 03:02)
Jei pirmasis bus , tai atsiras ir antras kartas
QUOTE(agnite @ 2012 11 26, 00:08)
Raso,kad bent jau 3 kartus maziausiai reikia daryti,jei yra butinybe svori sumazinti:)bet is pradziu dariau kokius 2kart per savaite,nes raumenys skauda po klanetikos ir todel viskas dreba,neisgaliu pilnai atlikti visko,kai per greitai uzsibreziu vel:)tai dariau po du,tada dauginau iki 3 per savaite.beja,butina leisti paiilseti kunui,kasdien nedarykite,knygoje raso,kad reikia su nedidele pertraukele.kad kunas prikauptu energijos:)
Jungiuosi ir as i sportuojanciu gretas
2 kartus per savaite einu i kluba ir bandysiu 2 kartus dar namuose pasportuoti 
Labai motyvavo sitas puslapis : http://www.lowcarbfr...ter-photos.html
Tikiuosi planas pavyks
Labai motyvavo sitas puslapis : http://www.lowcarbfr...ter-photos.html
Tikiuosi planas pavyks
Aš dabar lankau du kartus per savaitę, bet žadu kitą mėn lankyti tris kartus savaitėje.
Man idealiausia yra du kartai, nes tris kartus per savaite sportuot sudetingai gaunasi ir nebesijacia malonumo per skubejima
.
Aš irgi galvojau, kad dviejų kartų pakaks, bet man kažkaip trūksta. Čia matomai kiekvienam nuo organizmo priklauso, aš pripratusi ir prie didesnio krūvio, bet dabar save palepinu...
O dar būna, kad tarkim išpuola nenueiti į vieną užsiėmimą tą savaitę, tai tik su viena treniruote man kažkaip nesmagu... Tai gerai rezerve turėti bent dvi
O dar būna, kad tarkim išpuola nenueiti į vieną užsiėmimą tą savaitę, tai tik su viena treniruote man kažkaip nesmagu... Tai gerai rezerve turėti bent dvi
Man 2 kart per savaite mazoka, pirmadieni ir treciadieni einu, tai jau per didele pertrauka iki kito pirmadienio gaunasi... norisi dar penktadieni arba sestadieni pasportuot