Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *48 Namučiai...

Ateinu pasidžiaugt ką šiandien gavau.
thumbup.gif
user posted image
Labai ačiū marakeš,už knygą ir idealiai supakuotą siuntinį. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 01 18, 15:03)
O tas viešbutis nėra labai baisus?  blush2.gif

QUOTE(linamog @ 2011 01 18, 15:12)
Pobaisis. Bet ismiegoti tiks.

man tai normalus kaip pernakvojimui ax.gif 2 ir 3 vietų kambariai, patalynė švari, lovos - paprastos kušetės, dar kambaryje po patalų dėžę, rašomasis stalas, kėdė ir sieninės spintos. gal dar naktinės spintelės yra mastau.gif wc ir dušas 5 žmonėms - ten tokie blokai po 2 ir 3 vietų kambarius. vasarą su vaiku nakvojome, tai už vaiką nemokėjau - kartu megojome smile.gif

kaip fain dėl bilietų bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos.

QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 18, 13:12)
Ačiū.. Man tokia neviltis, iki 2 nakties sėdėjau dariau jiems užduotis, galvojau kas čia būtų įdomiau.. Galvojat jiems kažkas įdomu? Pramoga čia jiems, kad mokytojos nėra - bandeles valgo, savais reikalais vaikšto  doh.gif  praktiškas visas 3 pamokas prasėdėjom ir nieko neveikėm, būčiau nors knygą turėjus paskaičius  doh.gif

tikrai nesmagu turėjo būti unsure.gif bet pagal savo klasę žinau: kuo įdomesnė pamoka (žiūrimas filmas ar pan), tuo labiau visi šneka, vaikšto ir pan.. na, pasibaigs praktika, galėsi atsipūst lengviau mirksiukas.gif kantrybės ir stiprybės mirksiukas.gif
Atsakyti
Grįžau iš pašto su:

Bernard Werber "Tanatonautai" (ačiū Stikliukui 4u.gif ir už širdukę su seneliuku ačiū oro_buckis.gif)
Chiew-Siah Tei "Šokančių žuvų trobelė" (ačiū marakeš 4u.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 18 sausio 2011 - 17:01
QUOTE(muminukas @ 2011 01 18, 16:27)
man tai normalus kaip pernakvojimui ax.gif 2 ir 3 vietų kambariai, patalynė švari, lovos - paprastos kušetės, dar kambaryje po patalų dėžę, rašomasis stalas, kėdė ir sieninės spintos. gal dar naktinės spintelės yra mastau.gif wc ir dušas 5 žmonėms - ten tokie blokai po 2 ir 3 vietų kambarius. vasarą su vaiku nakvojome, tai už vaiką nemokėjau - kartu megojome smile.gif

kaip fain dėl bilietų  bigsmile.gif

Tai gal visai ir nieko,turėčiau kur Vilniuj pernakvot. bigsmile.gif
Atsakyti
beje, jei dar kas nematėte, greitu laiku pasirodys trečioji S. Larson'o millenium trilogijos dalis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 01 18, 18:45)
beje, jei dar kas nematėte, greitu laiku pasirodys trečioji S. Larson'o millenium trilogijos dalis  mirksiukas.gif

Manau,kas skaitė tas dvi dalis žino,kad jau ir trečia yra. smile.gif Jaučiu,kad kažkos brudas kabinas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 01 18, 16:20)
Labai ačiū marakeš,už knygą ir idealiai supakuotą siuntinį.  thumbup.gif

pasinaudojau tarnybine padėtim biggrin.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 01 18, 17:38)
Chiew-Siah Tei "Šokančių žuvų trobelė" (ačiū marakeš 4u.gif )

bet tai kaip operatyviai paštas dirba smile.gif

Rote nuspirkau "Paskutinį gundymą". 15 litų, griekas neimt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marakeš: 18 sausio 2011 - 18:14
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 01 17, 23:37)
šiaip į patį pirmąjį vilniečių meetą atėjo 3 žmonės: Vesta, Ingėnas ir aš. Ir buvo labai smagu  Ne esmė kiek susirenka, svarbu, kad yra bendri interesai.

Butent drinks_cheers.gif sveikos prie to pacio thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Aguonytė @ 2011 01 17, 23:56)
o tu gali savaitgalį? 

Man problematiska savaitgali.. geriau paprasta diena po darbo tarp 17-18val i sav gala, koki ketvirtad-penktad porai valandeliu.. smile.gif bet galeciau tik vasario antra sav.. smile.gif nes dabar darbu mln po svenciu darbe tai bus darbu doh.gif arba jus siulykit dienas ir ziuresim kada dauguma gali, nesiderinsim juk tik prie manes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Finna @ 2011 01 18, 00:44)
Ojei... unsure.gif Laikykitės
Aš tikrai ateičiau, jei tik nedirbčiau tą dieną smile.gif

4u.gif aciu
Tai pasigalvok kuriom dienom gali.. reik pasimastyt kada visom geriausia
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 18, 00:52)
Ir amber mamai sveikatėlės  4u.gif  unsure.gif

QUOTE(Fairyland @ 2011 01 18, 08:22)
Amber, tavo mamytei sveikatinis balionelis

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 01 18, 11:39)
Amber unsure.gif sveikatos tavo mamuliukui 4u.gif

Aciu brangiosios drinks_cheers.gif wub.gif
EI BET KAUNE GRIPO EPIDEMIJA.. GAL PALAUKIAM SU MEETU.. sirgt visai nenoriu ir negaliu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 18 sausio 2011 - 18:45
user posted image

J. Ivanauskaitė "Švelnūs tardymai"

Prieš keletą metų į rankas pakliuvo šios rašytojos knyga "Ragana ir lietus". Neiškenčiau, po 150pls mečiau ir iki šiol negrįžau. Po kurio laiko "prabėgom" perskaičiau "Pakalnučių metai". Supratau, kad pavėlavau, kokiais 7 metais, būtų labai tikusi paauglystėje. Maniau, kad taip ir liksiu, neradusi ryšio su šia rašytoja, bet pernai, ravėdama daržus, perklausiau knygos "Miegančių drugelių tvirtovė" audio versiją. Patiko, tikrai, taip, kad dabar laukiu A. Puipos režisuoto filmo.
Man visada patiko skaityti interviu su idomiais žmonėmis. Kaip sakoma, man neįdomu su kuo tu miegi, man neįdomu kur tu perki blakstienų tušą ir nenoriu žinoti, ką vakar valgei. Aš tik noriu žinoti, apie ką tu mąstai, su kokia knyga užmiegi, kam meldiesi ir ką sapnuoji. Būtent todėl, knyga "Švelnūs tardymai" atsidūrė mano rankose ir leido "prisiliesti" prie L. Donskio, R. Kazlo, T. Venclovos, S. T. Kondroto bei kitų 18 talentingų, kūrybingų bei nuoširdžių ištardytų žmonių gyvenimo.
Vieni interviu patiko mažiau, kiti daugiau, bet ir praėjus mėnesiui po knygos skaitymo, negaliu pamiršti kai kurių detalių, perskaitytų citatų, įvykių. Nes tik knygoje sužinojau, kad R. Kazlui, šių laikų "kaligulai" ,šlovė bei atpažinimas yra gėdingas dalykas, N. Oželytę buvo įsimylėjęs V. Vysockis, I. Keidošiūtė su S. T. Kondrotu studijavo Z. Froido raštus. A. Byla (B. Sruogos anūkė) ilgą laiką dirbo vyrų kalėjime, su vienu iš kalinių, sergančių AIDS, apkeliavo Europą ir turėjo merginų regio grupę "Steppin' Razor"? Būtent ji išvertė "Dievų mišką" į anglų kalbą ir išleido Amerikoje? Beje, kažkada teko susipažinti su vienu kompozitoriumi, kuris yra jos giminaitis. Iš jo lūpų išgirdau, kad Amerikoje net 6 leidyklos atsisakė leisti šią knygą, motyvuodamos tuo, kad knyga per žiauri ir atskleidžianti per daug tiesos.
Ar žinojot, kad L. Donskis svajojo būti futbolo komentatorium, B. Grebenščikovas mano, jog "realigijos egzistuoja tiems žmonėms, kurie nemoka mylėti", o E. Gabrėnaitė mėgsta vienatvę ir atsiskyrėlišką gyvenimą?
Tiek ir dar daugiau atskleistų paslapčių rasite šioje knygoje. Ir bus tik vienas BET, klausimas, kuris buvo užduotas kone visiems pašnekovams, klausimas, kuris vertė jaustis nejaukiai . Rodės, kad autorei tas klausimas reiškia daug daugiau, nei žmogaus atsakymas. "Ar bijai mirties?".....

J. Ivanauskaitės skverelis, Vilniuje, Aguonų g.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 18 sausio 2011 - 19:04
QUOTE(Fairyland @ 2011 01 17, 08:42)
O Kaune meetu nebuna?

QUOTE(Aguonytė @ 2011 01 17, 13:11)
Kaunietės labai pasyvios

QUOTE(Finna @ 2011 01 17, 15:58)
Kaunietės, organizuokim ir mes meetą, ką?

QUOTE(Aguonytė @ 2011 01 17, 19:42)
aš ir kažkada sakiau organizuojamės kaunietės.. visos numykė ir tiek... 

QUOTE(amber123 @ 2011 01 17, 21:27)
As UZ, tik kas organizuos?

QUOTE(Aguonytė @ 2011 01 17, 22:11)
tai ,kad kas iš to ,kad organizuosimės.. ir nieks neateis?  biggrin.gif 

QUOTE(amber123 @ 2011 01 17, 22:30)
nu cia dabar.. tai jei jau planuosim tai ir ateis kas planuos smile.gif jei daugumai tiks..
gerai uzsimerksiu, nebeziuresiu biggrin.gif
As noreciau visai... jei ir kokios 4 susirinktu jau butu smagu thumbup.gif

QUOTE(Aguonytė @ 2011 01 17, 22:56)
nu ok amber mes jau dviese ,kas dar norėtų į meetą Kaune?  ax.gif
o tu gali savaitgalį?  g.gif

QUOTE(Finna @ 2011 01 17, 23:44)
Aš tikrai ateičiau, jei tik nedirbčiau tą dieną smile.gif

QUOTE(Fairyland @ 2011 01 18, 07:22)
As irgi atvaziuociau-tik priklauso nuo to kada nusprestumem ax.gif  4u.gif Labas rytas 4u.gif
Na, kas taip meet`us organizuoja?! hihihi.gif
Žiūrėkit, jūs jau keturios! thumbup.gif
Norit? Suorganizuosiu! mirksiukas.gif

Dėmesio! Dėmesio! Organizuojamas "Knygos, knygos, knygos..." kauniečių susitikimas!
Siūloma susitikimo vieta: XXX
Siūloma susitikimo data/savaitės diena: XXX
Siūlomas laikas: XXX
Prašom jungtis galinčias ir negalinčias! Registruojamės!
Aš,
Tu,
Jis,
Ji,

kas dar?.. mirksiukas.gif

Atsiprašau, kad taip staiga įšokau į "trasą", čia kaip kas mane pažįsta ne tik virtualiai, bet ir asmeniškai, patvirtins, kad geranoriškai įsikišau į jūsų diskusijas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 01 18, 17:09)
Rote nuspirkau "Paskutinį gundymą". 15 litų, griekas neimt smile.gif

tai jau tikrai, kad nuodemė, nes knyga kiek skaičiau atsiliepimus gera.

O aš šiandiena ciklopu patapau verysad.gif viena akis baisiausiai užpuliavo...

Kadangi teko važiuoti į polikliniką, tai nupirkau sau paguodos prizą, štai šią knygą:
user posted image
Atsakyti