Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *48 Namučiai...

Kukū 4u.gif
Registras su toliau „kankinamomis“ Murakamio „Paukščio kronikomis“. Visai neblogai skaitėsi šiandien, jei taip ir toliau, manau, kad pagaliau baigsiu biggrin.gif

Pajauta, gal aš visai be reikalo tada ieškau tos knygos („Mergaitė su devyniais perukais“). Nors labai mėgiama tematika man ta..

Knygų mugėje nesu buvus ir man negėda laugh.gif

Kaip aš iš plepsių penketo nepasišalinu vis laugh.gif

Gegyte, kaip filmas? Labai noriu jį pažiūrėt, bet gaila pinigų pilna bilietui, lauksiu jomajo smile.gif

Atsakyti
Labas vakaras,

Reistruojuos "Pokalbiai su Algimantu Čekuoliu". Patinka man nelabai ilgi ir informatyvūs straipsniukai, nesitikėjau, kad tokį gerą įspūdį paliks. thumbup.gif Būtų įdomu kada ir kitą jo knygą paskaityti, o jau ir trečią ruošiasi išleisti. Kalbant apie planuojamas leisti knygas labiausiai domina [B]"Silva Rerum 2"[/B, ]šitą tikriausiai norėsis nusipirkti,nes kol bibliotekinę gaučiau, praeitų daug laiko. doh.gif
O dėl KM, tai esu daugumos dalimi, kuri norėtų, bet dar nėra buvusi. Pernai pinigėlių tam neturėjau, šiemet teks vasario 19 atidirbti už Kūčių laisvadienį.
Atsakyti
SS, aciu uz grazia temuke 4u.gif

QUOTE(Masako @ 2011 01 12, 10:42)
Kaip faina! tiktu bet kas idomaus, kas tau patiko, nes siaip nelabai ka esu skaicius..tai gal savo nuoziura? blush2.gif  4u.gif  bigsmile.gif
o ka is manes noretum?

tos , kurios man tikrai patiko, dabar paskolintos. O siaip tai ne visas dar ir perskaicius esu, kazkoks laikas, kai nesinori skaityt savu, bet mielai skaitau pasiskolintas tongue.gif Turiu
Agnes Imhof ,,Šilko kelio karalienė"
Carmen Bin Ladin ,,Kita karalystės pusė. Mano gyvenimas Saudo Arabijoje"
Doris Gluck ,,Priversta tylėti"
Gabriele Morsch ,,Mano vaikai norėjo gyventi"
Helle Amin ,,Susitikę dykumoje"
Khaled Hosseini ,,Tūkstantis skaisčių saulių"

Sitas gal irgi galima prie to priskirt, nezinau, dar neskaiciau g.gif
Anita Nair ,,Moterų kupė"
Ilona Maria Hilliges, Peter Hilliges ,,Baltoji ragana"

is taves noreciau Anos Kareninos, bet kita karta, nes jau prisiskolinau rolleyes.gif

QUOTE(Masako @ 2011 01 12, 11:52)
Vessta, vo, gal turi ta Kabulo knygininka? blush2.gif  4u.gif

o sitos isvis neturiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 01 12, 19:34)
Trututu,spėkit,kas ryt eina "Pavojingos meilės" pasiimt  rolleyes.gif clap.gif

cha. smagumėlis.

QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 12, 20:25)

Gegyte, kaip filmas? Labai noriu jį pažiūrėt, bet gaila pinigų pilna bilietui, lauksiu jomajo smile.gif

labai patiko. Prisijuokiau iki ašarų ir prisižliumbiau labai per savo pms.

O knygų mugėje teko būti prieš kokius 4 metus spėju... tada nebuvo taip įdomu, kaip būtų dabar. gal kooperuojamės ir bandom kartu nulėkt kai kurios bent? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 01 12, 17:15)
paspausk kairiam šone ,,visos lentynos'' . rtuomet parodys turimas lentynas, o viršuj bus pasirinkimas ,,sukurti naują lentyną''. o dėti knygas į lentynas galima paspaudus ant knygos (kad tik ją vieną rodytų) ir dešinėj išsiskleidus langelį (ar kaip tai pavadint  lotuliukas.gif ) pirmas pasirinkimas- į kurią lentyną mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Bandysiu pildyt savo lentynas ax.gif rolleyes.gif
Nu nezinau nesigauna man blush2.gif unsure.gif Lentynos yra, knyga susirandu, o idet i ta lentyna neiseina g.gif unsure.gif
Einu dar bandyt unsure.gif
Atrodo kad jau iseina thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fairyland: 13 sausio 2011 - 09:28
Sielos Sparnai, nori, galiu tau parduot tą Šokančių žuvų trobelę? smile.gif
Masako, Kabulo knygininką turiu, bet angliškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marakeš: 13 sausio 2011 - 09:57
Labas rytas
Esu suirzusi nuo ankstyvo ryto, nes mano mieste nera BL knygyno, o internetu knygu, kurias cia uzrodete jau nebepardavineja. Kiek supratau is pokalbio telefonu si paslauga nuimta, nes ko gero nepasiteisino cry.gif . O taip norejau keliu knygu doh.gif
Registruojuosi su skaitoma ir i pabaiga einama "Prancuziska siuita"
Gavau paskaityti sias knygas:
A.Baricco "Emausas"
I.Allende "Sala po vandenynu"
mirksiukas.gif
Kartais kai uzmigdau maze ir pamirstu pasiimti knyga, tai paskaitineju Dorifores dovanota "Akmenu spardytojai", bet jau ten kvatoju balsu, nes pradzia neerealiai gera lotuliukas.gif , ko nepasakyciau is knygos anonso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 01 12, 22:35)
Khaled Hosseini ,,Tūkstantis skaisčių saulių"[/b]
Anita Nair ,,Moterų kupė"

situ noreciau wub.gif Jeigu tai nebus per daug nagla is mano puses. blush2.gif O jei viena knyga, tai pirmaja wub.gif 4u.gif

QUOTE(marakeš @ 2011 01 13, 10:57)
[b]Masako, Kabulo knygininką turiu, bet angliškai.

aciu, bet taip gerai anglu nevaldau blush2.gif 4u.gif

as pagaliau kazka skaitau laugh.gif Dzin sei paslptis. Darosi idomiau.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 01 13, 10:57)
situ noreciau wub.gif  Jeigu tai nebus per daug nagla is mano puses.  blush2.gif O jei viena knyga, tai pirmaja wub.gif  4u.gif

nea schmoll.gif man ne per nagla, atnesiu abi biggrin.gif
Atsakyti
Registruojuosi su šiuo metu skaitoma knyga Levas Tolstojus - Ivano Iljičiaus mirtis. Kol kas tikrai labai patinka, na bet turbūt nieko keisto, juk čia klasika. Nors gėda prisipažinti - nežinojau šios knygos, va tik neseniai atradau naujai išleistą knygynuose. Va net pats Nabokovas ją rekomenduoja, o aš juo pasitikiu smile.gif thumbup.gif

Pirkinių krepšelyje-skaitinių lentynoje laukia ir šios knygos:
L.A.Seneka - Laiškai Lucilijui (rinktinė lb mielo formato)
V.Šekspyras - Venecijos pirklys (aš jo gerbėja nuo mažų dienų smile.gif wub.gif )

Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 01 13, 12:40)
nea schmoll.gif man ne per nagla, atnesiu abi biggrin.gif

suuuuuuper clap.gif
aciu aciu tau bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Vis tik nusipirkau šiandien „Geišos išpažintį“ doh.gif
Atsakyti