Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstiniai namai 12

QUOTE(aistuzka @ 2011 02 28, 17:56)
Tskant jei tept tik sukirtimus iš abiejų pusių, tai orientuotis į 2 kibirus.

o kodel reikia is abieju pusiu? tarkime nutepei is lauko absoliuciai viska. neuztenka to ? tai juk jau sandaru, kam dar is vidaus tepti ?
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2011 02 28, 18:56)
Tskant jei tept tik sukirtimus iš abiejų pusių, tai orientuotis į 2 kibirus.

nu zinok kazin ar tikrai pasieksi 100proc efekta taip tepdamas. pas mane siena kur yra lauko durys is lauko puses uzsandarinta hermetiku. kazkuria diena zagtelejau, kad rodos pucia tarp rastu, tai likau nesupratus - juk is lauko uztepta. o pasirodo nueme apvada pamatem, kad vata visiskai susispaudus, o gal net ndakamsem, ir vejas pucia pro "stakta", o tadaper rasta varo ir atrodo kad pucia ne per stakta o per rasta, tai as manau kad visai gali taip buti ir su sukirtimais.
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2011 03 01, 13:51)
tai cia tik dalis samatos... kur stogo danga, siltinimas, pakalimai, komunikacijos, langai durys, apdaila.....

jo jo.. elektra, santechnika... o kur langai, durys? kažkaip 200k man labai miglotai atrodo.. o juk dar popierizmas kiek suvalgys... aš imdamas iš banko 300k abejojau, bet beveik viską darydamas pats sutilpau... Bet pas mane nėra tvenkinio, asfaltuoto kelio ir suformuoto landšafto.. net tvoros dar neturiu su vartais automatizuotais.. Taip, kad gerai pagalvokit apie tą Jūsų minimą sumą, ar nereikės jos dvigubinti...
Atsakyti
QUOTE(Shadow_man @ 2011 03 01, 19:34)
jo jo.. elektra, santechnika... o kur langai, durys? kažkaip 200k man labai miglotai atrodo.. o juk dar popierizmas kiek suvalgys... aš imdamas iš banko 300k abejojau, bet beveik viską darydamas pats sutilpau... Bet pas mane nėra tvenkinio, asfaltuoto kelio ir suformuoto landšafto.. net tvoros dar neturiu su vartais automatizuotais.. Taip, kad gerai pagalvokit apie tą Jūsų minimą sumą, ar nereikės jos dvigubinti...

200t cia siu metu darbai

popieriai 5t
elektra jau iskaiciuota, pamirsau parasyt (preliminariai 5t)
stogas dar 30t
langai 30t
geoterminis 35t
artezinis 10t
grindys Ia 6t, antro auksto 5t
vidaus apdaila max 2-3t, nes tik pora gipso ploksciu (tualetas pirmam aukste atskirtas), visa kita rastines pertvaros.

sklypas laukuose, bet asfaltas iki sklypo,, formuot reikia tik kelia iki namo. Tvora 1.4 ha juk netversi. ir jokiu automatiniu vartu nereikia.
Beje, tvenkinys apie 10 aru kainuos apie 10t ir, kas nezinot, JOKIU leidimu JOKIAM plotui nebereikia bigsmile.gif nes tvenkiniai isbraukti is statiniu saraso ir jiems nebegalioja buves istatymas mirksiukas.gif
taigis viso 120t, bendra suma 320t
Bet antru metu samata nelabai tiksli, tik mazdaug 2-3 firmos apklaustos, tiesiog rankos "nedaejo" unsure.gif
Planuota buvo iki 300t, bet paskutiniu momentu supasavom ir pasirinkom klijuotus rastus,tai tas skirtumas pagrinde del ju.
patys darom - pamata, stoga, iskyrus gegnes, vidaus apdaila, grindis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabyte_g: 01 kovo 2011 - 20:57
QUOTE(gabyte_g @ 2011 03 01, 22:49)
200t cia siu metu darbai

popieriai 5t
elektra jau iskaiciuota, pamirsau parasyt (preliminariai 5t)
stogas dar 30t
langai 30t
geoterminis 35t
artezinis 10t
grindys Ia 6t, antro auksto 5t
vidaus apdaila max 2-3t, nes tik pora gipso ploksciu (tualetas pirmam aukste atskirtas), visa kita rastines pertvaros.

sklypas laukuose, bet asfaltas iki sklypo,, formuot reikia tik kelia iki namo. Tvora 1.4 ha juk netversi. ir jokiu automatiniu vartu nereikia.
Beje, tvenkinys apie 10 aru kainuos apie 10t ir, kas nezinot, JOKIU leidimu JOKIAM plotui nebereikia bigsmile.gif nes tvenkiniai isbraukti is statiniu saraso ir jiems nebegalioja buves istatymas mirksiukas.gif
taigis viso 120t, bendra suma 320t
Bet antru metu samata nelabai tiksli, tik mazdaug 2-3 firmos apklaustos, tiesiog rankos "nedaejo" unsure.gif
Planuota buvo iki 300t, bet paskutiniu momentu supasavom ir pasirinkom klijuotus rastus,tai tas skirtumas pagrinde del ju.
patys darom - pamata, stoga, iskyrus gegnes, vidaus apdaila, grindis.

nuo kada cia nebereikia leidimu jokio ploto tvenkiniui? juk Profas visai neseniai dar derinosi g.gif
Profas pakomentuok tvenkinio kaina? kiek ariuku pas tave gavosi? nepamenu...

na samata preliminaria turite, tik nustebsit dar kiek visur islys visokiu smulkmenu nenumatytu ir kiek jos pinigu suris smile.gif cia as negasdinu, tiesiog patirtim dalinuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2011 03 02, 10:55)
nuo kada cia nebereikia leidimu jokio ploto tvenkiniui? juk Profas visai neseniai dar derinosi  g.gif
Profas pakomentuok tvenkinio kaina? kiek ariuku pas tave gavosi? nepamenu...

nezinau tiksliai nuo kada, itariu nuo siu metu. Tai man patvirtino savivaldybes architekturos skyrius. Reikia tik melioratoriu sprendimo, kad ju sistemos nesugadint. Musu sklypas nesausintas, taigis balta veliava mirksiukas.gif

O del samatos - MB statybininkas, tai kaip ir visi netiketumai apgalvoti unsure.gif
islys tai islis, ka padarysi. I bala puoles sausas nekilsi, tsakant bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabyte_g @ 2011 03 01, 21:49)
JOKIU leidimu JOKIAM plotui nebereikia bigsmile.gif nes tvenkiniai isbraukti is statiniu saraso ir jiems nebegalioja buves istatymas mirksiukas.gif

nono.gif
Tvenkiniams didesniems kaip 10 aru Reikalingas statybos leidimas !
Atsakyti
QUOTE(profas @ 2011 03 02, 11:45)
nono.gif
Tvenkiniams didesniems kaip 10 aru Reikalingas statybos leidimas !

tvenkiniai isbraukti is statiniu saraso. Todel leidimo nereikia unsure.gif taigi dar siandien i savivaldybe skambinau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabyte_g: 02 kovo 2011 - 11:50
QUOTE(gabyte_g @ 2011 03 02, 12:49)
tvenkiniai isbraukti is statiniu saraso. Todel leidimo nereikia unsure.gif taigi dar siandien i savivaldybe skambinau unsure.gif

Geras...reiskes ir pridavineti nereikes. bigsmile.gif
Tik pikta kad sumokejau 1,5st uz projekta kuriuo jau nereikia.
Atsakyti
bet istatymus tai pas mus priimineja gurdociai... va kudru nebeitrauke i statinius, uztai baseinai ieina... o kuo skiriasi? kad toj pacioj duobej irengto baseino sienos plytelem isklotos?
jei kam idomu tai va: reglamentas

daba galvoju, nors gal cia baseinam del vandens isleidimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gorada: 02 kovo 2011 - 13:35
Gal geriau pasiklauskit savo savivaldybej. As pries savaite pasiskambinau nusiteikus, kad reikes projekto, norejau pasitikslint tik nuo kiek aru reikia. O man sako ne, nereikia, kudra jau ne statinys, tik melioratoriu sutikimo reikia, kad ju sistemos nepazeistumet. Dave telefona, susisiekem ir viskas.
Atsakyti
gabytei
kranas 100 lt val -4 savaites kainuos apie 18 400 ,tai nemažai

po 330 klijuotas....kai ieškojau buvo tokie kurie siulė pigu iš visokio brudo pagaminto, bet tokio pigaus........... nebuvo,gal tada nebuvo krizes.
gal galite pasidalinti kokia tai firmele,
man jau per vėlu bet gal ir kitiems bus idomu.
Atsakyti