Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstiniai namai 12

QUOTE(Gorada @ 2011 01 24, 16:23)
10cm is vidaus ir po grindiniu.

nu vistiek labai nedaug. pas mane pakalimu ziauriai daug, terasu stogai palei 50 kvadratu. dar skliautai ir sienos 1,2m keltos.
nors is kitos puses - lengvesnei dangai stogo konstrukcija paprastesne, o ir darbas pigesnis negu cerpes dedant.

musu konstrukcija buvo kaip cerpem,nes vis abejojom ka det..o kokiam gyli putplastis sonuose ir ar is isores nedejot visai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MMMUTTTERRR: 24 sausio 2011 - 14:39
QUOTE(MMMUTTTERRR @ 2011 01 24, 16:38)
musu konstrukcija buvo kaip cerpem,nes vis abejojom ka det..o kokiam gyli putplastis sonuose ir ar is isores nedejot visai?

sonuose per visa rostverko auksti, o is lauko visai nedejom. negrazu man.

nu daba sudominai mane tu su tuo stogu smile.gif pasiciokinau tavo fotkes, sakyk daba man, o tai pas tave karkasa (is vidaus turiu omeny tas vertikalias lentukes) taip ir paliko kaip 16-17 fotkej, ar dar kazka dare?
nes realiai musu konstrukcijos labai skiriasi, pas mane karkasas keltas 1,2m, turinis stoglangis darytas. nu ir terasu stogai. o pas jus lygus dvislaitis stogas ir skliautai. nu tai gal ir normaliai su tom kainom, o tai jau galvoju kur sugebejau tiek babkiu sukist lotuliukas.gif

nelabai supratau kas ten del iskelto/praplatinto stogo?
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2011 01 24, 17:29)

nu daba sudominai mane tu su tuo stogu smile.gif pasiciokinau tavo fotkes, sakyk daba man, o tai pas tave karkasa (is vidaus turiu omeny tas vertikalias lentukes) taip ir paliko kaip 16-17 fotkej, ar dar kazka dare?
nes realiai musu konstrukcijos labai skiriasi, pas mane karkasas keltas 1,2m, turinis stoglangis darytas. nu ir terasu stogai. o pas jus lygus dvislaitis stogas ir skliautai. nu tai gal ir normaliai su tom kainom, o tai jau galvoju kur sugebejau tiek babkiu sukist  lotuliukas.gif

nelabai supratau kas ten del iskelto/praplatinto stogo?

praplatinta ta prasme stogas ,kad murlatai is abieju sonu deti,o tai reiskia ,kad antram aukste vietos daugiau nei pirmam gavosi-dar ir terasos vietoj bus dalis miegamo smile.gif iprastai gegniu aukstis 6 metrai karkasinei mansardai,o pas mus dejom virs 7 metru gegnesuztai ir sumastem dar 3 auksta irengt vaikam padukt,ar kam pogulio niekieno netrukdomam nueit.. lotuliukas.gif kuris bus apie 1.70 aukscio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2011 01 24, 16:29)

Mes iskarto pamata apklijavom is lauko putplasciu....rastas uzsidejo ir nieko nesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(profas @ 2011 01 24, 23:28)
Mes iskarto pamata apklijavom is lauko putplasciu....rastas uzsidejo ir nieko nesimato  biggrin.gif

o is vidaus kaip ir kiek cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MMMUTTTERRR @ 2011 01 25, 10:56)
o is vidaus kaip ir kiek cm smile.gif

Is vidaus prie pamato 10cm putplascio, o ant grindu....sumustinis (kaip jau buvo kazkur aprasyta)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo profas: 25 sausio 2011 - 11:05
QUOTE(MMMUTTTERRR @ 2011 01 24, 21:00)
praplatinta ta prasme stogas ,kad murlatai is abieju sonu deti,o tai reiskia ,kad antram aukste vietos daugiau nei pirmam gavosi-dar ir terasos vietoj bus dalis miegamo smile.gif  iprastai gegniu aukstis 6 metrai karkasinei mansardai,o pas mus dejom virs 7 metru gegnesuztai ir sumastem dar 3 auksta irengt vaikam padukt,ar kam pogulio niekieno netrukdomam nueit.. lotuliukas.gif  kuris bus apie 1.70 aukscio rolleyes.gif

supratau dabar apie ka jus smile.gif
mes taip galvojom daryti, bet is to kad antras aukstas praplateja - nebutume tureje esmines naudos, trecio kabario virsuj vistiek neiseitu padaryti, suplanuoti jau ir taip dydziu tenkino.
da rka noriu pasakyti, kas mane nustebino - kai kadastras skaiciuos naudinga namo plota, antram auskte isiskaiciuos tik ta erdve kur nuo grindu iki lubu yra daugiau kaip 1,6m.
va man kaip klaustrofobikei tai sunku isivaizduoti ka as tam 1,7m trikampuky veikciau lotuliukas.gif bet kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2011 01 25, 15:01)
supratau dabar apie ka jus smile.gif
mes taip galvojom daryti, bet is to kad antras aukstas praplateja - nebutume tureje esmines naudos, trecio kabario virsuj vistiek neiseitu padaryti, suplanuoti jau ir taip dydziu tenkino.
da rka noriu pasakyti, kas mane nustebino - kai kadastras skaiciuos naudinga namo plota, antram auskte isiskaiciuos tik ta erdve kur nuo grindu iki lubu yra daugiau kaip 1,6m.
va man kaip klaustrofobikei tai sunku isivaizduoti ka as tam 1,7m trikampuky veikciau  lotuliukas.gif bet kiekvienam savo smile.gif

niu bliamba, pamtytum tupas mano tevus sode rastinukas ,tai mazesnis plotas dar to trikampiuko-oi ka tu,kaip medum visiem ten patepta-ciuzinai su patalyne sudeti pufai,pagalveles ir kaljano sttalelis.. jei kompe rasiu nuotr. atsiusiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MMMUTTTERRR @ 2011 01 25, 21:13)
niu bliamba, pamtytum tupas mano tevus sode rastinukas ,tai mazesnis plotas dar to trikampiuko-oi ka tu,kaip medum visiem ten patepta-ciuzinai su patalyne sudeti pufai,pagalveles ir kaljano sttalelis.. jei kompe rasiu nuotr. atsiusiu smile.gif

Tai Tu ne siusk, o tiesiai cia ikelk wink.gif
Atsakyti
Tyla...namus statotės smile.gif
Atsakyti
Bandau ieskoti senuju temu apie rastinius namus, taciau tera tema "Rąstiniai namai 2", o po to sekantys temu numeriai prasideda nuo 8 iki daabartines 12. Gal turit ideju, ar ta cia kada buvo furumas uzluzes ir viskas dingo ar sitam forume paieska nekorektiskai veikia ir ne viska randa?

Atsakyti
QUOTE(Bingo @ 2011 01 28, 01:04)
Bandau ieskoti senuju temu apie rastinius namus, taciau tera tema "Rąstiniai namai 2", o po to sekantys temu numeriai prasideda nuo 8 iki daabartines 12. Gal turit ideju, ar ta cia kada buvo furumas uzluzes ir viskas dingo ar sitam forume paieska nekorektiskai veikia ir ne viska randa?

paieska grybauja. ieskok rankiniu budu.

Atsakyti