Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepėjos renkasi čia

sveikos,nusipirkau ir as duonkepe phillips,norejau paklaust yra programa -tesla,tai ji sumaiso ir sukildina?
gal kas esat ragaves marijampoles kepyklos juoda duona?man ji pati skaniausia,kai atvaziuoja uosviai i svecius visad sito gerio parveza.Gal kas turi pnasu recepta ir rauga?
Atsakyti
Nataliuncik, pabandžiau nebedėt raugo į šaldytuvą, kasdien vis pamaitinu ir po kokio trečio kepimo man nustojo kilt, kaži dėl ko čia taip?
Recepto ir technologijos specialiai nekeičiau, kad matyt ar man tas rūgštumas keičiasi.
Taip gaunas, kad labai susilpnėjo raugas, nors jis pats tai gerai atrodo, labai porėtas g.gif
O dėl to rūgštumo, tai kai paragavau kitos keptą duoną, supratau, kad nėr pas mane jokio rūgštumo biggrin.gif
Atsakyti
Kepiau vakar Bočių duoną - gavosi ne tokia tamsi, ir rūgštoka g.gif nors MB sakė kad gera... ir šį kartą tokia minkšta, ir puta nestora ir nekieta thumbup.gif

Bet va pirmą kartą Bočių duona buvo skaniausia wub.gif dabar gal 4 kartas, ir vis skirtinga doh.gif o darau taip pat...


Beje, man neišeina kepaliuko padaryti. Padarau, kol per naktį kyla - ištežta verysad.gif
Atsakyti
tik ka isemiau duonele is orkaites,nuostabiai kvepianti ir skani ,kepu is daug visokiausiu grudu ir viso grudo miltu thumbup.gif
Atsakyti
mergaitesssssssssssss helpppppppppp,prisigaminau mielines teslos kaip per suriko nuotykius doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
kaip man dali jos islaikyt iki rytojaus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
parasykit a blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 02 05, 13:47)
mergaitesssssssssssss helpppppppppp,prisigaminau mielines teslos kaip per suriko nuotykius doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
kaip man dali jos islaikyt iki rytojaus 4u.gif  4u.gif  4u.gif
parasykit a blush2.gif

Manau kad saldytuve issilaikytu.
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 02 05, 11:47)
mergaitesssssssssssss helpppppppppp,prisigaminau mielines teslos kaip per suriko nuotykius doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
kaip man dali jos islaikyt iki rytojaus 4u.gif  4u.gif  4u.gif
parasykit a blush2.gif

As (ne profesionale) deciau i saldytuva ar balkona (siuo metu apie 0), ten mieles miegotu. Kai reiktu vel, kad dirbtu, pastatyciau silciau. smile.gif
Atsakyti
aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2011 02 05, 12:20)
As (ne profesionale) deciau i saldytuva ar balkona (siuo metu apie 0), ten mieles miegotu. Kai reiktu vel, kad dirbtu, pastatyciau silciau. smile.gif


nemiegotų, tik lėčiau dirbtų mirksiukas.gif



Ulė, dar geresnė bus pabuvus parą šaldytuve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 02 05, 09:39)
Nataliuncik, pabandžiau nebedėt raugo į šaldytuvą, kasdien vis pamaitinu ir po kokio trečio kepimo man nustojo kilt, kaži dėl ko čia taip?
Recepto ir technologijos specialiai nekeičiau, kad matyt ar man tas rūgštumas keičiasi.
Taip gaunas, kad labai susilpnėjo raugas, nors jis pats tai gerai atrodo,  labai porėtas  g.gif
O dėl to rūgštumo, tai kai paragavau kitos keptą duoną, supratau, kad nėr pas mane jokio rūgštumo  biggrin.gif

tas korėtumas ir yra rodiklis subrendusio raugo mirksiukas.gif

QUOTE(Ulė @ 2011 02 05, 11:47)
mergaitesssssssssssss helpppppppppp,prisigaminau mielines teslos kaip per suriko nuotykius doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
kaip man dali jos islaikyt iki rytojaus 4u.gif  4u.gif  4u.gif
parasykit a blush2.gif

aš užšaldau ax.gif
Atsakyti
Sveikos, bandau su raugu žaist biggrin.gif Užsimaišiau tokį, kur po 48val pamaitint pirmą kartą reikia. Dabar pažiūrėjau, kad viršuj vandens per pusę piršto. Taigi, stiklainiuke nebe košelė, o košelė + vandens sluoksnis. Kažkas jam nebe taip ar tiesiog išmaišyt ir nekreipt dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(G.Jurgita @ 2011 02 05, 13:26)
Sveikos, bandau su raugu žaist biggrin.gif Užsimaišiau tokį, kur po 48val pamaitint pirmą kartą reikia. Dabar pažiūrėjau, kad viršuj vandens per pusę piršto. Taigi, stiklainiuke nebe košelė, o košelė + vandens sluoksnis. Kažkas jam nebe taip ar tiesiog išmaišyt ir nekreipt dėmesio?

tiesiog išmaišykit
Atsakyti