QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 16, 14:17)
Svarbu,kad vaizdu butu.

Aij,nusprendžiau,kad palauks mokslai,ir jau žygiuoju per duris

aistulia, radau Tula, atnesiu
Masako, tau Stora sasiuvini irgi nesu
Masako, tau Stora sasiuvini irgi nesu

QUOTE(marakeš @ 2011 01 16, 14:22)

pradedu jau bijot

QUOTE(Tibė @ 2011 01 16, 13:22)

Labas dienas

Mergos meet'e, troba tuščia

*****, niekaip neatsiverčiu "Kabulo knygininko", kaip užčeravota, vis kas kitas už akių užlenda netikėtai

QUOTE(sphinx @ 2011 01 16, 10:04)
O aš vakar pasipildžiau biblioteką
MB mama atidavė Virginia Woolf "Ponia Delovėj" ir Amos Oz "Mano Michaelis". O Vagoj įsigijau Gustave Flaubert "Ponia Bovari", Burrhus Frederic Skinner "Antrasis Voldenas" ir Chiew-Siah Tei "Šokančių žuvų trobelė"
Nu superinis papildymas sakyčiau 

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 01 16, 15:05)
*****, niekaip neatsiverčiu "Kabulo knygininko", kaip užčeravota, vis kas kitas už akių užlenda netikėtai

Greiciau greiciau skaityk.

Labas dienas
Gražaus susitikimo merginoms. Lauksim sugrįžtančių su įspūdžiais.
sphinx, superinės tavo nusipirktos knygos.
Aš "Vagoj" irgi buvau užmačiusi "Šokančių žuvų trobelę", bet dėl neaiškių priežasčių susilaukiau pirkti.
Pabaigiau S. Oksanen "Valymą". Gaila, mintys nesiriša, niekaip neparašysiu sklandaus komentaro, tai tik keliais žodžiais: knyga verta dešimtes balų iš dešimt! Įtraukianti, skaudi, efektinga ir visokia kitokia gera. Turiu metų atradimą, ir nesvarbu, kad tik sausis įsibėgėjo.
Dabar nežinau ką skaityti, po tokios knygos. Apskritai, tai visai nieko nesinori, nežinau ar čia oras, ar gyvenimas prie tokių aplinkybių veda.

Gražaus susitikimo merginoms. Lauksim sugrįžtančių su įspūdžiais.

sphinx, superinės tavo nusipirktos knygos.

Pabaigiau S. Oksanen "Valymą". Gaila, mintys nesiriša, niekaip neparašysiu sklandaus komentaro, tai tik keliais žodžiais: knyga verta dešimtes balų iš dešimt! Įtraukianti, skaudi, efektinga ir visokia kitokia gera. Turiu metų atradimą, ir nesvarbu, kad tik sausis įsibėgėjo.

Dabar nežinau ką skaityti, po tokios knygos. Apskritai, tai visai nieko nesinori, nežinau ar čia oras, ar gyvenimas prie tokių aplinkybių veda.

QUOTE(adžani @ 2011 01 16, 14:49)
Greiciau greiciau skaityk.
Juokauju zinoma.
Skaitysiu skaitysiu 

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 01 16, 15:57)
Skaitysiu skaitysiu
bistriai bistriai
Iš tikrųjų tai noriu greičiau ją perskaityti, įvykdyti savo pažadą ir imtis kitų knygų
Tai jaučiu ir einu aš tada skaityt mažiau čia sėdėjus 

Neskubek,turiu dar 50 knygu skaitymui,o dabar gal dar ir daugiau,tad skaityt gali ilgai.