Ačiū mergaitės
Ieškosiu.

QUOTE(vida777 @ 2011 03 04, 12:29)
pas mus tai labai paplites vijoklis, nepastebejau, kad plistu atzalomis, bet virsutine dalis issikeroja laaabai placiai ir storai. Man asmeniskai gal tai vienintelis vijoklis, kuris nepatinka - toks netvarkingas raizgalas
.

Rimtai? O man nuotraukose jis toks gražus, nors nuotraukose turbūt negražių nėra

Šiaip pats gražiausias vijoklis man yra visterija

Ką dar, merginos, iš vijoklių pasiūlytumėt?
Vieta saulėta, vijoklis turi pasiekti II namo aukštą ir pridengti balkoną. Taigi, visokios raganės ir kiti smulkūs augalėliai netinka

QUOTE(smth1 @ 2011 03 06, 21:22)
Nudziusta ir atzelia dekoratyvines zoles ir daugiametes geles:)
o yra koks didesnis augalas, kampe pasodinti. O hortenzijai ar tiktu tokia vieta?
QUOTE(Juma81 @ 2011 03 07, 09:29)
Vieta saulėta, vijoklis turi pasiekti II namo aukštą ir pridengti balkoną.
Ląstūnė (Campsis)
QUOTE(wilike @ 2011 03 07, 09:29)
o yra koks didesnis augalas, kampe pasodinti. O hortenzijai ar tiktu tokia vieta?
Teoriskai tiktu. O per kiek nutoles tas plotelis nuo lango? Nes jei tiesiai po langais, tai nepabai ka ten matysi pro langa.
Sveikos, merginos
ačiū visom
labai apsidžiaugiau, kad jau į tinkamą pusę patraukiau
Ievą tik sodyboj turim. Bet jinai toli nuo namo auga, tai nepagalvojau, kad kvapas gali erzinti. Šiaip nuo planuojamos vietos iki terasos bus apie 10-12 m. Gal neerzins
Na bet paliksiu vieną bet kokiu atveju.
Truputį paieškojau, kokią eglę išsirinkti, nu ir nelabai ką radau. Dar toliau ieškosiu, bet peržiūrėjau savo turimus augalus ir kilo tokia mintis, ar kadagys 'stricta' netiktų? Aš čia bandau pasodintus netoli prūdo įsiūlyti. Spėju, kad jie, hortenzijos ir raugerškis nelabai ten 'į temą'. O į šitą kampą išmatavimai kaip tik, na tik dėl įsiliejimo į grupę nežinau

Ievą tik sodyboj turim. Bet jinai toli nuo namo auga, tai nepagalvojau, kad kvapas gali erzinti. Šiaip nuo planuojamos vietos iki terasos bus apie 10-12 m. Gal neerzins

Truputį paieškojau, kokią eglę išsirinkti, nu ir nelabai ką radau. Dar toliau ieškosiu, bet peržiūrėjau savo turimus augalus ir kilo tokia mintis, ar kadagys 'stricta' netiktų? Aš čia bandau pasodintus netoli prūdo įsiūlyti. Spėju, kad jie, hortenzijos ir raugerškis nelabai ten 'į temą'. O į šitą kampą išmatavimai kaip tik, na tik dėl įsiliejimo į grupę nežinau

QUOTE(leliumai @ 2011 03 07, 11:01)
Ląstūnė (Campsis)
Graži, bet kiek teko matyt, tai ji labiau į aukštį auga ir nelabai priedangą sudaro. Nebent ją vyniot aplink turėklus kaip nors

QUOTE(Nuk @ 2011 03 07, 10:44)

Nors gal ir be ryšio tie kadagiai. Aš įsivaizduoju ten ką nors labiau rutuliško, o jie vis tik koloniški vėliau pasidaro.
QUOTE(smth1 @ 2011 03 07, 10:51)
Teoriskai tiktu. O per kiek nutoles tas plotelis nuo lango? Nes jei tiesiai po langais, tai nepabai ka ten matysi pro langa.
tai cia palei langa, bet pats langas prasideda tik 2 metru aukstyje, kazin ar jos tiek auga

QUOTE(wilike @ 2011 03 07, 13:19)
tai cia palei langa, bet pats langas prasideda tik 2 metru aukstyje, kazin ar jos tiek auga 

Jos uzaugs iki 2m. Jus galetumete grozetis groziu pro langa, 1. jei plotas butu nutoles nuo lango per kelis metrus; 2.jJei langas butu vitrininis. Kitu atveju matysite grozi tik is kiemo puses.
aš vėl su padariniais
, šiandien radau nužievintą pušį, prie pat žemės nugraužta nepilnu ratu, likęs tik maždaug 1-2cm tarpelis sveikos žievės, ar yra vilties ją išgelbėt ir kaip tą padaryt? aprišt ? ar sodo tepalu aptept? kiti variantai? labai gaila ponderosos...

QUOTE(Nuk @ 2011 03 07, 10:44)
Truputį paieškojau, kokią eglę išsirinkti, nu ir nelabai ką radau.
Zurnale "Sodo kraite" yra geras straipsnis apie egles,ju rusis, su nuotraukom ir etc

Apie pusis kaip tik dabar straipsni skaitau "Rasos" zurnale.