QUOTE(Bazzz @ 2011 03 23, 18:16)
sveikuciai, pamenat apie permanchinka diskutavom ir jo pakaitalus galimus. Tai va - yra cekiskas analogas. Pigesnis nei amerikonishkas.
http://www.woodchink.eu tai klausimas visiem - gal ka girdejot ? gal kas bandete ? gal zinote kazka daugiau apie si daigta ? as mastau , jei tai nera taoip brangu, tai gal paimt ir iskart pastacius nutepliot visa nama ir apskritai pamirst visas galimas busimas problemas del plysiu galimu.
vienareiksmiskai NE
1. tu nezinai kas cia per Š
2. tavo namas bus kokybiskas ir pusti tikrai nepus. veinintelis dalykas - is isores kur pasieks paukstukai papesios vata, nu ir seip man siules atrodo estetiskiau, kai jos uzteptos.
Bet tepti siulyciau tik Energy Seal hermetiku (tos pacios firmos Perma Chink man viduj kai kur sutruko, jis ne toks elastingas). ir tai gal net po keliu metu kai namas pases. pas mane tepta is karto ir ES niekur nesutruko. bet gal as apsidrausciau. ir tai sakyciau is isores tikslinga tepti - nu dregme niekur jau i nama nepapuls. ar verta tepti is vidaus - nezinau, skonio reikalas.
tik nerizikuok ir viso namo nenutepk nezinomu marmalu. paskui mes tyliai juoksimes is taves kai su peiliuku gramdysi nes sutrukinejo atsilupo ar dar kas pasidare
jei labai norisi pigiau (nors lyginant su namo samata nezinau ar papildomi keli tukstanciai taip jau daug) tai kai pastatys nama, kur nors neatsakingoj vietoj patepliok sito hermetiko. ir palik keliem metam. va tada ir galesi spresti ar verta juo nama visa tepti. tik nepaskubek