QUOTE(Shadow_man @ 2011 03 01, 19:34)
jo jo.. elektra, santechnika... o kur langai, durys? kažkaip 200k man labai miglotai atrodo.. o juk dar popierizmas kiek suvalgys... aš imdamas iš banko 300k abejojau, bet beveik viską darydamas pats sutilpau... Bet pas mane nėra tvenkinio, asfaltuoto kelio ir suformuoto landšafto.. net tvoros dar neturiu su vartais automatizuotais.. Taip, kad gerai pagalvokit apie tą Jūsų minimą sumą, ar nereikės jos dvigubinti...
200t cia siu metu darbai
popieriai 5t
elektra jau iskaiciuota, pamirsau parasyt (preliminariai 5t)
stogas dar 30t
langai 30t
geoterminis 35t
artezinis 10t
grindys Ia 6t, antro auksto 5t
vidaus apdaila max 2-3t, nes tik pora gipso ploksciu (tualetas pirmam aukste atskirtas), visa kita rastines pertvaros.
sklypas laukuose, bet asfaltas iki sklypo,, formuot reikia tik kelia iki namo. Tvora 1.4 ha juk netversi. ir jokiu automatiniu vartu nereikia.
Beje, tvenkinys apie 10 aru kainuos apie 10t ir, kas nezinot, JOKIU leidimu JOKIAM plotui nebereikia

nes tvenkiniai isbraukti is statiniu saraso ir jiems nebegalioja buves istatymas
taigis viso 120t, bendra suma 320t
Bet antru metu samata nelabai tiksli, tik mazdaug 2-3 firmos apklaustos, tiesiog rankos "nedaejo"
Planuota buvo iki 300t, bet paskutiniu momentu supasavom ir pasirinkom klijuotus rastus,tai tas skirtumas pagrinde del ju.
patys darom - pamata, stoga, iskyrus gegnes, vidaus apdaila, grindis.