QUOTE(ievakata @ 2011 01 21, 22:19)
O mieles labai nesveika? kodel su raugu geriau?
mielės nerekomenduojamos ypač moterims dėl mikrofloros disbalanso, o raugas natūralus, jo bakterijos net veikia gerai žarnyną, visi alergologai pataria tik su juo kepta duona/batonus
QUOTE(laimiene @ 2011 01 21, 22:44)
sakykit o kaip uzminkyti rankomis ta sastingio batona? kepu orkaitej, recepte nurodyta i duonkepe suversti viska. gal yra kazkoks eiliskumas?
jei su mielėms, tai kaip paprasta mieline tešla, mielės ištirpinkit, sudėkit visus produktus ir minkykit
QUOTE(Luana @ 2011 01 21, 22:48)
Atsiprašau , kad išdrįsau įsikišti į žinovių pokalbį

, skaičiau ne tik pirmą žinutę bet ir kelias temas prieš tai
O šitą sakinį jau ir mintinai moku:

nereikia viska taip sureikšmint, tiesiog įdėmiau perskaityt ir to pakaktu, nes žemiau buvo dar sakinys, kuris šį papildo
jei kepsit duona iš 405niekada nesigaus gerai, bus per lipni viduj, dėl to duonai reikia rinkt ne mažiau 550
QUOTE(Nerutė @ 2011 01 22, 11:13)

gi po 25 buna
apie sastingio batona klausimas - o sviesta tirpinta dedat? ar tiesiog minksta? ar jokio skirtumo?
yra, kvietiniu, su ruginiais dažniausia tik po 50kg, bet pas mane ir jie dingsta

vėl reikia, o tik neseniai pirkau
Papildyta:
QUOTE(Medag @ 2011 01 22, 13:00)
o manes vis klausia, ar man apsimoka kept namuose, atseit roduktai ir pan...
man apsimoka, visai atžvilgiais
bet jei kas perka pvzd. produktus(mišinius, salykla...) iš DeLonos tai jau ir kepalas žymiai brangesnis gaunasi, tas pats ir su miltais, jei perkat iš parduotuvės viena kaina, iš malūno/ūkininku-kita
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.