QUOTE(pavasarinė @ 2011 01 16, 16:23)
Buvo jau rasyta, bet as pati kol kas tik matematikos stadijoj
Zinau tik tiek, kad raugas turi sudaryti 30 proc. miltu ir vandens svorio. Kad miltus reik mazint 2/3 raugo svorio, vandeni 1/3 raugo svorio. man tamsus miškas kol kas
naudojant kai kuriuos raugus, nieko perskaiciuot nereikia, kaip pvz. nataliuncik kvietini rauga. Kituose receptuose ir raugas ir mieles dedasi.
As kaip pradedancioji kepiau plikyta "mamytes", bet gavosi ne is pirmo karto.
nataliuncik Elementari duona dar turetu pavykt


naudojant kai kuriuos raugus, nieko perskaiciuot nereikia, kaip pvz. nataliuncik kvietini rauga. Kituose receptuose ir raugas ir mieles dedasi.
As kaip pradedancioji kepiau plikyta "mamytes", bet gavosi ne is pirmo karto.
nataliuncik Elementari duona dar turetu pavykt

taip dažniausiai būna, kai dedamas sausas raugas.
O šiaip jei raugas geras mielių tikrai nereikia, nes jos atlieka tą pačią funkciją kaip ir jūsų pasigamintas raugas.